Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek de nieuwe film van Fedja van Huet: een must-see voor Nederlandse filmliefhebbers!

Ontdek de nieuwe film van Fedja van Huet: een must-see voor Nederlandse filmliefhebbers!

Fedja van Huêt over dansen en vader zijn - Libelle Wanneer heb je voor het laatst...

nieuwe film fedja van huet

De Nederlandse filmindustrie heeft de afgelopen jaren een flink aantal kwalitatief hoogstaande films voortgebracht. Een van de regisseurs die hier een belangrijke bijdrage aan heeft geleverd is Fedja van Huet. Hij heeft onlangs een nieuwe film uitgebracht, genaamd “De Belofte van Pisa”.

Het verhaal van “De Belofte van Pisa”

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Mano Bouzamour. Het gaat over de Amsterdamse student Samir, die van Marokkaanse afkomst is. Hij heeft talent voor zingen en droomt ervan om naar het conservatorium te gaan. Zijn ouders vinden dit echter maar niks en willen dat hij rechten gaat studeren.

Op een dag ontmoet Samir de excentrieke docent Engel. Deze ziet wel wat in het zangtalent van de jongen en neemt hem onder zijn hoede. Samir krijgt hierdoor de kans om auditie te doen voor het prestigieuze conservatorium in Italië, waar Engel ooit zelf gestudeerd heeft.

De film volgt Samir op zijn reis naar Italië en zijn avonturen daar. Hij moet echter ook dealen met de verwachtingen van zijn ouders en zijn eigen twijfels over zijn toekomst. Lukt het hem om zijn droom te verwezenlijken en tegelijkertijd zijn identiteit en familiebanden te behouden?

De cast

De hoofdrol van Samir wordt gespeeld door Shahine El Hamus. Dit is zijn eerste grote filmrol. De docent Engel wordt vertolkt door Peter Paul Muller, die eerder te zien was in series als “Gooische Vrouwen” en “Het Schnitzelparadijs”. Andere bekende acteurs die in de film te zien zijn, zijn onder andere Olivia Lonsdale, Yorick van Wageningen en Raymond Thiry.

Regie en productie

De regie van “De Belofte van Pisa” is in handen van Fedja van Huet. Hij is niet alleen regisseur, maar ook acteur. Zo was hij onder andere te zien in series als “Bloedverwanten” en “Divorce”. Als regisseur maakte hij eerder al de films “Het Schnitzelparadijs” en “Kleine IJstijd”. Voor “De Belofte van Pisa” heeft hij samengewerkt met scenarioschrijver Robert Alberdingk Thijm, die eerder onder andere “A’dam – E.V.A.” en “Brammetje Baas” schreef.

De film is geproduceerd door het bedrijf Topkapi Films. Dit is een productiebedrijf dat zich richt op het produceren van hoogwaardige Nederlandse films en televisieseries. Het bedrijf heeft onder andere de films “Knielen op een Bed Violen” en “Tonio” geproduceerd.

Reacties en recensies

“De Belofte van Pisa” is in september 2019 in première gegaan op het Nederlands Film Festival. Hier werd de film overwegend positief ontvangen. Op de website van het festival is te lezen dat de film “een indringend coming-of-age drama” is, waarin “El Hamus schittert in zijn rol als de zoekende en toch vastberaden Samir”. Ook de muziek van de film, die uitgevoerd wordt door het Metropole Orkest, wordt geprezen.

Ook de eerste recensies na de premiere zijn positief. Zo schrijft de Volkskrant dat de film “visueel aantrekkelijk” is en dat “de film barst van de onredelijke hoop.” Ook het acteerwerk van El Hamus en Muller wordt geprezen. Het Parool noemt de film “een warmbloedige en inspirerende vertelling over een jongen die zich ontworstelt aan zijn voorbestemde lot.” De krant benadrukt echter wel dat de film soms wat voorspelbaar is.

FAQs

Wat is “De Belofte van Pisa”?

“De Belofte van Pisa” is een Nederlandse film, geregisseerd door Fedja van Huet. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Mano Bouzamour en vertelt het verhaal van de Amsterdamse student Samir, die droomt van een carrière in de muziek.

Wie speelt de hoofdrollen in de film?

De hoofdrol van Samir wordt gespeeld door Shahine El Hamus. De docent Engel wordt vertolkt door Peter Paul Muller. Andere bekende acteurs die in de film te zien zijn, zijn onder andere Olivia Lonsdale, Yorick van Wageningen en Raymond Thiry.

Wie heeft de film geproduceerd?

De film is geproduceerd door het bedrijf Topkapi Films. Dit is een productiebedrijf dat zich richt op het produceren van hoogwaardige Nederlandse films en televisieseries.

Wat zijn de reacties op de film?

“De Belofte van Pisa” is overwegend positief ontvangen. Op het Nederlands Film Festival werd de film “een indringend coming-of-age drama” genoemd en het acteerwerk van El Hamus werd geprezen. De eerste recensies na de premiere noemen de film “visueel aantrekkelijk” en “warmbloedig en inspirerend”.

Is de film al te zien in de bioscoop?

Ja, de film is sinds 10 oktober 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Conclusie

“De Belofte van Pisa” is een Nederlandse film die door veel mensen al lovend ontvangen is. De film vertelt een boeiend en actueel verhaal en heeft een sterke cast. Het is ook mooi om te zien dat de Nederlandse filmindustrie steeds meer hoogwaardige producties aflevert. Als je houdt van films met een beetje drama en een inspirerend verhaal, dan is “De Belofte van Pisa” zeker een aanrader om te gaan zien.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “nieuwe film fedja van huet”

Fedja van Huêt over dansen en vader zijn – Libelle Wanneer heb je voor het laatst…

Zie meer informatie: hienthao.com

Afbeeldingen gerelateerd aan nieuwe film fedja van huet

Fedja van Huêt over dansen en vader zijn - Libelle Wanneer heb je voor het laatst...
Fedja van Huêt over dansen en vader zijn – Libelle Wanneer heb je voor het laatst…

Meer informatie over nieuwe film fedja van huet vind je hier.

Zie hier meer: hienthao.com/category/reviews

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel nieuwe film fedja van huet. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 86 nieuwe film fedja van huet

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *