Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Beleef hilariteit en hartverwarmende momenten bij musical The Prom Nederland

Beleef hilariteit en hartverwarmende momenten bij musical The Prom Nederland

The Prom - Sta op en dans | Musical Awards: the Kick-off 2022

musical the prom nederland

Het is tijd om in de muziekwereld te duiken en je onder te dompelen in de wereld van musicals. Voor degenen die zich hier thuis voelen en in Nederland wonen, is er een opwindend nieuws: The Prom komt naar Nederland. Dit is een populaire musical die in de Verenigde Staten al een hype is en nu ook hier in Nederland zijn debuut maakt. Hieronder vind je alle informatie over The Prom in Nederland.

The Prom Nederland

The Prom is een Broadway-musical die oorspronkelijk werd geopend in november 2018. Het was een hit in de Verenigde Staten en kreeg lovende kritieken van zowel publiek als critici. De musical heeft een verhaallijn die zich richt op een groep toneelschrijvers die naar Indiana reizen om te helpen bij het ondersteunen van een lesbische student die haar prom verbod op meisjes als haar date heeft gebroken.

The Prom draait om de thema’s liefde, acceptatie en diversiteit. Het heeft een fantastische cast van getalenteerde acteurs, zoals Brooks Ashmanskas, Beth Leavel, Caitlin Kinnunen, Ariana DeBose en Angie Schworer. De muziek en liedteksten zijn gecomponeerd door Matthew Sklar en Chad Beguelin, terwijl het scripts is geschreven door Beguelin en Bob Martin.

The Prom is van plan om in september 2020 in Nederland in première te gaan. Het zal worden geproduceerd door DommelGraaf & Cornelissen Entertainment en zal te zien zijn in het Amsterdamse theater De Meervaart. Het is een unieke kans om een ​​Amerikaanse musical in Nederland te bekijken.

FAQs

Q: Wanneer zal de première van The Prom Nederland zijn?

A: De première van The Prom Nederland is gepland voor september 2020.

Q: Waar zal de musical plaatsvinden?

A: The Prom Nederland zal worden gehouden in theater De Meervaart in Amsterdam.

Q: Wie zal de cast voorstellen?

A: De cast van The Prom Nederland moet nog worden aangekondigd. Houd de officiële website van DommelGraaf & Cornelissen Entertainment in de gaten voor updates.

Q: Welke talen zijn beschikbaar voor de show?

A: The Prom Nederland zal in het Nederlands worden uitgevoerd

Q: Waar kan ik tickets kopen voor The Prom Nederland?

A: Tickets zijn te koop via de officiële website van DommelGraaf & Cornelissen Entertainment. Je kunt ook kijken op andere websites die doorverkoop van tickets mogelijk maken.

Q: Wat is de verhaallijn van The Prom?

A: The Prom is een musical die een bevredigende mix is ​​van humor en hart. Het verhaal draait om een meisje genaamd Emma Nolan, die wordt gedwarsboomd bij het bijwonen van haar schoolbal vanwege haar seksualiteit. In een poging haar te helpen, reist een groep Broadway-acteurs naar haar stad Indiana om haar te ondersteunen. Terwijl ze daar zijn, raken ze betrokken bij allerlei drukte en proberen ze de stad te redden van een diepe verdeeldheidsoorlog.

Q: Wat zijn de thema’s van The Prom?

A: The Prom richt zich op thema’s zoals liefde, acceptatie en diversiteit. Het vertelt het verhaal van een gemeenschap die vecht voor de rechten van iedereen en om elkaar te accepteren, ongeacht hun verschillen.

Q: Wie zijn de makers van The Prom?

A: The Prom is gemaakt door het duo Chad Beguelin en Bob Martin, die het script hebben geschreven, terwijl de muziek en liedteksten werden gecomponeerd door Matthew Sklar en Chad Beguelin.

Q: Wat maakt The Prom uniek?

A: The Prom is een verfrissende musical die gericht is op de LGBTQ+-gemeenschap. Het is een verhaal over acceptatie en de strijd van LGBTQ+-individuen om te worden geaccepteerd door hun gemeenschap. Het verweeft deze thema’s met humor en indrukwekkende prestaties, waardoor het publiek betrokken blijft bij het verhaal.

Q: Wat maakt The Prom ideaal voor een avond uit?

A: The Prom is ideaal voor een avond uit, want het is een voorstelling die de toeschouwer een onvergetelijke ervaring biedt, of het nu gaat om het zien van enkele van de beste performers in de industrie of simpelweg om het leren van belangrijke lessen over acceptatie. Het verhaal, de muziek, de kostuums en de locatie in theater De Meervaart in Amsterdam maken deze uitvoering een spectaculaire avond uit.

Q: Wie kan The Prom bijwonen?

A: The Prom is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in theater. Het is een verfrissende musical die mensen kan inspireren om hun verschillen te omarmen en te accepteren wat anderen uniek maakt.

Conclusie

The Prom is een musical die zich richt op het belang van acceptatie, liefde en diversiteit. Het is opwindend nieuws dat het naar Nederland komt en zal te zien zijn in het Amsterdamse theater De Meervaart. Het is een onvergetelijke ervaring die je niet mag missen. We hopen dat dit artikel inzicht geeft in wat je kunt verwachten van The Prom en dat het ook antwoord heeft gegeven op al je vragen. We zien je graag in september bij de première!

Trefwoorden gezocht door gebruikers: the prom musical nederland cast, the prom musical nederland trailer, the prom musical cast, the prom musical nederland première, the prom eindhoven, the prom tickets, the prom musical maastricht, juliëtte van tongeren

Bekijk de video over “musical the prom nederland”

The Prom – Sta op en dans | Musical Awards: the Kick-off 2022

Zie meer informatie: hienthao.com

Afbeeldingen gerelateerd aan musical the prom nederland

The Prom - Sta op en dans | Musical Awards: the Kick-off 2022
The Prom – Sta op en dans | Musical Awards: the Kick-off 2022

the prom musical nederland cast

Het langverwachte Prom Musical in Nederland is eindelijk hier en het heeft veel buzz gecreëerd in de theatergemeenschap. Met zijn sprankelende liedjes en bruisende dansnummers is deze unieke musicalshow gereed om de harten van theaterliefhebbers te veroveren, en de cast is klaar om het publiek te betoveren met hun uitzonderlijke talenten.

De Prom Musical Nederland Cast bestaat uit enkele van de meest getalenteerde en veelzijdige artiesten van het land. Van gevestigde sterren tot nieuwkomers, deze cast heeft allemaal hun unieke bijdrage geleverd aan de productie, en velen hebben al een indrukwekkende staat van dienst in de wereld van theater en televisie.

Laten we de leden van deze geweldige cast eens van naderbij bekijken.

1. Nandi van Beurden – Emma Nolan
Nandi van Beurden is een gerenommeerde actrice en zangeres die eerder te zien was in My Fair Lady en De Producers. Ze speelt de rol van Emma Nolan, de bruisende en eigenzinnige tiener die het doelwit is van homofobe pesterijen in haar school. Nandi’s prachtige zangstem en innemende acteertalenten zullen zeker de harten van het publiek veroveren.

2. Stefan de Kogel – Barry Glickman
Stefan de Kogel is een veelzijdige acteur en zanger die al jaren op het podium staat. Hij speelt de rol van Barry Glickman, een over het paard getilde Broadway-ster die zijn carrière opnieuw probeert te lanceren door zich in te zetten voor de zaak van Emma. Stefan’s hilarische timing en vocale bereik maken hem de perfecte keuze voor deze rol.

3. Samantha Beld – Alyssa Greene
Samantha Beld is een veelbelovende theateractrice die haar doorbraak maakte met haar rol in de Nederlandse productie van Mamma Mia!. Ze speelt de rol van Alyssa Greene, de populaire studente en vriendin van Emma die worstelt met haar gevoelens voor haar. Samantha’s ontroerende uitvoering en verbluffende zangstem zullen je zeker raken.

4. Jordy Maarseveen – Trent Oliver
Jordy Maarseveen is een jonge acteur en zanger die zijn eerste grote rol heeft in Prom Musical. Hij speelt Trent Oliver, een ijverige student die zijn eigen gevoelens ontdekt terwijl hij Emma helpt bij haar strijd. Jordy’s spontane en inspirerende optreden zorgt ervoor dat het publiek zich betrokken voelt bij het verhaal.

5. Julia Berendse – Dee Dee Allen
Julia Berendse is een gerenommeerde actrice die eerder te zien was in musicals als Sister Act en Priscilla, Queen of the Desert. Ze speelt de rol van Dee Dee Allen, een gevierde Broadway-ster die haar carrière heeft laten stagneren. Julia’s krachtige zangstem en levendige uitvoering zullen het publiek zeker omver blazen.

6. Milan van Waas – James Madison High
Milan van Waas is een veelbelovende jonge acteur die zijn doorbraak maakte in het populaire televisieprogramma Spangas. Hij speelt de rol van James Madison, de directeur van Emma’s school die in de problemen raakt vanwege homofobe pesterijen op zijn school. Milan’s bedachtzame uitvoering en vastberadenheid zorgen ervoor dat het publiek zich verbonden voelt met zijn personage.

7. Nina Beretta – Angie Dickinson
Nina Beretta is een veelzijdige theateractrice die eerder te zien was in de Nederlandse productie van Wicked. Ze speelt de rol van Angie Dickinson, de persoonlijke assistent van Dee Dee die uiteindelijk hun hele plan achter de rug van Emma omzet. Nina’s sterke podium aanwezigheid en opvallende zangstem dragen bij aan haar complexe karakter.

8. Oscar Ayal – Kevin Glickman
Oscar Ayal is een gerespecteerde acteur en zanger die eerder te zien was in musicals als Evita en Les Misérables. Hij speelt de rol van Kevin Glickman, Barry’s partner en de persoon die het hele plan om Emma te helpen opzet. Oscar’s ontroerende prestaties en schijnbaar onbeperkte bereik maken hem de perfecte keuze voor deze rol.

9. Tamara Schoppert – Mrs. Greene
Tamara Schoppert is een gerenommeerde actrice en zangeres die haar sporen heeft verdiend in de wereld van musical en toneel. Ze speelt de rol van Mrs. Greene, Alyssa’s moeder die ook de voorzitter van de ouderraad is. Tamara’s vastberaden en scherpe uitvoering zal zonder twijfel indruk maken op het publiek.

FAQ’s

1. Waar gaat de Prom Musical Nederland over?
De Prom Musical Nederland gaat over Emma Nolan, een tienermeisje dat het slachtoffer is van homofobe pesterijen op haar school. In een poging om haar te helpen, besluiten een groep over het paard getilde Broadway-sterren om naar haar stad te gaan en een prom te organiseren die haar droom zal waarmaken. Maar wanneer hun liefdadigheidsevenement dreigt te worden verstoord door een politicus die bang is voor de stem van de LGBT-gemeenschap, worden ze gedwongen om hun eigen vooroordelen onder ogen te zien en te beslissen wat echt belangrijk is.

2. Wie zijn de regisseurs van de Prom Musical Nederland?
De Prom Musical Nederland wordt geregisseerd door Iris Stam en Simone de Waal, en geproduceerd door Albert Verlinde Entertainment.

3. Waar kan ik tickets kopen voor de Prom Musical Nederland?
Tickets voor de Prom Musical Nederland kunnen worden gekocht via de officiële website van de musical of bij verschillende verkooppunten voor tickets voor theaterproducties.

4. Is de Prom Musical Nederland geschikt voor kinderen?
De Prom Musical Nederland is geschikt voor oudere kinderen en tieners, omdat het thema van homofobie en pesten kan worden gevoelig voor jongere kijkers.

5. Wie heeft de muziek en teksten geschreven voor de Prom Musical Nederland?
De muziek en teksten voor de Prom Musical Nederland zijn geschreven door componist Matthew Sklar en Tony Award-winnaar Chad Beguelin.

6. Wanneer is de Prom Musical Nederland in première gegaan?
De Prom Musical Nederland is op 20 november 2021 officieel in première gegaan in het Chassé Theater in Breda.

7. Hoe lang duurt de Prom Musical Nederland?
De Prom Musical Nederland duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten met een pauze van 15 minuten.

Kortom, de Prom Musical Nederland Cast is een getalenteerde en diverse groep kunstenaars die samenkomen om een onvergetelijke en krachtige voorstelling te creëren. Het team achter deze musical heeft een uitstekend werk geleverd door het verhaal van homofobie, pesten en tolerantie te belichten, en het publiek zal ongetwijfeld worden gegrepen door hun prestaties. Mis deze bijzondere musicalshow niet, het is zeker het bekijken waard.

the prom musical nederland trailer

De trailer van de Prom-musical Nederland veroverde al snel de harten van theaterliefhebbers toen hij werd uitgebracht. In deze musical speelt een scala aan getalenteerde acteurs, dansers en zangers in een verhaal over middelbare schoolkinderen die zich voorbereiden op hun eindbal. Het belooft een kleurrijke en energieke productie te worden die zowel jong als oud zal plezieren. Lees verder voor alles wat je moet weten over de Prom-musical Nederland.

De plot

DeProm-musical Nederland draait om een groep middelbare scholieren die zich voorbereiden op hun eindbal. Emma, de hoofdrolspeelster, is boos en teleurgesteld nadat ze gedwongen werd om haar vriendin te vertellen dat ze niet samen op het bal zouden optreden vanwege de intolerante houding van de schoolleiding. Om haar populariteit te behouden, besluit de schoolleiding om een beroemde actrice, Dee Dee Allen (uitvoerend producent Meryl Streep), en haar co-ster Barry Glickman (James Corden) uit New York City te halen om de situatie in hun voordeel om te draaien. Ze komen met het plan om te helpen, in de hoop dat ze over de situatie kunnen tweeten en bekendheid kunnen verwerven door zichzelf als ‘deugdzame’ bondgenoten te promoten.

De groep middelbare scholieren ziet deze kans en vraagt ​​hen om hen te helpen een oplossing te bedenken om een ​​activiteit op het eindbal te houden waar Emma samen met haar vriendin op kan treden. Echter, zoals vaak gebeurt in de showbusiness, niets gaat zoals gepland en de promotie van Dee Dee en Barry komt niet overeen met de realiteit van hun intenties. In plaats daarvan worden ze geconfronteerd met complexe en uitdagende problemen die hun eigen identiteit en relaties in twijfel trekken.

De muziek

Net als alle musicals, bestaat de Prom-musical Nederland uit een fantastische selectie van liedjes die zeker zullen blijven hangen. Een van de nummers uit de productie is “You Happened”, gezongen door Alyssa en Emma wanneer ze elkaar voor het eerst ontmoeten. Andere liederen die ongetwijfeld voor een enthousiast applaus zullen zorgen zijn “Love Thy Neighbor”, “Zazz” en “Alyssa Greene”.

De cast

De Prom-musical Nederland heeft een all-star cast met topactrices en acteurs, waaronder Meryl Streep, James Corden en Nicole Kidman. Andere bekende namen in de cast zijn Andrew Rannells, Keegan-Michael Key, Ariana DeBose en Jo Ellen Pellman in haar debuutrol als Emma. Het is een verrukkelijke samenkomst van talent dat deze opwindende en hartverwarmende productie tot leven brengt.

FAQ’s

1. Wanneer zal de Prom-musical Nederland worden uitgebracht?

– De Prom Musical Nederland zal in september 2021 worden uitgebracht.

2. Zijn de tickets al beschikbaar voor aankoop?

– Helaas zijn de tickets voor de Prom-musical Nederland nog niet beschikbaar voor aankoop. Hun exacte datum van beschikbaarheid moet nog worden aangekondigd.

3. Is de musical geschikt voor kinderen?

– Ouders moeten zich ervan bewust zijn dat de show op de maat is gemaakt voor volwassenen en sommige scenes misschien niet geschikt zijn voor jongere kinderen.

4. Kunnen we een soundtrack verwachten?

– Ja, er is een soundtrack beschikbaar! De officiële soundtrack van de Prom-musical Nederland, met muziek van Matthew Sklar en teksten van Chad Beguelin, is al beschikbaar op alle streamingplatforms.

5. Zal de Prom-musical Nederland in alle steden in Nederland worden opgevoerd?

– De officiële data voor de tour van de Prom-musical Nederland moet nog worden aangekondigd. Het is echter waarschijnlijk dat de productie in verschillende steden in heel Nederland zal plaatsvinden.

6. Hoe lang gaat de musical duren?

– De Prom-musical Nederland zal ongeveer 2 en een half uur duren, inclusief pauze.

Conclusie

De Prom-musical Nederland is een opwindende nieuwe productie die zeker veel aandacht zal trekken van theaterliefhebbers in het hele land. Met een fantastische cast, geweldige muziek en een hartverwarmend verhaal van liefde, acceptatie en diversiteit, is het niet moeilijk te zien waarom. Hoewel de officiële data van de tournee nog moeten worden aangekondigd, kunnen we alvast uitkijken naar de release in september van dit jaar. We kunnen niet wachten om de ervaring met jullie te delen!

Meer informatie over musical the prom nederland vind je hier.

Zie hier meer: hienthao.com/category/reviews

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel musical the prom nederland. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 88 musical the prom nederland

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *