Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Hoe Breng Je Polygel Aan: Professionele Tips Voor Succes

Hoe Breng Je Polygel Aan: Professionele Tips Voor Succes

Easy PolyGel Nails Using Dual Forms!

Hoe Breng Je Polygel Aan: Professionele Tips Voor Succes

Easy Polygel Nails Using Dual Forms!

Keywords searched by users: hoe breng je polygel aan polygel kruidvat, polygel nagels ervaringen, polygel blijft niet zitten, hoe lang polygel uitharden, polygel nagels laten zetten, polygel verwijderen, hoe lang moet polygel onder de lamp, polygel aanbrengen met sjablonen

Hoe breng je polygel aan? Een stapsgewijze handleiding

Wat is polygel?

Polygel is een revolutionair product dat de voordelen van gel en acryl combineert. Het is een flexibele en zelfnivellerende substantie die wordt gebruikt voor het maken van kunstnagels. Polygel biedt een betere hechting en duurzaamheid dan traditionele gelnagels en is gemakkelijker aan te brengen dan acrylnagels. Het is een populaire keuze geworden onder nageltechnici en liefhebbers van nagelverzorging.

Voorbereiding van de nagels

Voordat je polygel aanbrengt, is het essentieel om de nagels goed voor te bereiden. Volg deze stappen voor optimale resultaten:

1. Verwijder eventuele nagellak: Reinig de nagels grondig met een nagellakremover om alle nagellakresten te verwijderen.

2. Vijl de nagels in de gewenste vorm: Gebruik een nagelvijl om de nagels in de gewenste vorm te vijlen. Vijl voorzichtig en gelijkmatig om de natuurlijke nagel niet te beschadigen.

3. Duw de nagelriemen terug: Gebruik een bokkenpootje of een nagelriemduwer om de nagelriemen voorzichtig terug te duwen. Dit helpt om een schone en gelijkmatige basis te creëren voor het aanbrengen van de polygel.

4. Maak de nagels schoon: Reinig de nagels met een nagelreiniger om alle vuil en vet te verwijderen. Dit zorgt voor een betere hechting van de polygel.

Het kiezen van de juiste polygel

Er zijn verschillende merken en varianten van polygel op de markt verkrijgbaar, waaronder Polygel van Kruidvat. Bij het kiezen van een polygel is het belangrijk om te letten op de kwaliteit en het gebruiksgemak. Bestudeer de verschillende merken en lees reviews om de juiste polygel voor jouw behoeften te vinden.

Stapsgewijze handleiding voor het aanbrengen van polygel

Hier volgt een stapsgewijze handleiding voor het aanbrengen van polygel:

Stap 1: Breng een dun laagje base coat aan: Begin met het aanbrengen van een dun laagje base coat op de nagels. Dit helpt om een goede hechting tussen de natuurlijke nagel en de polygel te bevorderen.

Stap 2: Neem een kleine hoeveelheid polygel: Neem een bolletje polygel op je penseel of spatel. Zorg ervoor dat je niet te veel gel gebruikt, want dit kan leiden tot ongelijke nagels.

Stap 3: Verdeel de polygel over de nagel: Breng de polygel voorzichtig aan op de nagel en verspreid deze gelijkmatig met behulp van een penseel, spatel of polygeltool. Werk van de nagelriem naar de vrije rand toe.

Stap 4: Vorm de polygel: Vorm de polygel met behulp van een polygeltool of penseel. Zorg ervoor dat de nagel een mooie en gelijkmatige vorm krijgt. Werk snel, want polygel hardt niet uit totdat het wordt blootgesteld aan een UV- of LED-lamp.

Stap 5: Uitharden van de polygel: Plaats de nagel onder een UV- of LED-lamp om de polygel uit te harden. Raadpleeg de instructies van de fabrikant voor de juiste uithardingstijd.

Stap 6: Verwijder de plaklaag: Nadat de polygel is uitgehard, veeg je voorzichtig de plaklaag af met een spons of een doekje dat is bevochtigd met isopropylalcohol. Dit zorgt voor een mooie glans op de nagels.

Het uitharden van polygel

Polygel hardt uit onder een UV- of LED-lamp. De uithardingstijd varieert afhankelijk van het merk en het type lamp dat je gebruikt. Over het algemeen duurt het uitharden onder een UV-lamp ongeveer twee minuten en onder een LED-lamp ongeveer 30-60 seconden. Raadpleeg altijd de instructies van de fabrikant voor de specifieke uithardingstijden.

Afwerking van de nagels

Na het aanbrengen en uitharden van de polygel kun je de nagels verder afwerken. Hier zijn een paar tips voor de afwerking:

1. Vijl de nagels in de gewenste vorm: Gebruik een nagelvijl om de nagels in de gewenste vorm te vijlen, zoals rond, vierkant of stiletto.

2. Polijsten en bufferen: Polijst de nagels met een polijstblok om een glad oppervlak te creëren. Gebruik vervolgens een buffer om eventuele onvolkomenheden glad te maken.

3. Breng een top coat aan: Eindig met het aanbrengen van een dun laagje top coat om de nagels te beschermen en een langdurige glans te geven.

Onderhoud van polygelnagels

Om je polygelnagels in goede staat te houden, zijn er een paar tips voor de verzorging:

1. Vermijd het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen: Vermijd het gebruik van reinigingsmiddelen die aceton bevatten, omdat deze de polygel kunnen beschadigen. Gebruik bij voorkeur zachte zeep en water om je handen en nagels te reinigen.

2. Draag handschoenen bij ruwe werkzaamheden: Als je van plan bent om huishoudelijke taken te doen die je nagels kunnen beschadigen, zoals schoonmaken of tuinieren, draag dan handschoenen om je nagels te beschermen.

3. Gebruik nagelriemolie: Breng regelmatig nagelriemolie aan om de nagels en nagelriemen gehydrateerd te houden. Dit voorkomt uitdroging en breuk.

4. Laat regelmatig je nagels bijwerken: Polygelnagels groeien met de natuurlijke nagels, dus het is belangrijk om regelmatig terug te gaan naar de nageltechnicus voor bijwerken en eventuele reparaties.

Verwijderen van polygel

Als je besluit om de polygel te verwijderen, volg dan deze stappen:

1. Vijl de polygel: Gebruik een grove vijl om de bovenste laag van de polygel voorzichtig af te vijlen. Hierdoor wordt de toplaag verbroken en kan de aceton gemakkelijker doordringen.

2. Week de nagels in aceton: Week de nagels in een kommetje met aceton. Wikkel de nagels eventueel in aluminiumfolie om de aceton op zijn plaats te houden. Laat de nagels ongeveer 15-20 minuten weken om de polygel zacht te maken.

3. Verwijder de polygel: Na het weken kun je voorzichtig de polygel van de nagels afduwen met behulp van een bokkenpootje of een nagelriemduwer. Wees voorzichtig en oefen geen teveel druk uit om schade aan de natuurlijke nagel te voorkomen.

4. Hydrateer de nagels: Breng na het verwijderen van de polygel nagelriemolie aan om de nagels en nagelriemen te hydrateren. Dit helpt bij het herstellen van vocht en voedingsstoffen.

Veelgestelde vragen over het aanbrengen van polygel

1. Waar kan ik polygel kopen?

Polygel is verkrijgbaar bij winkels die gespecialiseerd zijn in nagelproducten, zoals Kruidvat. Je kunt ook online winkelen bij beautywebshops en speciaalzaken.

2. Hoelang duurt het voordat polygel is uitgehard?

De uithardingstijd van polygel varieert, maar over het algemeen duurt het ongeveer twee minuten onder een UV-lamp en 30-60 seconden onder een LED-lamp. Raadpleeg altijd de instructies van de fabrikant voor de juiste uithardingstijd.

3. Hoe kan ik polygel verwijderen?

Polygel kan worden verwijderd door de nagels te vijlen en vervolgens te weken in aceton. Nadat de polygel zacht is geworden, kun je deze voorzichtig van de nagels afduwen.

4. Hoe lang blijft polygel zitten?

Polygel kan tot enkele weken op de nagels blijven zitten, afhankelijk van de groeisnelheid van je natuurlijke nagels en hoe goed je ze verzorgt. Regelmatig onderhoud en bijwerken kunnen de levensduur van de polygelnagels verlengen.

5. Kan ik polygel gebruiken met sjablonen?

Ja, het is mogelijk om polygel aan te brengen met behulp van sjablonen. Sjablonen helpen bij het verlengen van de nagels en het creëren van de gewenste vorm. Zorg ervoor dat je de juiste techniek gebruikt en volg de instructies van de fabrikant.

Categories: Aggregeren 84 Hoe Breng Je Polygel Aan

Easy PolyGel Nails Using Dual Forms!
Easy PolyGel Nails Using Dual Forms!

Eerst neem je een bolletje Founding Basecoat Polygel op met een spatel of acryl penseel. Vervolgens breng je deze aan op de nagel en strijk je het glad, Je werkt met een “vochtig” ( niet nat) penseel. Dip hiervoor het penseel in de IPA. Veeg het penseel lichtjes af en bewerk nu de basecoat met het “vochtige” penseel.Polygel aanbrengen: Breng met je dualpenseel een bolletje polygel aan op het midden van de nagelplaat. II. Polygel uitharden: Maak het penseeltje vochtig met Slip Solution en modelleer de polygel in de juiste vorm. Werk van de nagelriem naar de vrije rand en zorg dat je penseel steeds achter het product blijft.Wikkel nailwraps met aceton om de vingers of laat de vingers weken in een bakje met aceton. Na ongeveer 15 tot 20 minuten kun je de laatste restjes poly gel van de nagels duwen met een bokkenpootje.

Hoe Breng Je Poly Gel Aan?

Hoe breng je Polygel aan?

Om Polygel correct aan te brengen, volg je deze stappen:
I. Polygel aanbrengen: Neem je dualpenseel en breng een bolletje polygel aan in het midden van de nagelplaat.
II. Polygel uitharden: Maak het penseeltje vochtig met Slip Solution om de polygel in de juiste vorm te modelleren. Begin bij de nagelriem en werk naar de vrije rand toe. Houd het penseel altijd achter het product om een gelijkmatige applicatie te garanderen.

Hoe Krijg Je Polygel Van Je Nagels?

Hoe krijg je Polygel van je nagels? Om Polygel van je nagels te verwijderen, kun je nailwraps gebruiken die gedrenkt zijn in aceton. Wikkel de nailwraps om je vingers of laat je vingers weken in een bakje met aceton. Laat dit ongeveer 15 tot 20 minuten intrekken. Na deze tijd kun je voorzichtig de overgebleven Polygel van je nagels verwijderen met behulp van een bokkenpootje. Deze methode is effectief voor het verwijderen van Polygel van je nagels.

Welke Vloeistof Voor Polygel?

Welke vloeistof kan gebruikt worden voor Polygel? Een uitstekende keuze is de Acrylgel oplossing, omdat het de Polygels perfect bevochtigt en vorm geeft tijdens het opbouwen van de nagels. Bovendien bevat deze oplossing geen geur of kleurstoffen.

Delen 21 hoe breng je polygel aan

Hoe Moet Je Polygel Aanbrengen? (Verlengen) - Gellak Nederland
Hoe Moet Je Polygel Aanbrengen? (Verlengen) – Gellak Nederland
Polygel/Acrylgel Nagels Uitgroei Opvullen - Youtube
Polygel/Acrylgel Nagels Uitgroei Opvullen – Youtube
Koop Phoenixy Poly Gel Manicure Set Poly Nail Gel Quick Building Nail  Extension Poly Nail Gel Art Set Diy Thuis Gel Polish Kit | Online Bestellen  Bij Joom
Koop Phoenixy Poly Gel Manicure Set Poly Nail Gel Quick Building Nail Extension Poly Nail Gel Art Set Diy Thuis Gel Polish Kit | Online Bestellen Bij Joom

See more here: hienthao.com

Learn more about the topic hoe breng je polygel aan.

See more: blog https://hienthao.com/category/gezondheid

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *