Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Hoe Oud Is David Beckham? Ontdek Zijn Ware Leeftijd Hier!

Hoe Oud Is David Beckham? Ontdek Zijn Ware Leeftijd Hier!

'BECKHAM' Documentary Series | Official Trailer | Netflix

Hoe Oud Is David Beckham? Ontdek Zijn Ware Leeftijd Hier!

‘Beckham’ Documentary Series | Official Trailer | Netflix

Keywords searched by users: hoe oud is david beckham David Beckham thời trẻ, Victoria Beckham, David Beckham hiện đang làm gì, David Beckham số áo 23, Beckham 2002, David Beckham bao nhiêu tuổi, David Beckham số áo 7, David Beckham giải nghệ năm nào

1. Wie is David Beckham?

David Beckham is een Britse voormalige professionele voetballer, geboren op 2 mei 1975 in Londen, Engeland. Hij wordt beschouwd als een van de meest iconische en invloedrijke voetballers van zijn generatie. Beckham heeft tijdens zijn carrière bij verschillende grote clubs gespeeld, waaronder Manchester United en Real Madrid. Naast zijn successen op het voetbalveld, heeft Beckham ook indruk gemaakt als mode-icoon, zakenman en familieman.

2. Vroege levensjaren en carrière

David Beckham groeide op in Londen en ontwikkelde al op jonge leeftijd een passie voor voetbal. Op 16-jarige leeftijd tekende hij zijn eerste profcontract bij Manchester United. Hij doorliep de jeugdopleiding van de club en maakte in 1992 zijn debuut in het eerste elftal. Beckham speelde een belangrijke rol in de succesvolle jaren 90 van Manchester United, waarin de club verschillende nationale en internationale prijzen won.

3. Professionele voetbalcarrière

Na zijn succes bij Manchester United maakte Beckham in 2003 de overstap naar Real Madrid. Hij speelde vier seizoenen voor de Spaanse club, waar hij ook grote successen behaalde. In 2007 vertrok Beckham naar de Verenigde Staten om te gaan spelen voor LA Galaxy. Hij werd een van de eerste grote sterren in de MLS en hielp het voetbal in de Verenigde Staten populairder te maken.

Na zijn tijd bij LA Galaxy speelde Beckham nog voor een aantal andere clubs, waaronder AC Milan, Paris Saint-Germain en Preston North End. Hij kondigde in 2013 officieel zijn pensioen aan, maar bleef nauw betrokken bij het voetbal als ambassadeur en eigenaar van zijn eigen voetbalclub, Inter Miami CF.

4. Beckham’s internationale carrière

David Beckham speelde maar liefst 115 interlands voor het Engelse nationale team. Hij vertegenwoordigde zijn land tijdens verschillende grote toernooien, waaronder het WK en het EK. Beckham werd bekend om zijn nauwkeurige vrije trappen en uitzonderlijke techniek. Hij was een leider op het veld en werd al snel een van de meest geliefde spelers in het Engelse voetbal.

5. Beckham’s succes na het voetbal

Na zijn voetbalcarrière heeft David Beckham zich gericht op andere zakelijke en creatieve projecten. Hij heeft zijn eigen merk gelanceerd, DB Ventures, waarin hij betrokken is bij verschillende ondernemingen op het gebied van mode, beauty en lifestyle. Daarnaast heeft Beckham samengewerkt met verschillende grote merken en heeft hij zijn eigen kledinglijn gecreëerd.

David Beckham heeft ook succes behaald als eigenaar van zijn eigen voetbalclub, Inter Miami CF. De club is in 2020 toegetreden tot de MLS en Beckham heeft ambitieuze plannen om het voetbal in Miami en de Verenigde Staten verder te ontwikkelen.

6. Beckham als mode-icoon

David Beckham staat bekend om zijn stijl en gevoel voor mode. Hij wordt regelmatig gespot in de front row van modeshows en heeft samengewerkt met bekende ontwerpers en merken. Beckham heeft ook verschillende modellenwerk gedaan en is uitgegroeid tot een icoon in de modewereld. Zijn stijl heeft invloed gehad op een hele generatie mannen.

7. Beckham als zakenman

Naast zijn voetbal- en modecarrière heeft David Beckham bewezen een succesvol zakenman te zijn. Hij heeft verschillende zakelijke ondernemingen opgezet en is betrokken bij investeringen in onder andere vastgoed en horeca. Beckham heeft laten zien dat hij ook buiten het voetbalveld succesvol kan zijn en zijn merkwaarde heeft kunnen verzilveren.

8. Documentaires en media-aandacht rondom David Beckham

Het leven en de carrière van David Beckham hebben veel aandacht gekregen in de media. Er zijn verschillende documentaires en films gemaakt over zijn leven en zijn bijdrage aan het voetbal. Een voorbeeld hiervan is de Netflix-documentaire “David Beckham: Into the Unknown”, waarin Beckham op motorreis gaat door Zuid-Amerika. Daarnaast is Beckham regelmatig te zien op televisie en in tijdschriften, waar hij interviews geeft en zijn nieuwste projecten promoot.

9. Het gezinsleven van David Beckham

David Beckham is getrouwd met voormalig Spice Girl Victoria Beckham, met wie hij vier kinderen heeft: Brooklyn, Romeo, Cruz en Harper. Het paar wordt vaak gezien als een van de meest iconische en glamoureuze koppels in de entertainmentindustrie. Ze zijn betrokken bij verschillende goede doelen en worden vaak beschouwd als rolmodellen voor hun liefdadigheidswerk en hun toewijding aan hun gezin.

10. Hoe oud is David Beckham momenteel?

Op het moment van schrijven, is David Beckham 46 jaar oud. Hij viert zijn verjaardag op 2 mei.

Dit artikel heeft je hopelijk meer inzicht gegeven in de persoon David Beckham en zijn carrière, zowel op als naast het voetbalveld. Hij blijft wereldwijd een inspiratiebron voor veel mensen en zijn invloed strekt zich uit tot ver buiten het voetbal.

FAQs:

David Beckham thời trẻ: David Beckham werd geboren op 2 mei 1975 en begon zijn professionele carrière op 16-jarige leeftijd bij Manchester United.

Victoria Beckham: Victoria Beckham is Beckham’s vrouw en een voormalig lid van de popgroep Spice Girls. Ze is nu een succesvolle modeontwerper.

David Beckham hiện đang làm gì: Na zijn voetbalcarrière heeft Beckham zich gericht op zijn mode- en zakelijke ondernemingen, evenals het bezitten van een voetbalclub.

David Beckham số áo 23: Beckham droeg het nummer 23 tijdens zijn periode bij Real Madrid.

Beckham 2002: In 2002 speelde Beckham voor zowel het Engelse nationale team als Real Madrid.

David Beckham bao nhiêu tuổi: Beckham is momenteel 46 jaar oud.

David Beckham số áo 7: Beckham droeg meestal het nummer 7 shirt tijdens zijn carrière, een nummer dat vaak wordt geassocieerd met getalenteerde aanvallers.

David Beckham giải nghệ năm nào: Beckham kondigde zijn pensioen officieel aan in 2013.

Categories: Samenvatting 97 Hoe Oud Is David Beckham

'BECKHAM' Documentary Series | Official Trailer | Netflix
‘BECKHAM’ Documentary Series | Official Trailer | Netflix

David Beckham Thời Trẻ

David Beckham thời trẻ: Een Diepgaande Gids

David Beckham, een naam die synoniem staat voor voetbalgrootheid en stijlicoon, heeft een opmerkelijke carrière gehad die wereldwijde erkenning heeft gekregen. In dit artikel gaan we dieper in op David Beckham thời trẻ en bieden we gedetailleerde informatie over zijn jeugd en vroege jaren. We zullen de belangrijkste momenten en mijlpalen van zijn leven bespreken, evenals zijn prestaties op het voetbalveld en daarbuiten. Lees verder om alles te ontdekken wat je moet weten over de jongere jaren van deze legendarische voetballer.

Jeugd en Familie

David Robert Joseph Beckham werd geboren op 2 mei 1975 in Londen, Engeland. Hij groeide op in een arbeidersgezin en ontwikkelde al op jonge leeftijd een passie voor voetbal. Zijn vader, David Edward Alan “Ted” Beckham, was een keukenmonteur, terwijl zijn moeder, Sandra West, werkte als kapster. Beckham heeft ook een oudere zus, Lynne, en een jongere zus, Joanne.

Beckham’s liefde voor voetbal begon al op zeer jonge leeftijd, toen hij lid werd van de jeugdacademie van de lokale voetbalclub Tottenham Hotspur. Hier ontwikkelde hij zijn vaardigheden en begon hij zijn talenten op te bouwen. Op 11-jarige leeftijd, nadat hij de Tottenham Hotspur Academy had verlaten, sloot Beckham zich aan bij de jeugdacademie van Manchester United, een club die later een cruciale rol zou spelen in zijn professionele carrière.

Professionele Carrière

Beckham maakte zijn debuut voor Manchester United in 1992 op 17-jarige leeftijd. In de loop der jaren groeide hij uit tot een sleutelspeler en een van de meest iconische figuren in het Engelse voetbal. Hij hielp Manchester United aan talloze overwinningen, waaronder zes Premier League-titels en de UEFA Champions League in 1999.

Na zijn succesvolle jaren bij Manchester United maakte Beckham de overstap naar Real Madrid in 2003. Hij speelde vier seizoenen voor de Spaanse club en won twee La Liga-titels. In 2007 vertrok hij naar de Verenigde Staten om te spelen voor LA Galaxy in de Major League Soccer. Daar bracht hij nog eens zes seizoenen door voordat hij zijn professionele voetbalcarrière afsloot.

Nationale Teamcarrière

Naast zijn clubcarrière had Beckham ook een illustere internationale carrière. Hij vertegenwoordigde het Engelse nationale team van 1996 tot 2009 en speelde in totaal 115 interlands. Beckham stond bekend om zijn nauwkeurige vrijetrappen en indrukwekkende langeafstandsschoten, die hem hielpen om belangrijke doelpunten te scoren voor zijn land.

Iconische Momenten en Stijl

David Beckham staat niet alleen bekend om zijn voetbaltalent, maar ook om zijn iconische stijl en imago. Hij wordt beschouwd als een van de meest stijlvolle sportpersoonlijkheden ter wereld en heeft de aandacht getrokken met zijn stijlvolle kapsels, tatoeages en modieuze kledingkeuzes. Beckham heeft ook succesvolle samenwerkingen gehad met verschillende merken en heeft zijn eigen modelijn gelanceerd.

Na zijn pensioen heeft Beckham zich gericht op verschillende zakelijke ondernemingen en filantropische activiteiten. Hij is mede-eigenaar van voetbalclubs zoals Inter Miami CF en heeft zich ingezet voor liefdadigheidswerk, met name voor UNICEF. Beckham blijft een invloedrijk figuur in de voetbalwereld en daarbuiten.

FAQs

1. Wat was de doorbraak van David Beckham in zijn voetbalcarrière?

David Beckham’s doorbraak in zijn voetbalcarrière vond plaats toen hij als 17-jarige zijn debuut maakte voor Manchester United in 1992. Dit markeerde het begin van zijn succesvolle carrière als professionele voetballer.

2. Hoeveel interlands heeft David Beckham gespeeld voor Engeland?

David Beckham speelde in totaal 115 interlands voor het Engelse nationale team. Hij vertegenwoordigde zijn land van 1996 tot 2009.

3. Is David Beckham na zijn pensioen betrokken gebleven bij de voetbalwereld?

Ja, na zijn pensioen is David Beckham betrokken gebleven bij de voetbalwereld. Hij is mede-eigenaar van Inter Miami CF, een voetbalclub in de Verenigde Staten, en blijft een invloedrijke figuur in de sport.

4. Wat zijn enkele van de filantropische activiteiten van David Beckham?

David Beckham heeft zich ingezet voor verschillende filantropische activiteiten, met name voor UNICEF. Hij heeft aanzienlijke bedragen ingezameld en bewustzijn gecreëerd voor kinderrechten.

5. Heeft David Beckham zijn eigen modelijn?

Ja, David Beckham heeft zijn eigen modelijn gelanceerd. Hij heeft samengewerkt met verschillende merken en heeft succesvolle kleding- en parfumlijnen op de markt gebracht.

Door deze FAQ-sectie hopen we enkele van de veelgestelde vragen over David Beckham thời trẻ te hebben beantwoord. Beckham is een voetballegende en een stijlicoon, en zijn jeugd en vroege jaren hebben hem gevormd tot de persoon die hij vandaag is. Van zijn bescheiden begin tot zijn wereldwijde roem, David Beckham blijft een inspiratiebron voor velen.

Victoria Beckham

Victoria Beckham: Een Diepgaande Gids

Inleiding

Victoria Beckham, geboren als Victoria Caroline Adams, is een Britse zangeres, modeontwerpster, zakenvrouw en voormalig lid van de popgroep Spice Girls. Ze is vooral bekend geworden als de vrouw van de legendarische voetballer David Beckham. In dit artikel zullen we diepgaand ingaan op het leven, de carrière en de invloed van Victoria Beckham. We zullen relevante informatie verstrekken en specifieke concepten en principes uitleggen om een gids te bieden voor iedereen die meer wil weten over deze prominente persoonlijkheid.

De Opkomst van Victoria Beckham

Victoria Beckham werd geboren op 17 april 1974 in Harlow, Essex, Engeland, als dochter van Jacqueline en Anthony Adams. Ze ontwikkelde al op jonge leeftijd interesse en talent voor zingen en dansen. In de vroege jaren 90 werd ze geselecteerd om deel uit te maken van een nieuwe meidengroep genaamd Spice Girls. De groep kende onmiddellijk succes en werd al snel een icoon van de popcultuur.

Na het succes van de Spice Girls begon Victoria Beckham aan haar solocarrière en bracht ze meerdere albums uit. Ze had wisselend succes als soloartiest, maar haar echte doorbraak kwam in de mode-industrie.

Modeontwerpster en Zakenvrouw

Victoria Beckham onthulde haar passie voor mode en stijl tijdens haar tijd als Spice Girl. Ze werd al snel een stijlicoon en begon haar eigen modelijn te creëren. Haar merk, Victoria Beckham, werd gelanceerd in 2008 en heeft sindsdien wereldwijd erkenning gekregen.

Als modeontwerpster staat Victoria Beckham bekend om haar minimalistische en verfijnde stijl. Haar collecties omvatten kleding, handtassen, schoenen en accessoires. Ze heeft samengewerkt met gerenommeerde ontwerpers en heeft haar merk uitgebreid met verschillende samenwerkingen en lanceringen van limited edition collecties.

Naast haar modemerken is Victoria Beckham ook betrokken geweest bij verschillende zakelijke ondernemingen. Ze heeft een succesvolle parfumlijn, een partnership met een cosmeticamerk en heeft geïnvesteerd in andere bedrijven, zoals een voetbalteam en een kunstgalerij.

Het Leven met David Beckham

Victoria Beckham is sinds 1999 getrouwd met voetballegende David Beckham. Het paar heeft vier kinderen samen – drie zonen, Brooklyn, Romeo en Cruz, en een dochter, Harper. Ze worden vaak gezien als een van de power couples van de entertainmentindustrie.

Victoria en David hebben hun leven in de schijnwerpers altijd zoveel mogelijk privé gehouden. Ze zijn echter regelmatig onderwerp van speculatie en media-aandacht geweest. Ze hebben hun ups en downs gehad, maar hebben altijd een sterke en liefdevolle relatie behouden.

Invloed en Erfenis

Victoria Beckham heeft een aanzienlijke invloed gehad op de modewereld en de popcultuur. Haar stijl en imago zijn wereldwijd gekopieerd en nagebootst. Ze heeft samengewerkt met enkele van de grootste namen in de mode-industrie en heeft daarmee haar merk versterkt.

Bovendien heeft Victoria Beckham een actieve rol gespeeld als filantroop en ambassadeur voor goede doelen. Ze heeft zich ingezet voor verschillende liefdadigheidsorganisaties en heeft campagnes gevoerd om bewustwording te creëren voor belangrijke kwesties zoals honger, HIV/AIDS en kinderrechten.

Veelgestelde Vragen (FAQ’s)

1. Hoe oud is Victoria Beckham?

Victoria Beckham werd geboren op 17 april 1974, wat betekent dat ze momenteel (2021) 47 jaar oud is.

2. Wat doet Victoria Beckham naast modeontwerpen?

Naast haar modewerkzaamheden is Victoria Beckham betrokken bij verschillende zakelijke ondernemingen, waaronder een parfumlijn, een partnership met een cosmeticamerk en investeringen in andere bedrijven zoals een voetbalteam en een kunstgalerij.

3. Wat is de relatie tussen Victoria Beckham en David Beckham?

Victoria Beckham is al sinds 1999 getrouwd met voetballegende David Beckham. Ze hebben vier kinderen samen en worden gezien als een van de meest bekende koppels in de entertainmentindustrie.

4. Heeft Victoria Beckham een filantropische kant?

Ja, Victoria Beckham heeft zich actief ingezet voor verschillende liefdadigheidsorganisaties. Ze heeft campagnes gevoerd voor belangrijke kwesties zoals honger, HIV/AIDS en kinderrechten.

5. Hoe heeft Victoria Beckham de modewereld beïnvloed?

Victoria Beckham heeft de modewereld beïnvloed met haar karakteristieke minimalistische en verfijnde stijl. Ze heeft samengewerkt met gerenommeerde ontwerpers en heeft haar merk uitgebreid, waardoor ze wereldwijde erkenning heeft gekregen.

Conclusie

Victoria Beckham is veel meer dan alleen de vrouw van David Beckham. Ze is een succesvolle zakenvrouw, modeontwerpster en een invloedrijk figuur in de popcultuur. Haar toewijding aan haar werk, haar liefdadigheidswerk en haar sterke relatie met David Beckham hebben haar tot een geliefde en bewonderde persoonlijkheid gemaakt. Met haar merk en invloed heeft ze een blijvende erfenis nagelaten in de modewereld en daarbuiten.

David Beckham Hiện Đang Làm Gì

David Beckham hiện đang làm gì

Als een van de meest iconische voetballers aller tijden blijft David Beckham een prominente figuur in de wereld van sport en entertainment. Hoewel hij zijn actieve voetbalcarrière al enige tijd geleden heeft beëindigd, blijft hij actief en onderneemt hij verschillende interessante activiteiten. In dit artikel zullen we dieper ingaan op wat David Beckham momenteel doet en hoe hij zijn tijd besteedt na het stoppen met professioneel voetbal.

1. Inleiding tot David Beckham

Voordat we ingaan op wat David Beckham momenteel doet, is het belangrijk om even stil te staan bij zijn indrukwekkende voetbalcarrière en zijn invloed op en naast het veld. David Beckham, geboren op 2 mei 1975 in Londen, Engeland, begon zijn professionele voetbalcarrière bij Manchester United in 1992. Hij verwierf snel faam als een getalenteerde middenvelder met een unieke stijl van spelen en een ongeëvenaarde precisie bij het geven van passes.

Gedurende zijn loopbaan speelde Beckham voor verschillende topclubs, waaronder Real Madrid, LA Galaxy en Paris Saint-Germain. Hij won talloze prijzen, waaronder kampioenschappen in de Engelse Premier League en de UEFA Champions League. Naast zijn clubcarrière was Beckham ook een belangrijk lid van het Engelse nationale team en vertegenwoordigde hij zijn land op verschillende wereldkampioenschappen.

Na zijn pensionering als voetballer in 2013 heeft Beckham zijn invloed op verschillende gebieden uitgebreid en is hij uitgegroeid tot een wereldwijd merk. Laten we nu eens kijken wat hij op dit moment doet.

2. Ondernemerschap en zakenactiviteiten

Een van de belangrijkste focusgebieden van David Beckham na zijn voetbalcarrière is ondernemerschap en zakelijke activiteiten. Hij heeft verschillende lucratieve zakelijke deals en partnerschappen gesloten, waardoor hij zijn invloed en vermogen verder heeft vergroot.

Beckham heeft verschillende succesvolle samenwerkingen gehad met bekende merken zoals Adidas, H&M en Armani. Hij heeft ook zijn eigen kledinglijn, genaamd “David Beckham”, gelanceerd en heeft geïnvesteerd in andere modemerken. Deze zakelijke ondernemingen hebben hem een aanzienlijk inkomen opgeleverd en hebben bijgedragen aan zijn reputatie als mode-icoon.

Bovendien is Beckham ook betrokken bij de oprichting van voetbalclubs. Hij was een van de mede-oprichters van Inter Miami CF, een Amerikaanse voetbalclub die uitkomt in de Major League Soccer. Deze club heeft veel potentieel en Beckham speelt een actieve rol bij het verder ontwikkelen van voetbal in de Verenigde Staten.

3. Filantropie en liefdadigheidswerk

Naast zijn zakelijke activiteiten is David Beckham ook zeer betrokken bij verschillende filantropische en liefdadigheidsprojecten. Hij is een UNESCO Goodwill Ambassador en heeft zich ingezet voor verschillende goede doelen over de hele wereld.

Beckham heeft zich vooral gericht op het ondersteunen van kinderen in nood. Hij is een actieve supporter van UNICEF en heeft vele malen fondsen geworven om kinderen in de meest kwetsbare gebieden te helpen. Hij heeft persoonlijk verschillende kwetsbare kinderen ontmoet tijdens zijn reizen en heeft zich ingezet om hun levens te verbeteren door middel van onderwijs en gezondheidszorg.

4. Media-optredens en documentaires

David Beckham blijft ook actief in de media-industrie. Hij heeft verschillende optredens gehad in films en tv-shows, waarbij hij zowel zichzelf als fictieve personages speelde. Deze media-optredens hebben bijgedragen aan zijn populariteit en hebben hem een bredere bekendheid gegeven buiten het voetbalveld.

Bovendien heeft Netflix onlangs aangekondigd dat ze een documentaire zullen uitbrengen over het leven van David Beckham. Deze documentaire zal een diepgaand inzicht geven in zijn carrière, persoonlijk leven en de impact die hij heeft gehad op de sportwereld.

5. Gezin en persoonlijk leven

Naast zijn professionele bezigheden staat David Beckham ook bekend om zijn sterke gezinsbanden. Hij is getrouwd met Victoria Beckham, een voormalige Spice Girl en een bekende modeontwerpster. Samen hebben ze vier kinderen: Brooklyn, Romeo, Cruz en Harper.

Beckham besteedt veel tijd aan het ondersteunen van zijn kinderen bij hun eigen interesses en aspiraties. Hij heeft zijn oudste zoon, Brooklyn, aangemoedigd in zijn carrière als fotograaf en heeft openlijk zijn trots en liefde voor zijn kinderen getoond via social media.

Over het algemeen heeft David Beckham na zijn voetbalcarrière verschillende interessante en lonende activiteiten ondernomen. Van ondernemerschap en zakelijke investeringen tot liefdadigheidswerk en media-optredens, Beckham blijft een invloedrijk figuur die zijn stempel blijft drukken op de wereldwijde gemeenschap.

FAQ-sectie:

Q: Wat zijn de belangrijkste zakelijke activiteiten van David Beckham?
A: David Beckham heeft verschillende zakelijke activiteiten ondernomen, waaronder het sluiten van lucratieve deals en partnerships met bekende merken, het lanceren van zijn eigen kledinglijn en het investeren in andere modemerken. Hij is ook betrokken bij de oprichting van voetbalclubs, zoals Inter Miami CF.

Q: Is David Beckham betrokken bij liefdadigheidswerk?
A: Ja, David Beckham is zeer betrokken bij verschillende liefdadigheidsprojecten. Hij is een actieve supporter van UNICEF en heeft zich ingezet voor het verbeteren van het leven van kinderen in nood.

Q: Wat is de relatie van David Beckham met de media?
A: David Beckham heeft verschillende media-optredens gehad, zowel in films als tv-shows. Hij speelde zowel zichzelf als fictieve personages. Daarnaast wordt er binnenkort een documentaire over zijn leven uitgebracht door Netflix.

Q: Hoe is de relatie van David Beckham met zijn gezin?
A: David Beckham heeft een sterke gezinsband en is getrouwd met Victoria Beckham. Samen hebben ze vier kinderen. Beckham besteedt veel tijd aan het ondersteunen van zijn kinderen bij hun interesses en aspiraties. Hij heeft openlijk zijn trots en liefde voor zijn kinderen getoond via social media.

Q: Wat zijn de toekomstplannen van David Beckham?
A: Hoewel er geen specifieke details bekend zijn over zijn toekomstplannen, kunnen we verwachten dat David Beckham betrokken zal blijven bij zakelijke activiteiten, liefdadigheidswerk en mogelijk verdere media-optredens.

Disclaimer: Dit artikel is geschreven op basis van beschikbare informatie en referentiemateriaal en heeft als doel een inzicht te bieden in wat David Beckham momenteel doet. Houd er rekening mee dat carrières en activiteiten van publieke figuren kunnen veranderen en evolueren in de loop der tijd.

Gevonden 22 hoe oud is david beckham

David Beckham – Wikipedia Tiếng Việt
David Beckham – Wikipedia Tiếng Việt
Te Kleine' David Beckham Bespot Na Kerstfoto Op Zijn Tenen Naast Zoon Romeo  (19) | Show | Ad.Nl
Te Kleine’ David Beckham Bespot Na Kerstfoto Op Zijn Tenen Naast Zoon Romeo (19) | Show | Ad.Nl
Victoria Beckham Liet David-Tattoo Verwijderen: Zit Er Een Haar In De  Boter? | Showbizz | Hln.Be
Victoria Beckham Liet David-Tattoo Verwijderen: Zit Er Een Haar In De Boter? | Showbizz | Hln.Be
Cầu Thủ Bóng Đá David Beckham
Cầu Thủ Bóng Đá David Beckham

See more here: hienthao.com

Learn more about the topic hoe oud is david beckham.

See more: blog https://hienthao.com/category/gezondheid

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *