Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Eye Make-Up: Tips En Tricks Voor Een Stralende Oogopslag

Eye Make-Up: Tips En Tricks Voor Een Stralende Oogopslag

Beginners to Pro | EYESHADOW for Every EYE SHAPE | Best eye makeup for your eyes!

Eye Make-Up: Tips En Tricks Voor Een Stralende Oogopslag

Beginners To Pro | Eyeshadow For Every Eye Shape | Best Eye Makeup For Your Eyes!

Keywords searched by users: eye make up eye makeup simple, eye makeup tutorial, eye makeup step by step, eye makeup pinterest, eyes makeup party, eye makeup looks, eye makeup images, simple eye makeup for daily use

1. Voorbereiding van de ogen voor make-up

Voordat je begint met het aanbrengen van oogmake-up, is het belangrijk om je ogen goed voor te bereiden. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen:

– Reiniging: Begin met het reinigen van je gezicht om overtollig talg, vuil en make-upresten te verwijderen. Gebruik een milde gezichtsreiniger die geschikt is voor jouw huidtype.

– Hydratatie: Breng een oogcrème aan om de tere huid rondom je ogen te hydrateren. Dit helpt om de oogmake-up beter te laten hechten en voorkomt dat de make-up uitdroogt.

– Primer: Gebruik een oogprimer om een egale basis te creëren en ervoor te zorgen dat je oogmake-up langer blijft zitten. Breng een kleine hoeveelheid primer aan op je oogleden en blend het zachtjes in.

– Concealer: Als je donkere kringen of oneffenheden rondom je ogen hebt, kun je een concealer gebruiken om deze te verbergen. Kies een concealer die één of twee tinten lichter is dan je huidskleur en breng deze aan met een concealerkwast of je vingertoppen. Blend het goed in tot het naadloos overloopt met je huid.

2. Oogschaduw aanbrengen

Oogschaduw kan je ogen laten opvallen en je look compleet maken. Hier zijn de stappen om oogschaduw op de juiste manier aan te brengen:

– Kies de juiste kleuren: Ontdek welke kleuren goed bij je oogkleur en huidskleur passen. Neutrale kleuren zoals brons, taupe en beige zijn geschikt voor dagelijkse make-up, terwijl felle kleuren en metallic tinten kunnen worden gebruikt voor speciale gelegenheden.

– Breng een basisoogschaduw aan: Begin met het aanbrengen van een matte oogschaduw op je hele ooglid als basis. Dit zorgt ervoor dat de andere kleuren goed blendbaar zijn.

– Definieer de arcadeboog: Gebruik een donkerdere oogschaduwkleur en breng deze aan in de arcadeboog, de vouw van je ooglid. Blend de kleur goed zodat er geen harde lijnen ontstaan.

– Highlighter: Breng een lichtere oogschaduwkleur aan op het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoeken om je ogen te laten stralen.

– Blenden: Gebruik een blending kwast om alle kleuren goed in elkaar over te laten lopen. Blend in zachte, vloeiende bewegingen om een natuurlijke look te creëren.

3. Eyeliner aanbrengen

Eyeliner kan je ogen meer definitie geven en verschillende effecten creëren. Hier zijn de stappen om eyeliner aan te brengen:

– Kies een eyeliner: Er zijn verschillende soorten eyeliners, zoals vloeibare eyeliner, gel eyeliner en potlood eyeliner. Kies degene die je het prettigst vindt om mee te werken.

– Begin bij de wimperlijn: Begin met het aanbrengen van de eyeliner zo dicht mogelijk bij de wimperlijn. Trek een dunne lijn voor een natuurlijke look of een dikkere lijn voor een meer dramatisch effect.

– Winged eyeliner: Als je een winged eyeliner wilt creëren, trek dan een schuine lijn vanaf het uiteinde van je ooglid naar boven. Verleng de lijn naar wens en vul deze in.

– Onderste wimperlijn: Je kunt ook eyeliner aanbrengen op je onderste wimperlijn voor een intensere look. Houd het dicht bij de wimpers en blend het goed.

– Foutjes corrigeren: Als je een foutje maakt, kun je een wattenstaafje gebruiken om de eyeliner voorzichtig te corrigeren.

4. Mascara aanbrengen

Mascara is een essentieel onderdeel van oogmake-up omdat het je wimpers verlengt en volume geeft. Hier zijn de stappen om mascara op de juiste manier aan te brengen:

– Kies een mascara: Er zijn verschillende soorten mascara beschikbaar, zoals volume mascara, verlengende mascara en waterproof mascara. Kies degene die je het gewenste effect geeft.

– Krul je wimpers: Gebruik een wimperkruller om je wimpers een mooie krul te geven voordat je mascara aanbrengt. Plaats de wimperkruller dicht bij de wimperlijn en knijp voorzichtig enkele seconden samen.

– Breng mascara aan: Begin met het aanbrengen van mascara aan de basis van je wimpers en beweeg de borstel naar de uiteinden in een zigzagbeweging. Herhaal indien nodig voor extra volume.

– Bovenste en onderste wimpers: Breng mascara aan op zowel je bovenste als onderste wimpers. Wees voorzichtig bij het aanbrengen op je onderste wimpers om klontjes te voorkomen.

– Verwijder overtollige mascara: Als je te veel mascara hebt aangebracht of als er klontjes zijn ontstaan, kun je een wimperborstel of een schoon mascaraborsteltje gebruiken om de overtollige mascara te verwijderen.

5. Wenkbrauwen vormgeven

Wenkbrauwen dragen bij aan de vorm en expressie van je gezicht. Hier zijn de stappen om je wenkbrauwen op de juiste manier vorm te geven:

– Wenkbrauwvorm bepalen: Gebruik een wenkbrauwpotlood of een borsteltje om de juiste vorm voor je wenkbrauwen te bepalen. Houd het potlood verticaal langs de zijkant van je neus, recht omhoog naar je wenkbrauw. Dit is de plaats waar je wenkbrauw moet beginnen. Houd het potlood diagonaal vanaf de zijkant van je neus, over je iris, naar je wenkbrauw. Dit is de plaats waar je wenkbrauwboog moet zijn. Houd het potlood diagonaal vanaf de zijkant van je neus, langs de buitenste hoek van je oog, naar je wenkbrauw. Dit is de plaats waar je wenkbrauw moet eindigen.

– Wenkbrauwhaartjes epileren: Gebruik een pincet om ongewenste wenkbrauwhaartjes te epileren. Trek de haartjes er één voor één uit, in de richting waarin ze groeien. Wees voorzichtig en vermijd overmatig epileren.

– Wenkbrauwen opvullen: Vul eventuele gaten in je wenkbrauwen op met een wenkbrauwpotlood of wenkbrauwpoeder. Gebruik lichte, korte streepjes om het natuurlijk te laten lijken. Borstel daarna je wenkbrauwen met een wenkbrauwborsteltje om de kleur te mengen en een zachtere look te creëren.

6. Oogmake-up voor speciale gelegenheden

Voor speciale gelegenheden wil je misschien een meer opvallende oogmake-up look creëren. Hier zijn enkele ideeën:

– Smokey eyes: Een klassieke look die diepte en definitie aan je ogen geeft. Gebruik donkere oogschaduwkleuren zoals zwart, grijs of bruin en blend ze goed uit. Voeg eyeliner en mascara toe voor een dramatisch effect.

– Glitter look: Voeg wat sprankeling toe aan je ogen met glitters. Breng een glitter oogschaduw aan op je oogleden of voeg enkele glitters toe aan de binnenste ooghoeken voor een feestelijke look.

– Cat eye: Deze look creëert een scherpe, verlengde eyeliner aan de buitenste hoek van je oog. Gebruik een vloeibare eyeliner voor de meest precieze lijn en verleng deze naar wens.

– Kleurrijke oogschaduw: Experimenteer met felle kleuren zoals blauw, groen, paars of roze. Breng ze aan op je oogleden en blend ze goed uit voor een levendige oogmake-up look.

7. Tips en trucs voor het creëren van verschillende oogmake-uplooks

– Blend goed: Zorg ervoor dat alle oogschaduwkleuren goed in elkaar overlopen door ze zorgvuldig te blenden. Gebruik een blending kwast en maak vloeiende bewegingen.

– Gebruik de juiste kwasten: Investeer in goede make-upkwasten voor het beste resultaat. Een oogschaduwkwast, een blending kwast, een eyelinerkwast en een wenkbrauwborsteltje zijn essentieel.

– Experimenteer met kleuren: Wees niet bang om verschillende kleuren oogschaduw uit te proberen. Speel met verschillende combinaties en ontdek welke kleuren het beste bij jou passen.

– Houd het schoon: Zorg ervoor dat je make-upkwasten regelmatig reinigt om ophoping van bacteriën te voorkomen. Dit helpt ook bij het behouden van de kwaliteit van je kwasten.

– Neem de tijd: Haast je niet bij het aanbrengen van oogmake-up. Neem de tijd om de juiste look te creëren en wees geduldig. Oefening baart kunst!

8. Oogmake-up voor verschillende oogvormen

Elke oogvorm heeft zijn eigen kenmerken en vereist specifieke technieken om ze het beste uit te laten komen. Hier zijn enkele tips voor verschillende oogvormen:

– Amandelvormige ogen: Dit is de meest gewenste oogvorm, omdat bijna elke make-uplook goed werkt. Experimenteer met verschillende oogschaduwkleuren en eyelinerstijlen om je amandelvormige ogen te accentueren.

– Ronde ogen: Gebruik donkere oogschaduwkleuren in de buitenste ooghoeken en blend ze goed uit om je ogen langer te laten lijken. Gebruik ook een winged eyeliner om je ogen optisch te vergroten.

– Smalle ogen: Breng lichte oogschaduwkleuren aan op het bewegende ooglid en donkerdere kleuren in de arcadeboog om je ogen breder te laten lijken. Gebruik ook een wit of beige oogpotlood op de waterlijn om je ogen groter te laten lijken.

– Diepliggende ogen: Gebruik lichte oogschaduwkleuren op het bewegende ooglid en donkere kleuren in de arcadeboog om diepte toe te voegen. Breng ook mascara aan op zowel de bovenste als onderste wimpers om je ogen meer te laten spreken.

9. Oogmake-up remover en reinigingstechnieken

Het verwijderen van oogmake-up is een essentieel onderdeel van je dagelijkse reinigingsroutine. Hier zijn enkele tips en technieken voor het verwijderen van oogmake-up:

– Kies een milde oogmake-up remover: Gebruik een oogmake-up remover die speciaal is ontworpen voor de gevoelige huid rondom de ogen. Vermijd producten die alcohol bevatten, omdat deze de huid kunnen uitdrogen.

– Gebruik een wattenschijfje: Breng een kleine hoeveelheid oogmake-up remover aan op een wattenschijfje en houd deze enkele seconden op je gesloten oog. Wrijf voorzichtig in neerwaartse bewegingen om de make-up te verwijderen.

– Vermijd wrijven: Wrijf niet te hard of te veel over je ogen, want dit kan de tere huid beschadigen. Wees voorzichtig en geduldig bij het verwijderen van de make-up.

– Reinigingsroutine: Na het verwijderen van je oogmake-up, volg je de rest van je gezichtsreinigingsroutine. Reinig je gezicht met een milde reiniger, spoel het af met water en breng een hydraterende crème aan.

FAQs

Q: Wat is de beste oogmake-up voor dagelijks gebruik?
A: Voor dagelijks gebruik is een natuurlijke oogmake-uplook het meest geschikt. Gebruik neutrale oogschaduwkleuren, een dunne lijn eyeliner en een beetje mascara.

Q: Hoe kan ik een smokey eye-look creëren?
A: Om een smokey eye-look te creëren, gebruik je donkere oogschaduwkleuren zoals zwart, grijs of bruin. Blend de kleuren goed uit en voeg eyeliner en mascara toe voor extra definitie.

Q: Welke kleur oogschaduw past het beste bij mijn oogkleur?
A: Dit hangt af van je oogkleur. Over het algemeen passen warme tinten zoals brons en goud goed bij blauwe ogen, terwijl aardetinten zoals bruin en groen prachtig zijn bij bruine ogen. Paarse tinten kunnen mooi staan bij groene ogen.

Q: Hoe kan ik mijn ogen groter laten lijken met make-up?
A: Gebruik een lichtere oogschaduwkleur op het bewegende ooglid en een donkerdere kleur in de arcadeboog. Breng ook wit of beige oog

Categories: Ontdekken 25 Eye Make Up

Beginners to Pro | EYESHADOW for Every EYE SHAPE | Best eye makeup for your eyes!
Beginners to Pro | EYESHADOW for Every EYE SHAPE | Best eye makeup for your eyes!

Eye Makeup Simple

**Oogmake-up: Tips en trucs voor een eenvoudige look**

Oogmake-up is een van de meest geliefde aspecten van cosmetica. Of je nu een beginner bent in make-up of een doorgewinterde professional, oogmake-up blijft een essentieel onderdeel van elke beautyroutine. Het verbetert niet alleen je ogen, maar ook je hele gezicht. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de basis van oogmake-up en enkele tips en trucs delen om een eenvoudige, maar mooie look te creëren. Lees verder om alles te weten te komen over oogmake-up en hoe je jouw ogen kunt laten spreken!

## Hoe begin je met oogmake-up?

Voordat we ons verdiepen in oogmake-up, is het belangrijk om de basis te begrijpen. Hier zijn enkele eenvoudige stappen om te beginnen met het aanbrengen van oogmake-up:

1. Voorbereiding: Begin altijd met een schone en gehydrateerde huid. Breng een dun laagje oogcrème aan om de gevoelige huid rondom je ogen te voeden en te beschermen.

2. Primer: Breng een oogprimer aan op je oogleden om ervoor te zorgen dat je oogmake-up langer blijft zitten en beter hecht.

3. Oogschaduw: Kies een oogschaduwkleur die past bij je huidtint en oogkleur. Breng de lichtste kleur aan op je hele ooglid als basis. Gebruik de mediumkleur in de arcadeboog om diepte te creëren. Breng tot slot de donkerste kleur aan op de buitenste hoek van je ooglid om definitie toe te voegen.

4. Eyeliner: Breng eyeliner aan op je bovenste wimperlijn om je ogen te definiëren. Je kunt kiezen voor een vloeibare eyeliner voor een strakke look of een oogpotlood voor een zachtere uitstraling.

5. Mascara: Breng mascara aan op je wimpers om ze langer, voller en gekruld te maken. Begin bij de wimperwortels en beweeg de mascaraborstel zigzaggend naar de puntjes van je wimpers.

6. Wenkbrauwen: Vul je wenkbrauwen in met een potlood of poeder om ze voller en gedefinieerd te maken. Borstel ze vervolgens voor een natuurlijke look.

Nu je bekend bent met de basisstappen, laten we enkele handige tips en trucs bespreken om je oogmake-up naar een hoger niveau te tillen.

## Tips voor een onweerstaanbare oogmake-uplook

1. Experimenteer met kleur: Durf verschillende kleuren oogschaduw uit te proberen om je ogen te laten opvallen. Blauwe ogen kunnen bijvoorbeeld prachtig worden geaccentueerd met warme, aardse tinten zoals bruin en koper.

2. Speel met texturen: Combineer matte en glanzende oogschaduws om dimensie aan je oogmake-up toe te voegen. Breng bijvoorbeeld een matte oogschaduw aan in de arcadeboog en een glanzende schaduw op je ooglid voor een prachtig contrast.

3. Gebruik concealer: Breng een beetje concealer aan op je oogleden voordat je oogschaduw aanbrengt. Dit helpt om eventuele adertjes of donkere kringen te verbergen en zorgt ervoor dat de kleuren helderder uitkomen.

4. Accentueer je wimpers: Als je wilt dat je wimpers er volumineuzer uitzien, kun je een budgetvriendelijke truc proberen. Breng wat talkpoeder aan op je wimpers voordat je je mascara aanbrengt. Dit geeft je wimpers extra body en volume.

5. Gebruik tape voor een strakke eyeliner: Als je moeite hebt om een perfecte eyeliner aan te brengen, kun je een stukje plakband als gids gebruiken. Plak de tape schuin langs de buitenste hoek van je oog en volg de rand met je eyeliner. Verwijder voorzichtig de tape en je hebt een strakke en perfecte eyeliner.

6. Verzorg je wimpers: Zorg ervoor dat je je wimpers gezond houdt door ze regelmatig te verzorgen. Gebruik een wimperkruller voordat je mascara aanbrengt en verwijder je make-up altijd voor het slapengaan om breuk en schade aan je wimpers te voorkomen.

Met deze tips kun je een prachtige oogmake-uplook creëren die bij elke gelegenheid past. Of je nu een natuurlijke dagelijkse make-up wilt of een glamoureuze avondlook, oogmake-up biedt eindeloze mogelijkheden.

## Veelgestelde vragen over oogmake-up

**1. Hoe kan ik mijn oogmake-up langer laten zitten?**

Om ervoor te zorgen dat je oogmake-up langer blijft zitten, kun je een oogprimer gebruiken voordat je je oogschaduw aanbrengt. Een oogprimer helpt om de kleuren vast te houden en voorkomt dat ze vervagen of uitlopen gedurende de dag. Daarnaast is het belangrijk om waterdichte formules te gebruiken, vooral voor eyeliner en mascara, om te voorkomen dat ze uitlopen.

**2. Hoe kan ik mijn wimpers langer laten lijken?**

Als je je wimpers langer wilt laten lijken, kun je een wimperkruller gebruiken voordat je mascara aanbrengt. Plaats de wimperkruller dicht bij de wimperlijn en houd deze een paar seconden vast. Breng vervolgens twee of meer lagen mascara aan, beginnend bij de wimperwortels en zigzaggend naar de puntjes van je wimpers.

**3. Welke kleur oogschaduw past het beste bij mijn oogkleur?**

Bij het kiezen van oogschaduwkleuren is het belangrijk om rekening te houden met je oogkleur. Voor blauwe ogen kunnen warme tinten zoals brons, koper en perzik prachtig zijn. Groene ogen kunnen worden versterkt met paarse en bronskleurige tinten. Voor bruine ogen zijn neutrale kleuren zoals bruin en beige veelzijdig en kunnen ze worden gecombineerd met elke kleur.

**4. Hoe krijg ik een strakke en perfecte eyeliner?**

Het krijgen van een strakke en perfecte eyeliner kan lastig zijn, vooral als je net begint. Een handige truc is om een stukje plakband als hulpmiddel te gebruiken. Plak de tape schuin langs de buitenste hoek van je oog en volg de rand met je eyeliner. Verwijder voorzichtig de tape en je hebt een strakke en perfecte eyeliner.

**5. Hoe kan ik mijn wenkbrauwen natuurlijk opvullen?**

Om je wenkbrauwen op een natuurlijke manier op te vullen, kun je een wenkbrauwpotlood of poeder gebruiken. Kies een tint die overeenkomt met de natuurlijke kleur van je wenkbrauwen. Vul lichte plekjes voorzichtig in met kleine, korte streepjes. Borstel vervolgens je wenkbrauwen met een wenkbrauwborsteltje om het product gelijkmatig te verdelen en een natuurlijke look te creëren.

Met deze antwoorden op veelgestelde vragen over oogmake-up ben je goed op weg om een prachtige look te creëren. Vergeet niet om te experimenteren, je eigen stijl te ontdekken en vooral veel plezier te hebben met het creëren van verschillende oogmake-uplooks. Laat je ogen spreken en straal!

Eye Makeup Tutorial

Oogmake-up Tutorial: Stap voor Stap Gids voor een Verbluffende Uitstraling

Introductie:

Oogmake-up kan een krachtig hulpmiddel zijn om je ogen te accentueren en je hele look naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een beginner bent op het gebied van make-up of al wat ervaring hebt, een goede oogmake-up tutorial kan je helpen om verschillende technieken en stijlen te leren. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de wereld van oogmake-up en je voorzien van een gedetailleerde gids en nuttige tips om jouw ogen te laten stralen.

Stap 1: Bereid je ogen voor

Voordat je begint met het aanbrengen van oogmake-up, is het belangrijk om je ogen voor te bereiden. Reinig je oogleden en onderoogleden grondig om eventuele oliën en vuil te verwijderen. Breng vervolgens een oogcrème aan om de huid te hydrateren en te verzorgen. Dit zorgt voor een gladdere en gelijkmatigere basis voor je make-up.

Stap 2: Prime je oogleden

Het aanbrengen van een oogschaduwprimer is een cruciale stap om ervoor te zorgen dat je oogmake-up de hele dag blijft zitten en niet vervaagt. Breng een dun laagje oogschaduwprimer aan op je oogleden en blend het gelijkmatig uit met je vingers of een kwast. Dit helpt om je oogschaduw te intensiveren en voorkomt dat het in de plooien van je oogleden gaat zitten.

Stap 3: Kies je oogschaduwkleuren

Nu is het tijd om je oogschaduwkleuren te kiezen. Er zijn talloze mogelijkheden, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en de gelegenheid. Voor een dagelijkse look kun je kiezen voor neutrale tinten zoals taupe, beige of bruin. Voor een avondlook kun je spelen met intensere kleuren zoals goud, paars of smokey eye-tonen. Het is ook belangrijk om rekening te houden met je oogkleur en huidskleur bij het kiezen van de juiste kleuren die je ogen echt laten opvallen.

Stap 4: Breng je oogschaduw aan

Begin met het aanbrengen van een lichte tint oogschaduw over je gehele ooglid als basis. Gebruik vervolgens een iets donkerdere tint in de crease van je ooglid om diepte te creëren. Blend de kleuren goed in elkaar met een blendingkwast om harde lijnen te voorkomen. Als je wilt, kun je ook een donkerdere schaduw aanbrengen in de buitenste hoek van je ooglid om een meer dramatische look te creëren.

Stap 5: Eyeliner aanbrengen

Nu is het tijd om eyeliner aan te brengen om je ogen te definiëren. Je kunt kiezen voor een vloeibare eyeliner, een potlood eyeliner of een gel eyeliner, afhankelijk van je voorkeur en vaardigheid. Begin in de binnenste hoek van je oog en trek een dunne lijn langs je wimperlijn. Je kunt de lijn iets dikker maken naar de buitenste hoek toe om een cat-eye effect te creëren. Zorg ervoor dat de lijn mooi strak is en vrij is van haperingen.

Stap 6: Mascara aanbrengen

Mascara is een essentieel onderdeel van elke oogmake-up look. Breng een laagje mascara aan op je wimpers om ze langer en voller te laten lijken. Begin bij de wortels van je wimpers en beweeg de mascaraborstel zigzaggend naar boven. Herhaal dit proces voor extra volume. Als je wilt, kun je ook een wimperkrultang gebruiken om je wimpers een mooie krul te geven voordat je mascara aanbrengt.

Stap 7: Wenkbrauwen stylen

Wenkbrauwen kunnen je hele gezichtsstructuur veranderen, dus het is belangrijk om ze goed te verzorgen en te stylen. Gebruik een wenkbrauwpotlood of een wenkbrauwpoeder om je wenkbrauwen op te vullen en vorm te geven. Borstel ze vervolgens in de gewenste vorm met een wenkbrauwborsteltje. Dit frameert je ogen en geeft je hele look een professionele afwerking.

Stap 8: Oogmake-up verwijderen

Aan het einde van de dag is het belangrijk om je oogmake-up grondig te verwijderen om je huid gezond te houden en make-upophoping te voorkomen. Gebruik een milde oogmake-up remover of een reinigingsolie op een wattenschijfje en veeg voorzichtig over je ogen. Zorg ervoor dat je alle mascara en oogschaduw volledig verwijdert.

Veelgestelde Vragen (FAQ):

1. Hoe kan ik mijn ogen groter laten lijken met oogmake-up?

Om je ogen groter te laten lijken, kun je verschillende technieken toepassen. Gebruik bijvoorbeeld een wit of huidkleurig oogpotlood op je waterlijn om je ogen te openen. Breng ook een lichte oogschaduw aan op je binnenste ooghoek en onder je wenkbrauwbot om het gebied op te lichten.

2. Welke oogschaduwkleuren passen het beste bij mijn oogkleur?

Bij blauwe ogen passen warme tinten zoals brons, koper en perzik het beste. Groene ogen worden geaccentueerd door paarse, bruine en gouden tinten. Bij bruine ogen kun je kiezen voor bijna alle kleuren, maar brons, groen en blauw laten ze echt opvallen.

3. Hoe kan ik een perfecte winged eyeliner creëren?

Het creëren van een perfecte winged eyeliner vergt wat oefening, maar met de juiste techniek kun je het voor elkaar krijgen. Begin met het trekken van een dunne lijn langs je wimperlijn en trek vanuit de buitenste hoek van je oog een opwaartse lijn. Verbind de uiteinden en vul het gebied in. Gebruik een wattenstaafje met wat make-up remover om eventuele oneffenheden te corrigeren.

Conclusie:

Met deze uitgebreide oogmake-up tutorial en gedetailleerde gids ben je nu goed uitgerust om verschillende oogmake-up looks te creëren. Of je nu een subtiele dagelijkse look wilt of een opvallende avondlook, de juiste oogmake-up kan je hele uitstraling transformeren. Vergeet niet om te experimenteren met verschillende kleuren, technieken en stijlen om te ontdekken wat het beste bij jou past.

Details 24 eye make up

5 Minute Eye Makeup For Work / School / Everyday - Youtube
5 Minute Eye Makeup For Work / School / Everyday – Youtube
Closeup View Of Blue Female Eye With Beautiful Modern Creative Stock Photo  - Download Image Now - Istock
Closeup View Of Blue Female Eye With Beautiful Modern Creative Stock Photo – Download Image Now – Istock
Rose Golden Eye Makeup Tutorial Using Affordable Makeup - Youtube
Rose Golden Eye Makeup Tutorial Using Affordable Makeup – Youtube
500+ Eye Makeup Pictures [Hd] | Download Free Images On Unsplash
500+ Eye Makeup Pictures [Hd] | Download Free Images On Unsplash
Easy Steps For Simple Eye Makeup | Be Beautiful India
Easy Steps For Simple Eye Makeup | Be Beautiful India
Nail Smokey Eye Makeup With This Step-By-Step & Inspiration | Glamour Uk
Nail Smokey Eye Makeup With This Step-By-Step & Inspiration | Glamour Uk

See more here: hienthao.com

Learn more about the topic eye make up.

See more: blog https://hienthao.com/category/gezondheid

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *