Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Monica Geuze: Vermogen onthuld – Hoe rijk is deze Nederlands YouTuber?

Monica Geuze: Vermogen onthuld – Hoe rijk is deze Nederlands YouTuber?

Jij lijkt net Monica Geuze! ????  #katertje

monica geuze net worth

Monica Geuze is een Nederlands familiemeisje dat bekend is geworden als DJ, YouTuber en influencer door haar charismatische persoonlijkheid en professionele talenten. Naar schatting van Forbes was haar vermogen in 2021 ongeveer 1,5 miljoen euro. In dit artikel zullen we haar professionele leven onderzoeken, haar vermogen behandelen en antwoorden op veelgestelde vragen over Monica Geuze.

Professionele carrière

Monica Geuze begon als DJ toen ze in 2011 werd ontdekt in een lokaal café en avondclub. Na het uitbrengen van haar eerste EP-titel “Down and Dirty” in 2014, vestigde ze zich als de DJ en muziekproducent van verschillende hitsingles zoals “Famous” in samenwerking met rapper Boef en Ronnie Flex’s “Blijf Bij Mij”. Ze staat bekend om haar gevarieerde muziekstijl in hip-hop, R&B, afrobeat en housemuziek genre.

Daarnaast is Monica Geuze ook een succesvolle YouTuber en influencer met bijna 600,000 abonnees op haar YouTube-kanaal en meer dan 1,4 miljoen volgers op Instagram. Haar YouTube-kanaal bevat vlogs over haar dagelijks leven en reizen, make-uptutorials en uitvoeringen van DJ-nummers. Ze werkt samen met verschillende merken, waaronder Samsung, Hunkemöller, L’Oréal Paris en Mercedes.

Vermogensstatus

Monica Geuze’s vermogen wordt naar schatting geschat op 1,5 miljoen euro. Het grootste deel van haar inkomen komt van haar onderneming “Daily Paper”, die ze samen heeft opgericht met haar ex-vriend Lars Veldwijk en Jefferson Osei in 2012. Daily Paper is een authentiek, hoogwaardig en modern streetwear-merk dat in korte tijd is uitgegroeid tot een van de toonaangevende merken van Nederland met een export naar meer dan 50 landen in Europa, Noord-Amerika, Azië en Afrika. Het bedrijf heeft een netto-omzet van ongeveer 50 miljoen euro per jaar. Monica Geuze staat bekend als het creatieve brein achter de marketingstrategieën van Daily Paper.

Monica Geuze verdient ook geld uit haar YouTube-kanaal en sociale media-beïnvloeding. Volgens Social Blade verdient Geuze tussen de 4.000 en 63.000 euro per maand van haar YouTube-kanaal en tussen 6.000 en 96.000 euro per jaar van sponsoring op Instagram. Ze stond ook op de cover van verschillende tijdschriften zoals Miljonair en Grazia.

FAQ’s

1. Wat is de afkomst van Monica Geuze?

Monica Geuze heeft een Nederlands paspoort, maar haar vader is afkomstig uit Suriname en haar moeder is afkomstig uit Nederland.

2. Hoe heeft Monica Geuze de beroemdheid bereikt?

Monica Geuze werd bekend als DJ in Nederland, later als YouTuber en influencer door haar activiteiten in de sociale media.

3. Hoeveel verdient Monica Geuze van haar onderneming Daily Paper?

De netto-omzet van Daily Paper is ongeveer 50 miljoen euro per jaar, maar de exacte winst die Monica Geuze van het bedrijf maakt, is onbekend.

4. Hoeveel verdient Monica Geuze van haar YouTube-kanaal en sociale media-beïnvloeding?

Volgens Social Blade verdient Geuze tussen de 4.000 en 63.000 euro per maand van haar YouTube-kanaal en tussen 6.000 en 96.000 euro per jaar van sponsoring op Instagram.

5. Heeft Monica Geuze een vaste relatie?

Monica Geuze heeft in het verleden relaties gehad met rapper Lil Kleine en voetballer Lars Veldwijk, maar ze is momenteel single.

Concluderend

Monica Geuze is een voorbeeld van een moderne onderneemster die haar talenten en passies heeft gebruikt om een ​​bewonderenswaardige carrière op te bouwen. Haar toewijding aan muziek, sociale media en ondernemerschap heeft geleid tot een indrukwekkend vermogen van naar schatting 1,5 miljoen euro. Haar verhaal is een inspiratie voor veel jonge vrouwen in Nederland en de rest van de wereld.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “monica geuze net worth”

Jij lijkt net Monica Geuze! ???? #katertje

Zie meer informatie: hienthao.com

Afbeeldingen gerelateerd aan monica geuze net worth

Jij lijkt net Monica Geuze! ????  #katertje
Jij lijkt net Monica Geuze! ???? #katertje

Meer informatie over monica geuze net worth vind je hier.

Zie hier meer: hienthao.com/category/reviews

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel monica geuze net worth. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 36 monica geuze net worth

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *