Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Experience Global News: Buy New York Times Krant Online in Nederlands

Experience Global News: Buy New York Times Krant Online in Nederlands

How The New York Times Is Made | The Making Of

new york times krant kopen

De New York Times is een van de meest bekende internationale kranten ter wereld. De krant heeft een reputatie opgebouwd als een bron van hoogwaardige journalistiek. De New York Times biedt diepgaande dekking van binnenlands- en buitenlands nieuws, economie, wetenschap, technologie, cultuur en sport. Voor Nederlandse lezers die graag toegang willen tot deze gerenommeerde krant is het mogelijk om de krant te kopen.

De New York Times kopen in Nederland is relatief eenvoudig. Hieronder volgt een overzicht van de verschillende manieren waarop je de krant kunt kopen, welke kosten je kunt verwachten en hoe je toegang krijgt tot de krant.

Waar kan ik de New York Times kopen?

Er zijn verschillende manieren om de New York Times te kopen in Nederland. Hieronder worden een aantal van deze manieren beschreven:

1. Abonnement via de New York Times website

Het is mogelijk om een abonnement op de New York Times te nemen via de officiële website van de krant. Hierbij kun je kiezen uit verschillende abonnementsvormen, variërend van een basis abonnement tot een premium abonnement. Het basis abonnement kost momenteel $3,25 per week en geeft je toegang tot alle artikelen op de website en in de app. Daarnaast kun je met dit abonnement eenmaal per dag een artikel delen met een niet-abonnee. Het premium abonnement kost momenteel $6,25 per week en biedt dezelfde voordelen als het basis abonnement, maar dan met onbeperkte toegang tot het delen van artikelen.

2. Abonnement via een Nederlandse aanbieder

Er zijn verschillende Nederlandse bedrijven die een abonnement op de New York Times aanbieden. Deze bedrijven bieden over het algemeen iets andere abonnementsvormen aan dan de New York Times zelf. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een printabonnement, waarbij je de papieren versie van de krant thuis ontvangt. Daarnaast bieden sommige Nederlandse aanbieders kortingen op de reguliere prijs van een abonnement. Een voorbeeld van zo’n aanbieder is Blendle, waar je vanaf €14,99 per maand toegang hebt tot de digitale versie van de New York Times.

3. Losse edities kopen

Het is ook mogelijk om losse edities van de New York Times te kopen via verschillende digitale verkooppunten. Zo biedt bijvoorbeeld Amazon de mogelijkheid om losse edities van de krant te kopen voor de Kindle. Daarnaast kun je losse edities kopen via de website van de New York Times zelf.

Hoeveel kost het kopen van de New York Times in Nederland?

De kosten voor het kopen van de New York Times in Nederland variëren afhankelijk van het soort abonnement dat je kiest of van de manier waarop je de krant koopt. Hieronder worden een aantal voorbeelden gegeven van de prijzen die op dit moment gehanteerd worden.

1. Abonnement via de New York Times website

Zoals eerder vermeld kost het basis abonnement op dit moment $3,25 per week en het premium abonnement $6,25 per week. Om deze prijzen in euro’s om te rekenen moet je rekening houden met wisselkoersschommelingen en eventuele transactiekosten van je bank.

2. Abonnement via een Nederlandse aanbieder

De kosten voor een abonnement via een Nederlandse aanbieder variëren afhankelijk van de gekozen aanbieder en de gekozen abonnementsvorm. Zo kun je bij Blendle de digitale versie van de New York Times lezen vanaf €14,99 per maand. Andere aanbieders kunnen andere prijzen hanteren, dus het loont de moeite om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken.

3. Losse edities kopen

De kosten voor het kopen van losse edities van de New York Times variëren, afhankelijk van het medium waarop je de krant leest. Zo kost een losse digitale editie voor de Kindle momenteel €3,83 en kun je losse edities via de website van de New York Times kopen voor $4,99 tot $6,99 (ongeveer €4,25 tot €6).

Hoe kan ik toegang krijgen tot de New York Times?

De manier waarop je toegang krijgt tot de New York Times hangt af van het soort abonnement dat je hebt afgesloten of van de manier waarop je de krant hebt gekocht. Hieronder worden een aantal voorbeelden gegeven van de manieren waarop je toegang kunt krijgen tot de krant.

1. Abonnement via de New York Times website

Wanneer je een abonnement hebt afgesloten via de New York Times website, kun je toegang krijgen tot alle artikelen op de website en in de app. Om toegang te krijgen tot de app moet je deze eerst downloaden via de App Store of Google Play. Vervolgens kun je inloggen met de gegevens die je hebt gebruikt bij het afsluiten van je abonnement.

2. Abonnement via een Nederlandse aanbieder

Wanneer je een abonnement hebt afgesloten via een Nederlandse aanbieder, krijg je meestal toegang tot de digitale versie van de New York Times. Om toegang te krijgen moet je vaak een account aanmaken bij de aanbieder. Hierna kun je inloggen op de website of app van de aanbieder en daar de digitale versie van de krant lezen.

3. Losse edities kopen

Wanneer je losse edities van de New York Times hebt gekocht, kun je deze meestal direct downloaden via het platform waarop je de krant gekocht hebt. Voor digitale edities betekent dit vaak dat je een bepaalde app nodig hebt om de krant te kunnen lezen.

FAQs

1. Kan ik de papieren versie van de New York Times in Nederland ontvangen?

Ja, het is mogelijk om de papieren versie van de New York Times in Nederland te ontvangen. Hiervoor moet je een printabonnement afsluiten bij een Nederlandse aanbieder. Houd er wel rekening mee dat de bezorging soms enige tijd kan duren, omdat de krant overgevlogen moet worden.

2. Kan ik de New York Times ook in het Nederlands lezen?

Nee, de New York Times is een Engelse krant en wordt niet vertaald naar het Nederlands. Wel zijn sommige artikelen soms beschikbaar in verschillende talen, waaronder het Nederlands.

3. Kan ik de New York Times ook offline lezen?

Ja, het is mogelijk om de New York Times offline te lezen. Dit geldt echter alleen voor de digitale versie van de krant. Je dient dan wel van tevoren de krant te downloaden via de app van de New York Times of via het platform waarop je de krant hebt gekocht.

4. Hoe kan ik betalen voor mijn abonnement of losse edities van de New York Times?

Dit hangt af van de manier waarop je de krant koopt. Bij een abonnement via de New York Times website kun je betalen met creditcard of PayPal. Bij Nederlandse aanbieders kun je meestal betalen met iDEAL of automatische incasso. Bij het kopen van losse edities hangt het af van het platform. Meestal kun je betalen met creditcard of PayPal.

5. Kan ik mijn abonnement op de New York Times opzeggen?

Ja, het is mogelijk om je abonnement op de New York Times op te zeggen. Bij een abonnement via de New York Times website kun je dit doen via je accountinstellingen. Bij Nederlandse aanbieders kun je vaak contact opnemen met de klantenservice om je abonnement op te zeggen. Het is wel belangrijk om hierbij rekening te houden met eventuele opzegtermijnen.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: new york times kopen nederland, New york times store, NY Store

Bekijk de video over “new york times krant kopen”

How The New York Times Is Made | The Making Of

Zie meer informatie: hienthao.com

Afbeeldingen gerelateerd aan new york times krant kopen

How The New York Times Is Made | The Making Of
How The New York Times Is Made | The Making Of

new york times kopen nederland

Het is een veelgehoorde wens van Nederlandse lezers: de New York Times kopen in Nederland. De New York Times is namelijk een van de meest gerenommeerde kranten ter wereld en staat bekend om haar kwalitatieve journalistiek en diepgaande analyses. Of het mogelijk is om de krant te kopen in Nederland lees je in dit artikel.

Allereerst is het belangrijk om te weten dat de New York Times weliswaar een Amerikaanse krant is, maar ook internationaal gericht is. De krant heeft daarom verschillende opties voor internationale lezers. Zo kun je bijvoorbeeld de digitale versie van de New York Times lezen via nytimes.com of de app van de krant. Ook is het mogelijk om de papieren versie van de krant te laten bezorgen in Nederland.

Hoe werkt het digitaal lezen bij de New York Times?

Als je de krant digitaal wilt lezen kun je een abonnement afsluiten op nytimes.com. Hierbij kun je kiezen uit verschillende abonnementsvormen, afhankelijk van je leesvoorkeur en het aantal artikelen dat je per maand wilt lezen. Zo kun je bijvoorbeeld een abonnement afsluiten voor de digitale versie van alleen de krant, maar ook voor meer diepgaande analyses en achtergronden.

Als je een abonnement afsluit kun je de krant lezen op alle apparaten die verbonden zijn met internet, zoals je computer, tablet of smartphone. Bovendien kun je artikelen opslaan en delen met anderen.

Is het mogelijk om de papieren versie van de New York Times te laten bezorgen in Nederland?

Ja, dat is mogelijk. De New York Times heeft namelijk een internationale bezorgservice. Als je de papieren versie van de krant in Nederland wilt lezen kun je een abonnement afsluiten op international.nytimes.com.

Het is hierbij wel belangrijk om te weten dat de bezorging van de krant in Nederland langer kan duren dan in de Verenigde Staten. Bovendien zijn de abonnementskosten hoger vanwege de internationale bezorging. Houd dus rekening met extra kosten en levertijd als je besluit om de papieren versie van de krant te laten bezorgen in Nederland.

Hoe betrouwbaar is de New York Times?

De New York Times staat bekend om haar betrouwbaarheid en kwaliteit. De krant heeft dan ook meerdere Pulitzerprijzen gewonnen voor haar journalistieke werk. Bovendien heeft de New York Times een streng beleid als het gaat om feitenchecken en het voorkomen van nepnieuws. Het is daarom een zeer betrouwbare nieuwsbron.

Wat zijn de kosten van een abonnement op de New York Times?

De kosten van een abonnement op de New York Times lopen uiteen. Het is afhankelijk van het type abonnement dat je afsluit en het aantal artikelen dat je per maand wilt lezen. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende abonnementsvormen en de bijbehorende kosten:

– Basic Digital: $4 per week
– All Access Digital: $6 per week
– Print + Digital: $9 per week
– Home Delivery (alleen VS): vanaf $19.80 per maand
– International Print (incl. digitale toegang): vanaf $19 per week

Let op: dit zijn de prijzen van april 2021. De prijzen kunnen sindsdien gewijzigd zijn. Bovendien zijn de kosten van een abonnement hoger als je kiest voor internationale bezorging.

Welke voordelen heeft het lezen van de New York Times?

Het lezen van de New York Times heeft verschillende voordelen. Allereerst biedt de krant diepgaande analyses en achtergronden bij het nieuws. Hierdoor krijg je een beter beeld van wat er speelt in de wereld en waarom bepaalde gebeurtenissen plaatsvinden.

Daarnaast heeft de New York Times een uitgebreide nieuwssectie met artikelen over diverse onderwerpen. Hierdoor blijf je goed op de hoogte van het laatste nieuws uit Amerika en de rest van de wereld.

Bovendien is de krant zeer betrouwbaar en heeft het een streng beleid als het gaat om feitenchecken en nepnieuws.

Wat zijn de nadelen van het lezen van de New York Times?

Een nadeel van het lezen van de New York Times is dat de krant voornamelijk gericht is op de Verenigde Staten. Hierdoor kan het zijn dat sommige artikelen minder relevant zijn voor Nederlandse lezers.

Daarnaast zijn de kosten van een abonnement aan de hoge kant. Zeker als je kiest voor internationale bezorging betaal je extra kosten en is de levertijd langer.

Conclusie

Als je geïnteresseerd bent in diepgaande analyses, betrouwbare journalistiek en het laatste nieuws uit Amerika en de rest van de wereld, dan is de New York Times een uitstekende krant om te lezen. Je kunt de krant digitaal lezen via nytimes.com of een abonnement afsluiten op international.nytimes.com als je de papieren versie van de krant in Nederland wilt ontvangen.

Houd er wel rekening mee dat de kosten van een abonnement aan de hoge kant zijn en dat de internationale bezorging langer kan duren. Maar als je bereid bent om hiervoor te betalen, dan biedt de New York Times een schat aan informatie en inzichten.

FAQs

– Kan ik de New York Times digitaal lezen in Nederland? Ja, dat kan via nytimes.com.
– Kan ik de papieren versie van de New York Times laten bezorgen in Nederland? Ja, dat kan via international.nytimes.com.
– Hoe betrouwbaar is de New York Times? De New York Times staat bekend om haar betrouwbaarheid en kwaliteit.
– Wat zijn de kosten van een abonnement op de New York Times? De kosten variëren afhankelijk van het type abonnement dat je afsluit en het aantal artikelen dat je per maand wilt lezen. De prijzen beginnen vanaf $4 per week voor het Basic Digital abonnement.
– Wat zijn de voordelen van het lezen van de New York Times? De krant biedt diepgaande analyses en achtergronden bij het nieuws, heeft een uitgebreide nieuwssectie en is zeer betrouwbaar.
– Wat zijn de nadelen van het lezen van de New York Times? De krant is voornamelijk gericht op de Verenigde Staten en de kosten van een abonnement zijn aan de hoge kant.

New york times store

De New York Times is een van de bekendste en meest invloedrijke kranten ter wereld. Het biedt lezers uitgebreide journalistiek, diepgaande verhalen en analyses van politieke, sociale en culturele aangelegenheden in de Verenigde Staten en daarbuiten. Maar de New York Times is meer dan alleen een krant. Het heeft ook een winkel dat allerlei producten verkoopt, variërend van souvenirs tot leuke cadeautjes en praktische benodigdheden.

De New York Times Store is een online winkel waar u een breed scala aan producten kunt vinden. Het is een locatie om de belangrijkste nieuwsartikelen en daarnaast de mooiste souvenirs te vinden. Alle producten verwijzen naar de krant, de stad New York of de Verenigde Staten als geheel. De winkel biedt klanten echte New York Times-ervaringen en mogelijkheden om hun liefde voor de krant te tonen. Hier zijn enkele van de interessante producten die u in de winkel kunt vinden.

Kleding

De New York Times Store verkoopt een breed scala aan kledingstukken die relatief duur maar zeer stijlvol zijn. Bijvoorbeeld T-shirts, truien, hoeden en jassen met het logo van de krant erop. Deze zijn perfect voor fans van NY Times die er stijlvol uit willen zien terwijl ze hun steun aan de krant tonen. De kleding is van hoge kwaliteit, zodat u er zeker van kunt zijn dat u lang plezier zult hebben van uw aankoop.

Boeken

De winkel heeft ook een grote selectie boeken die zijn geschreven door journalisten van de New York Times. Deze boeken beslaan verschillende onderwerpen, van politiek tot wetenschap. Elk boek is geschreven door experts op hun gebied en biedt lezers inzicht in een breed scala aan onderwerpen en ideeën. Of u nu op zoek bent naar een informatief boek over de Verenigde Staten, een biografie over een bekend persoon of een aangrijpend verhaal over politiek of oorlog, u kunt gemakkelijk iets vinden.

Spellen en puzzels

Als u dol bent op puzzels en spelletjes dan is de New York Times Store perfect voor u. De winkel heeft een breed scala aan spellen en puzzels die het perfecte cadeau zijn voor uw vrienden of familie. Puzzels zijn leuk om in je vrije tijd te doen, samen met vrienden en familie, maar stimuleren ook je brein. Het kan je geheugen vergroten, logisch denken en verbetering van je creativiteit. Daarnaast is het een perfect cadeau voor mensen die dromen over een reis naar New York City.

Prints

De New York Times heeft een aantal van de beste fotojournalisten ter wereld in dienst en deze kunstenaars leveren prachtige foto’s die u kunt kopen. Deze prints zijn prachtig en kunnen elke kamer transformeren met hun esthetische schoonheid en diepgaande betekenissen.

Kantoorbenodigdheden

De New York Times Store heeft ook een breed scala aan kantoorbenodigdheden, waaronder notitieboekjes, pennen en potloden. Deze zijn perfect voor mensen die van kantoorbenodigdheden houden en deze graag bij de hand hebben. De producten zijn praktisch en geven een vorm van stijl voor uw werkplek. Veel NY Times fans die regelmatig de krant lezen kunnen de producten gebruiken voor het noteren van belangrijkheden.

FAQ’s

1. Waar wordt de New York Times Store van gemaakt?

De winkel is online, het heeft geen fysieke locatie.

2. Kan ik online bestellen bij de New York Times Store?

Ja, u kunt de winkel online bezoeken en producten bestellen op de website.

3. Wat zijn enkele van de betaalmogelijkheden die de winkel accepteert?

De winkel accepteert verschillende betaalmethoden, waaronder creditcards, PayPal en Apple Pay.

4. Biedt de New York Times Store internationale verzending aan?

Ja, de winkel biedt internationale verzending aan.

5. Zijn alle producten gelicentieerd door de New York Times?

Ja, alle producten zijn officieel gelicentieerd door de krant.

6. Kan ik producten retourneren die ik bij de New York Times Store heb gekocht?

Ja, u kunt producten retourneren, hoewel u de verzendkosten voor het retourneren van producten zelf moet betalen.

7. Worden er kortingen aangeboden in de New York Times Store?

Ja, de winkel biedt vaak kortingen op verschillende producten tijdens speciale evenementen en feestdagen.

8. Is de kleding van de New York Times Store van goede kwaliteit?

Ja, de kleding is van hoge kwaliteit en gaat lang mee, zowel wat betreft design als stof.

Meer informatie over new york times krant kopen vind je hier.

Zie hier meer: hienthao.com/category/reviews

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel new york times krant kopen. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 20 new york times krant kopen

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *