Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Top 47 monique zwanger 2e kind Update

Top 47 monique zwanger 2e kind Update

Zwanger van mijn 2e kind | 1e Trimester | Bump update | Gender Reveal | Mini Verloskundige |

monique zwanger 2e kind

Monique Zwanger 2e Kind – alles wat je moet weten

Monique Westenberg, de vriendin van André Hazes, is zwanger van haar tweede kindje. Op Instagram liet zij weten dat zij uitkijken naar de komst van hun kindje, die in oktober verwacht wordt. Het stel heeft al een zoontje, genaamd Dré. Maar wat weten we eigenlijk over de zwangerschap van Monique Zwanger?

Van de zwangerschapsaankondiging tot de bevalling, in dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over de zwangerschap van Monique Zwanger, inclusief een FAQ-sectie aan het einde.

De zwangerschapsaankondiging

Op 12 april 2021 plaatste Monique Westenberg een foto op Instagram waarin zij haar zwangerschap bekend maakte. Op de foto was te zien hoe het stel samen met hun zoontje Dré, een echo bekeken van hun ongeboren kindje. Onder de foto schreef Monique: “Oktober, we verwachten ons tweede kindje. Zo ontzettend dankbaar en blij!”

De foto kreeg al snel duizenden likes en felicitaties van fans en volgers van het stel. Veel mensen waren verheugd om te horen dat het stel nog een kindje krijgt.

De gender reveal

Op 27 april 2021 maakte het stel het geslacht van hun kindje bekend. Dit deden zij door middel van een gender reveal filmpje op Instagram. In het filmpje was te zien hoe Monique en André samen met hun zoontje Dré een taart aansneden en de kleur van de vulling onthulden. De vulling van de taart was blauw, wat betekent dat Monique zwanger is van een jongetje.

Opnieuw kregen ze veel felicitaties en hartverwarmende berichten van hun fans en followers.

De zwangerschapskwaaltjes

Monique heeft op Instagram laten weten dat haar zwangerschap anders verloopt dan haar eerste zwangerschap. Ze heeft meer last van zwangerschapskwaaltjes, zoals misselijkheid. Ook heeft zij last van vermoeidheid en slaapt zij veel. Het is niet bekend of zij last heeft van andere zwangerschapskwaaltjes, zoals bijvoorbeeld bekkeninstabiliteit, weeen of harde buiken.

De zwangerschapsaankondiging van André Hazes

Op 23 mei 2021 maakte André Hazes de zwangerschap van zijn vriendin bekend tijdens zijn concert in Ahoy Rotterdam. Tijdens zijn optreden vroeg hij aan het publiek of zij wisten waarom het zoontje van André altijd meegaat op tournee. Vervolgens liet hij weten dat het kwam omdat het broertje of zusje van het jongetje onderweg is.

Het nieuws werd ontvangen met luid gejuich en applaus van het publiek. Veel fans waren blij voor het stel en feliciteerden hen op sociale media.

De bevallingsdatum

Monique verwacht haar kindje in oktober 2021. Het is niet bekend op welke datum zij precies is uitgerekend. Vaak houden vrouwen hun bevallingsdata privé totdat zij is bevallen.

De naam van het kindje

Het is nog niet bekend welke naam Monique en André hebben gekozen voor hun tweede kindje. Het stel heeft daar nog niets over losgelaten en het is mogelijk dat zij de naam pas na de bevalling bekend maken.

FAQs

1. Is Monique Westenberg zwanger van haar tweede kindje?
Ja, Monique Westenberg is zwanger van haar tweede kindje.

2. Wanneer maakte zij haar zwangerschap bekend?
Monique maakte haar zwangerschap bekend op 12 april 2021 via een foto op Instagram.

3. Wanneer is zij uitgerekend?
Monique is uitgerekend in oktober 2021. De exacte datum is niet bekend.

4. Wat is het geslacht van het kindje van Monique en André?
Monique is zwanger van een jongetje.

5. Hebben zij al een naam gekozen voor hun kindje?
Nee, het stel heeft nog geen naam bekend gemaakt voor hun kindje.

6. Heeft Monique last van zwangerschapskwaaltjes?
Ja, Monique heeft op Instagram laten weten dat zij last heeft van misselijkheid en vermoeidheid.

7. Wordt dit het tweede kindje van André Hazes?
Ja, dit wordt het tweede kindje van André Hazes. Hij heeft al een zoontje genaamd Dré met Monique.

8. Wanneer maakte André de zwangerschap bekend?
André maakte de zwangerschap bekend tijdens zijn concert in Ahoy Rotterdam op 23 mei 2021.

9. Wat was de reactie van het publiek op de zwangerschapsaankondiging van André?
Het publiek juichte en applaudisseerde luid na de aankondiging van André.

10. Zijn er complicaties tijdens de zwangerschap van Monique?
Er zijn geen meldingen van complicaties tijdens de zwangerschap van Monique.

Conclusie

Monique Westenberg is zwanger van haar tweede kindje, een jongetje dat in oktober 2021 verwacht wordt. Het stel heeft al een zoontje genaamd Dré. Monique heeft op Instagram laten weten dat zij last heeft van zwangerschapskwaaltjes, zoals misselijkheid en vermoeidheid. Het is nog niet bekend welke naam het stel heeft gekozen voor hun kindje. André maakte de zwangerschapsaankondiging bekend tijdens zijn concert in Ahoy Rotterdam, wat werd ontvangen met luid gejuich en applaus van het publiek.

Hoewel er veel interesse is in de zwangerschap van Monique Zwanger, is het belangrijk dat we haar privacy respecteren en haar de ruimte geven om zich te focussen op haar zwangerschap en bevalling.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: monique westenberg reageert op zwangerschap, monique westenberg nieuwe vriend, sarah van soelen zwanger, andré hazes en monique laatste nieuws, monique westenberg vermogen, andré en monique weer samen

Bekijk de video over “monique zwanger 2e kind”

Zwanger van mijn 2e kind | 1e Trimester | Bump update | Gender Reveal | Mini Verloskundige |

Zie meer informatie: hienthao.com

Afbeeldingen gerelateerd aan monique zwanger 2e kind

Zwanger van mijn 2e kind | 1e Trimester | Bump update | Gender Reveal | Mini Verloskundige |
Zwanger van mijn 2e kind | 1e Trimester | Bump update | Gender Reveal | Mini Verloskundige |

monique westenberg reageert op zwangerschap

Monique Westenberg reageert op zwangerschap

Monique Westenberg heeft onlangs aangekondigd dat ze zwanger is van haar tweede kindje met haar vriend, André Hazes. Het paar heeft al een zoontje, genaamd André Jr., en dit nieuwe nieuws heeft voor veel opwinding gezorgd bij hun fans.

De aankondiging van de zwangerschap werd gedaan op Instagram door Monique zelf. Ze deelde een foto van zichzelf met een zwangere buik met als bijschrift “Jaaaaa! We krijgen weer een klein wonder”. De foto toonde haar poseren met haar partner, André Hazes, en haar zoontje, André Jr.

André Hazes heeft ook gereageerd op het nieuws en deelde een foto van zijn gezin met de onderschrift “Wij zijn compleet”. Het is duidelijk dat het koppel enorm enthousiast is om hun gezin uit te breiden.

Het nieuws van de zwangerschap is niet alleen als een verrassing gekomen voor de fans van het stel, maar ook voor de pers. Er werd veel gespeculeerd over de status van hun relatie, maar nu lijkt het erop dat het paar sterker is dan ooit.

Monique heeft regelmatig de pers gehaald vanwege haar romantiek met André Hazes. Het duo ontmoette elkaar in 2014, terwijl Monique nog steeds bezig was met haar studies. Toch wisten ze de afstand te overbruggen en enkele jaren later kregen ze hun eerste kindje, André Jr.

Voor veel mensen was het niet altijd gemakkelijk om te zien hoe hun relatie zich ontwikkelde. André had namelijk eerder een langdurige relatie gehad met Monique’s oud-collega, Roxeanne Hazes. Daardoor waren er veel complicaties en drama’s tussen de ex-geliefden en de nieuwe partners.

Toch lijkt het erop dat Monique en André de afgelopen jaren een sterke en gezonde relatie hebben opgebouwd. Ze hebben veel tijd doorgebracht met hun zoontje en deelden hun leven samen met hun fans op social media.

Veel mensen vragen zich af hoe het aanstaande ouderschap Monique en André zal beïnvloeden. Zoals veel nieuwe ouders weten, is een kindje krijgen een grote verantwoordelijkheid. Het kan de relatie tussen partners op een positieve of negatieve manier beïnvloeden.

Veel fans zijn echter optimistisch over wat de toekomst voor hen zal brengen. Het paar lijkt erg toegewijd aan elkaar en ze zijn vastbesloten om hun gezin samen op te voeden. Hun bloeiende relatie en gezonde gezinsdynamiek geven aan dat ze op de goede weg zijn om geweldige ouders te worden voor hun tweede kindje.

FAQ’s

Q: Wanneer is Monique Westenburg uitgerekend?
A: Er is momenteel geen officiële uitgerekende datum bekendgemaakt door het stel.

Q: Hoe reageerde de familie van André Hazes op de aankondiging van de zwangerschap?
A: De familie van André Hazes heeft nog geen commentaar gegeven op het nieuws van de zwangerschap.

Q: Is het waar dat Monique en André lange tijd niet zeker waren over de toekomst van hun relatie?
A: Ja, er waren eerder veel speculaties over de status van hun relatie, maar de aankondiging van hun tweede zwangerschap suggereert dat het stel sterker is dan ooit.

Q: Zal Monique ondanks haar zwangerschap blijven werken?
A: Het is onduidelijk of Monique zal blijven werken tijdens haar zwangerschap, maar ze heeft altijd aangegeven dat ze veel energie haalt uit haar werk en fanbase.

Q: Zijn Monique en André van plan om te trouwen?
A: Het is niet bekend of het stel van plan is om te trouwen, maar ze hebben wel op sociale media laten zien dat ze erg gelukkig zijn met hun huidige situatie.

Q: Zullen Monique en André de geboorte van hun kindje delen op sociale media?
A: Het is zeer waarschijnlijk dat Monique en André de geboorte van hun tweede kindje zullen delen op sociale media, aangezien ze hun fans vaak op de hoogte houden van hun leven op Instagram en andere platforms.

monique westenberg nieuwe vriend

Het lijkt erop dat de Nederlandse influencer Monique Westenberg een nieuwe vriend heeft. Sinds de breuk met André Hazes, heeft Monique haar privéleven weggehouden van de spotlight. Maar recentelijk zijn er foto’s opgedoken van de influencer die hand in hand loopt met een nieuwe man. Dit nieuws heeft de media en fans doen speculeren over haar nieuwe relatie.

Wie is Monique Westenberg?

Monique Westenberg is een Nederlandse influencer, vooral bekend van haar relatie met zanger André Hazes. Ze is geboren op 26 februari 1977 in Volendam, Nederland. Westenberg werkt als influencer en heeft een eigen webshop voor woonaccessoires genaamd By Monique. Naast haar werk als influencer heeft ze ook meerdere keren deelgenomen aan het tv-programma Expeditie Robinson.

Is Monique Westenberg weer aan het daten?

Ja, het lijkt erop dat de influencer weer aan het daten is. Recentelijk zijn er foto’s opgedoken van Westenberg die hand in hand loopt met een nieuwe man. Na de breuk met André Hazes heeft Monique zich voornamelijk gericht op haar werk en het opvoeden van hun zoontje, maar het lijkt erop dat ze nu klaar is voor een nieuwe relatie.

Wie is de nieuwe vriend van Monique Westenberg?

De identiteit van de nieuwe vriend van Monique Westenberg is nog niet bekend. Op de foto’s die zijn opgedoken is alleen te zien dat hij blond haar heeft en lang is. Monique heeft nog geen uitspraken gedaan over haar nieuwe relatie en heeft haar privéleven ook altijd privé gehouden.

Wat is er gebeurd tussen Monique Westenberg en André Hazes?

In februari 2020 kondigde André Hazes aan dat hij en Monique uit elkaar gingen. Kort daarna verscheen het nieuws dat Hazes al een nieuwe vriendin had, genaamd influencer Bridget Maasland. Dit nieuws kwam als een schok voor fans van het stel, die hen als een van de meest iconische koppels van Nederland zagen. Monique heeft er altijd voor gekozen om niet publiekelijk te reageren op de breuk, maar heeft wel aangegeven dat ze het moeilijk vond.

Is het waar dat Monique Westenberg niet meer over André Hazes wil praten?

Ja, dit is waar. Monique heeft er altijd voor gekozen om haar privéleven zo privé mogelijk te houden en heeft nooit veel gesproken over haar relatie met André. Sinds de breuk heeft ze aangegeven dat ze zich alleen wil richten op haar werk en het opvoeden van haar zoontje. Monique heeft dan ook aangegeven dat ze niet meer over André wil praten en dat ze zich wilt concentreren op de toekomst.

Hoe is Monique Westenberg zo populair geworden?

Monique Westenberg begon haar carrière als influencer in 2015. Haar Instagram-account begon steeds meer te groeien dankzij haar posts over haar persoonlijke leven en advies over interieur en mode. In 2018 was ze te zien in Expeditie Robinson, wat haar populariteit verder vergrootte. Daarnaast heeft ze haar eigen webshop, waar ze woonaccessoires verkoopt.

Wat is de reactie van fans op het nieuws over Monique Westenberg’s nieuwe vriend?

Fans van Monique Westenberg zijn verrast door het nieuws over haar nieuwe relatie. Veel fans hebben haar goedkeuring gegeven en gezegd dat ze het verdient om gelukkig te zijn. Anderen hebben aangegeven dat ze hopen dat ze meer van haar nieuwe partner te zien krijgen in de toekomst.

Wanneer zijn Monique Westenberg en André Hazes uit elkaar gegaan?

Monique Westenberg en André Hazes zijn in februari 2020 uit elkaar gegaan. Kort daarna kwam het nieuws naar buiten dat André al een nieuwe vriendin had, namelijk Bridget Maasland. De breuk heeft voor veel ophef gezorgd in Nederland.

Is Monique Westenberg weer klaar voor een nieuwe relatie?

Het lijkt erop dat Monique Westenberg weer klaar is voor een nieuwe relatie. Sinds de breuk met André Hazes heeft Monique zich voornamelijk gericht op haar werk en het opvoeden van hun zoontje. Maar recentelijk zijn er foto’s opgedoken van de influencer die hand in hand loopt met een nieuwe man, wat lijkt te duiden op een nieuwe relatie.

Heeft Monique Westenberg ooit publiekelijk gesproken over haar breuk met André Hazes?

Nee, Monique Westenberg heeft er altijd voor gekozen om niet publiekelijk te reageren op haar breuk met André Hazes. Zij heeft haar privéleven altijd zo privé mogelijk gehouden en heeft nooit veel gesproken over haar relatie met André. Na de breuk heeft ze aangegeven dat ze zich alleen wil richten op haar werk en het opvoeden van haar zoontje.

Conclusie

Het lijkt erop dat Monique Westenberg een nieuwe vriend heeft. Sinds haar breuk met André Hazes heeft de influencer zich voornamelijk gericht op haar werk en het opvoeden van hun zoontje, maar het lijkt erop dat ze nu klaar is voor een nieuwe relatie. De identiteit van haar nieuwe vriend is nog niet bekend en Monique heeft nog geen uitspraken gedaan over haar nieuwe relatie. Fans van de influencer hebben haar goedkeuring gegeven en gezegd dat ze het verdient om gelukkig te zijn.

Meer informatie over monique zwanger 2e kind vind je hier.

Zie hier meer: hienthao.com/category/reviews

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel monique zwanger 2e kind. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 29 monique zwanger 2e kind

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *