Chuyển tới nội dung
Trang chủ » De passie en ambitie van Myrthe van den Heuvel onthuld

De passie en ambitie van Myrthe van den Heuvel onthuld

Kelly Van den Heuvel - streetdance

myrthe van den heuvel

Myrthe van den Heuvel is een Nederlandse zangeres en songwriter geboren op 9 februari 1994. Ze is voornamelijk bekend om haar deelname aan het tv-programma ‘The Voice of Holland’ waar ze de finale haalde in 2013. In dit artikel gaan we het hebben over haar achtergrond, carrière en persoonlijk leven.

Achtergrond

Myrthe groeide op in Vught in een muzikaal gezin. Haar vader was een professionele drummer en haar moeder zong en speelde gitaar in een band. Op jonge leeftijd begon Myrthe al met zingen en op haar 8e kreeg ze ook gitaarles. Later leerde ze ook piano spelen. Tijdens haar middelbare schooltijd begon Myrthe liedjes te schrijven en op te treden op schoolfeesten en lokale evenementen. Na haar eindexamen besloot ze zich volledig te richten op haar muziekcarrière.

Carrière

In 2013 deed Myrthe mee aan het tweede seizoen van ‘The Voice of Holland’. Ze maakte indruk met haar auditie waarin ze ‘Creep’ van Radiohead zong. Tijdens haar deelname aan het programma werd Myrthe gecoacht door zanger Marco Borsato en bereikte ze de finale waarin ze tweede werd achter winnaar Julia van der Toorn. Na het programma bracht Myrthe haar debuutsingle ‘Lost’ uit die goed werd ontvangen en ook veel gedraaid werd op de radio. Hierna volgden nog enkele singles zoals ‘Looking for Love’ en ‘Still Crazy’. In 2017 bracht Myrthe haar eerste EP uit, genaamd ‘Silhouette’. Het werd goed ontvangen door zowel fans als critici en Myrthe kreeg steeds meer bekendheid.

Naast haar muziekcarrière heeft Myrthe ook meegedaan aan ‘It Takes Two’ waarin zij samen met acteur Miro Kloosterman zong. Ook heeft ze verschillende optredens gedaan op festivals en in clubs door het hele land. In 2020 bracht Myrthe haar tweede EP uit, genaamd ‘Myrthe’, met hierop onder andere de singles ‘It’s OK’ en ‘When It’s Over’. Het leverde veel positieve reacties op van fans en critici. Myrthe blijft nog steeds groeien als artiest en werkt aan nieuwe muziek.

Persoonlijk leven

Over het persoonlijke leven van Myrthe van den Heuvel is niet veel bekend. Ze houdt haar privéleven graag privé en deelt niet veel informatie over haar relaties of familie. Wel laat ze via haar social media kanalen regelmatig weten waar ze mee bezig is en deelt ze foto’s en video’s van haar optredens en studio-opnames.

FAQs

1) Wat is de grootste hit van Myrthe van den Heuvel?

Myrthe heeft nog geen grote hit gehad in Nederland, maar haar debuutsingle ‘Lost’ kreeg wel veel airplay op de radio en werd goed ontvangen.

2) Heeft Myrthe van den Heuvel albums uitgebracht?

Myrthe heeft twee EP’s uitgebracht: ‘Silhouette’ in 2017 en ‘Myrthe’ in 2020.

3) Heeft Myrthe van den Heuvel meegedaan aan andere tv-programma’s?

Ja, Myrthe heeft meegedaan aan ‘It Takes Two’ waarin ze samen met Miro Kloosterman zong.

4) Waar kan ik Myrthe van den Heuvel live zien optreden?

Myrthe treedt regelmatig op in festivals en clubs door heel Nederland. Houd haar social media kanalen in de gaten voor aankondigingen over haar optredens.

5) Maakt Myrthe van den Heuvel ook videoclips voor haar nummers?

Ja, Myrthe heeft videoclips gemaakt voor onder andere ‘Lost’, ‘Looking for Love’ en ‘It’s OK’. De clips zijn te vinden op haar YouTube-kanaal.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “myrthe van den heuvel”

Kelly Van den Heuvel – streetdance

Zie meer informatie: hienthao.com

Afbeeldingen gerelateerd aan myrthe van den heuvel

Kelly Van den Heuvel - streetdance
Kelly Van den Heuvel – streetdance

Meer informatie over myrthe van den heuvel vind je hier.

Zie hier meer: hienthao.com/category/reviews

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel myrthe van den heuvel. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 21 myrthe van den heuvel

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *