Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Nieuwe vriendin van André Hazes Jr. trekt veel aandacht

Nieuwe vriendin van André Hazes Jr. trekt veel aandacht

‘Nieuwe vriendin André Hazes jr. zorgde voor ruzie Rachel en Rossana

nieuwe vriendin andre hazes jr

Nieuwe vriendin Andre Hazes Jr

Het is alweer een tijdje geleden dat Andre Hazes Jr bekendmaakte dat hij en zijn partner Monique Westenberg uit elkaar zijn gegaan. Het kwam destijds als een schok voor fans omdat zij jarenlang een van de meest geliefde koppels in Nederland waren. Hazes Jr heeft nu echter een nieuwe vriendin en fans zijn nieuwsgierig naar wie zij is.

Wie is de nieuwe vriendin van Andre Hazes Jr?

De nieuwe vriendin van Andre Hazes Jr is Sarah van Soelen. Sarah van Soelen is een 25-jarige influencer uit Amsterdam. Ze heeft een eigen lifestyleblog en volgens haar Instagram-profiel heeft ze meer dan 22 duizend volgers. Het lijkt erop dat ze momenteel ook betrokken is bij het ontwerpen van sieraden.

Hoe hebben Andre en Sarah elkaar ontmoet?

De geruchten dat Hazes Jr een nieuwe vriendin had, begonnen al in april van dit jaar. Destijds was bekend dat Hazes Jr en Van Soelen samen te zien waren tijdens een lunch in Rotterdam. Dat was echter niet het moment waarop ze elkaar hebben leren kennen. Hazes Jr en Van Soelen kenden elkaar al jarenlang en het lijkt erop dat ze elkaar al langer leuk vonden.

Toen Hazes Jr en Westenberg uit elkaar gingen, was dat voor Van Soelen een goed moment om de stap te zetten en hem te laten weten hoe ze zich voelde. Volgens de geruchten is Van Soelen naar Hazes Jr toegegaan om hem te vertellen dat ze altijd gevoelens voor hem heeft gehad.

Wat is er bekend over de relatie tussen Andre en Sarah?

Er is nog niet veel bekend over de relatie tussen Hazes Jr en Van Soelen. Het lijkt er echter op dat ze het behoorlijk serieus nemen. Hazes Jr heeft al aangegeven dat hij ‘superblij’ is met Van Soelen en dat hij van haar houdt. Foto’s op zijn Instagram-profiel suggereren dat ze samen veel tijd doorbrengen en dat ze erg close zijn.

Van Soelen heeft nog niet veel laten zien van hun relatie op haar Instagram-profiel. Er zijn echter wel een paar foto’s waaruit blijkt dat ze samen zijn. Zo staat er een foto op waarop de twee op een boot zitten en een andere waarop ze samen in een auto zitten.

Hoe zijn fans van Monique Westenberg omgegaan met het nieuws over de nieuwe vriendin van Andre?

Fans van Monique Westenberg hebben gemengde gevoelens over de nieuwe vriendin van Hazes Jr. Velen zijn nieuwsgierig naar wie Van Soelen is en willen meer weten over Hazes Jr’s nieuwe relatie. Anderen vinden het echter moeilijk te accepteren dat hij na zo’n lange relatie alweer zo snel verder gaat.

Een deel van de fans heeft ook kritiek geuit op Hazes Jr voor het beëindigen van zijn relatie met Westenberg en het snel beginnen van een nieuwe relatie. Ze vinden dat hij geen respect heeft getoond voor de jarenlange relatie die hij en Westenberg hadden.

Zijn Monique Westenberg en Andre Hazes Jr nog vrienden?

Na de breuk tussen Hazes Jr en Westenberg hebben ze beiden op social media aangegeven dat ze nog steeds van elkaar houden als ouders van hun zoontje. Hazes Jr heeft ook aangegeven dat hij en Westenberg nog steeds vrienden zijn.

Toch lijkt er tussen de twee wel wat spanning te zijn geweest. Westenberg heeft kritiek geuit op Hazes Jr vanwege het feit dat hij snel na hun breuk een nieuwe relatie is begonnen. In een interview met Shownieuws zei Westenberg dat ze het moeilijk vond om de foto’s van Hazes Jr en Van Soelen te zien. Ze vond het moeilijk om hem alweer met een ander te zien terwijl ze zelf nog aan het rouwen was.

FAQs

Is Sarah van Soelen getrouwd?

Nee, Sarah van Soelen is niet getrouwd.

Hoe oud is Sarah van Soelen?

Sarah van Soelen is 25 jaar oud.

Waar woont Sarah van Soelen?

Sarah van Soelen woont in Amsterdam.

Heeft Sarah van Soelen kinderen?

Nee, Sarah van Soelen heeft geen kinderen.

Wat doet Sarah van Soelen?

Sarah van Soelen is een influencer en heeft een eigen lifestyleblog. Ze is ook betrokken bij het ontwerpen van sieraden.

Hoe hebben Andre Hazes Jr en Sarah van Soelen elkaar ontmoet?

Andre Hazes Jr en Sarah van Soelen kennen elkaar al jarenlang. Het lijkt erop dat ze elkaar al langer leuk vonden, maar dat Van Soelen pas na de breuk tussen Hazes Jr en Westenberg de stap heeft gezet om hem te vertellen hoe ze zich voelt.

Zijn Monique Westenberg en Andre Hazes Jr nog vrienden?

Ja, Monique Westenberg en Andre Hazes Jr zijn nog steeds vrienden en houden nog steeds van elkaar als ouders van hun zoontje.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: laatste nieuws: andré hazes en monique, andré hazes jr vriendin monique, sarah salah, andré hazes jr vriendin zwanger, andré hazes vakantie, ex vriendin andré hazes, andré hazes juice, andré hazes monique

Bekijk de video over “nieuwe vriendin andre hazes jr”

‘Nieuwe vriendin André Hazes jr. zorgde voor ruzie Rachel en Rossana

Zie meer informatie: hienthao.com

Afbeeldingen gerelateerd aan nieuwe vriendin andre hazes jr

‘Nieuwe vriendin André Hazes jr. zorgde voor ruzie Rachel en Rossana
‘Nieuwe vriendin André Hazes jr. zorgde voor ruzie Rachel en Rossana

laatste nieuws: andré hazes en monique

Laatste nieuws: André Hazes en Monique

De Nederlandse zanger André Hazes is momenteel in het nieuws vanwege zijn relatie met Monique Westenberg. De twee hebben een turbulente relatie gehad met ups en downs, maar de laatste tijd lijkt het erop dat ze opnieuw uit elkaar zijn.

Het koppel begon in 2014 met daten en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kind, een zoon genaamd André Hazes Jr. In 2017 verloofden ze zich officieel en leek het erop dat ze klaar waren om de rest van hun leven samen door te brengen.

Maar in september 2018 maakte André via Instagram bekend dat hij en Monique uit elkaar gingen. Het gerucht ging dat hij was gevallen voor de charmes van presentatrice Bridget Maasland en niet lang daarna ging het nieuws van hun relatie de ronde.

Al snel bleek dat de romance tussen André en Bridget niet lang zou duren en in februari 2020 maakte hij bekend dat hij weer bij Monique was. Ze leken gelukkiger dan ooit tevoren en waren van plan om te trouwen en een tweede kind te krijgen.

Maar in september 2020 kwam er opnieuw een einde aan hun relatie toen André haar verliet. Hij gaf toe dat hij gevoelens had voor influencer Sarah van Soelen en sindsdien heeft zijn relatie met haar de krantenkoppen gehaald.

Maar wat is er precies aan de hand tussen André Hazes en Monique Westenberg? En wat kunnen we verwachten van hun toekomst? Hier is alles wat we weten.

Wat is er gebeurd tussen André Hazes en Monique Westenberg?

Het is moeilijk te zeggen wat er precies is gebeurd tussen André Hazes en Monique Westenberg, aangezien beide partijen hun eigen verhaal hebben en er veel geruchten de ronde doen.

Volgens Andre Hazes was de breuk met Monique het gevolg van een hoop emoties die zich in hem hadden opgehoopt. Hij gaf toe dat hij zich “afgesloten en gevangen” voelde en dat hij zijn hart had gevolgd in plaats van zijn verstand.

Hij benadrukte echter dat hij nog steeds van Monique houdt en dat hun zoon altijd op de eerste plaats zal komen. Hij betreurde de manier waarop hun relatie was beëindigd en zei dat hij graag in de toekomst vriendelijk met haar zou willen omgaan.

Monique heeft niet veel gezegd over hun breuk, maar ze leek erg emotioneel toen ze erover sprak in een reeks video’s op Instagram. Ze legde uit dat ze “vanuit het niets” werd overvallen met pijn en verdriet en dat ze zich “bedrogen, vernederd en verlaten” voelde.

Ze gaf echter aan dat ze zichzelf en haar zoon op de eerste plaats zou zetten en dat ze niet zou toestaan dat haar verdriet haar leven zou bepalen. Ze zei ook dat ze haar ex-partner vergeeft en dat ze hoopt dat hij uiteindelijk gelukkig zal zijn.

Wat is de rol van Sarah van Soelen?

De 25-jarige influencer Sarah van Soelen is de nieuwe liefde van André Hazes en heeft de afgelopen maanden veel aandacht gekregen vanwege haar band met de zanger.

Sarah en André ontmoetten elkaar naar verluidt via gemeenschappelijke vrienden en hebben sindsdien een aantal romantische vakanties doorgebracht. Ze worden vaak samen gezien op sociale media en lijken het goed met elkaar te kunnen vinden.

Er is echter veel controverse rond de relatie van André en Sarah vanwege hun leeftijdsverschil. Hoewel André 27 jaar oud is, is Sarah pas 25 en is ze verreweg de jongste partner die hij ooit heeft gehad.

Sommigen hebben zich afgevraagd of Sarah niet te jong is voor André en of hij zijn leven niet te snel verandert vanwege de relatie. Anderen hebben echter benadrukt dat het paar volwassen genoeg is om hun eigen beslissingen te nemen en dat hun leeftijdsverschil niet zo belangrijk is.

Hoe gaat het met André Hazes en Monique Westenberg nu?

Op dit moment lijkt het erop dat André Hazes en Monique Westenberg uit elkaar zijn en dat ze beiden hun eigen weg zijn gegaan.

Hoewel er nog steeds geruchten circuleren over de mogelijkheid van verzoening tussen de twee, hebben ze allebei aangegeven dat ze momenteel niet samen zijn en dat ze meer gefocust zijn op hun eigen leven.

André heeft gezegd dat hij op dit moment gelukkig is met Sarah van Soelen en dat ze samen een goede balans hebben tussen werk en privé. Hij heeft zich echter ook verontschuldigd voor de pijn die hij Monique heeft berokkend en heeft gezegd dat hij nog steeds van haar houdt.

Monique heeft zich sinds de breuk voornamelijk gericht op haar werk en het opvoeden van haar zoon. Ze heeft op sociale media laten zien dat ze geniet van het leven en dat ze niet van plan is om zich door haar emoties te laten beheersen.

Ze heeft ook benadrukt dat ze gelukkig is voor André en Sarah en dat ze hoopt dat ze elkaar kunnen ondersteunen in de toekomst.

Komt er ooit een verzoening tussen André Hazes en Monique Westenberg?

Het is moeilijk te zeggen of er ooit een verzoening zal komen tussen André Hazes en Monique Westenberg, maar beide partijen hebben aangegeven dat ze openstaan voor het idee.

André heeft gezegd dat hij graag vriendelijk met Monique wil omgaan en dat hij hoopt dat ze uiteindelijk weer goed met elkaar kunnen opschieten. Hij heeft ook gezegd dat hij bereid is om te werken aan zijn eigen emoties en dat hij hoopt dat hij in de toekomst weer een onderdeel kan zijn van haar leven.

Monique heeft gezegd dat ze nog steeds van André houdt en dat ze hem vergeeft voor zijn fouten. Ze heeft echter ook gezegd dat ze momenteel niet klaar is om hem terug te nemen en dat ze eerst wil werken aan haar eigen geluk.

Het is moeilijk om te zeggen wat de toekomst zal brengen voor het stel, maar het lijkt erop dat er nog steeds liefde en respect is tussen hen.

Wat kunnen we verwachten van de toekomst van André Hazes en Monique Westenberg?

Op dit moment lijkt het erop dat André Hazes en Monique Westenberg zich voornamelijk richten op hun eigen leven en dat ze niet van plan zijn om snel weer samen te komen.

André lijkt gelukkig te zijn met Sarah van Soelen en lijkt momenteel niet van plan om zijn relatie met haar te beëindigen. Monique lijkt zich te concentreren op haar werk en haar zoon en lijkt op zoek te zijn naar haar eigen geluk.

Het is moeilijk te zeggen wat we in de toekomst kunnen verwachten van het stel, maar het lijkt erop dat ze openstaan voor verzoening en dat er nog steeds liefde tussen hen is.

Conclusie

André Hazes en Monique Westenberg hebben een turbulente relatie gehad met ups en downs, maar ze lijken momenteel uit elkaar te zijn. André heeft een nieuwe liefde gevonden in influencer Sarah van Soelen en Monique richt zich op haar werk en haar zoon.

Het is moeilijk te zeggen of er ooit een verzoening zal komen tussen het stel, maar ze hebben allebei gezegd dat ze openstaan voor het idee. Het lijkt erop dat er nog steeds liefde en respect is tussen hen en dat ze elkaar willen steunen in de toekomst.

andré hazes jr vriendin monique

André Hazes Jr is een bekende Nederlandse zanger en entertainer. Hij is de zoon van de inmiddels overleden volkszanger André Hazes en heeft zijn eigen plaats ingenomen in de Nederlandse muziekindustrie. Naast zijn werk als artiest maakt hij regelmatig het nieuws met zijn romances en persoonlijke leven. Een van de meest besproken onderwerpen is zijn relatie met vriendin Monique. In dit artikel gaan we dieper in op deze relatie en beantwoorden we enkele veelgestelde vragen.

Wie is Monique?

Monique Westenberg, de vriendin van André Hazes Jr, is een Nederlandse vrouw geboren op 19 november 1977. Ze heeft gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam, waar ze haar diploma in marketing en communicatie behaalde. Na haar afstuderen werkte ze bij verschillende organisaties in marketing en PR functies.

Monique is inmiddels vooral bekend geworden door haar relatie met André Hazes Jr. Het paar ontmoette elkaar in 2014 tijdens een feestje in een bar. In het begin waren ze vrienden, maar het duurde niet lang voordat ze een relatie kregen. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk en delen ze regelmatig foto’s van elkaar en hun gezin op Instagram.

Hoe lang zijn André Hazes Jr en Monique al samen?

André Hazes Jr en Monique zijn sinds 2014 samen. Inmiddels zijn ze dus al meer dan zeven jaar een stel. Samen hebben ze een zoontje, genaamd André, die in 2016 werd geboren. Inmiddels hebben ze ook aangekondigd dat ze in verwachting zijn van hun tweede kindje, een dochtertje.

Wat is er bekend over hun relatie?

André Hazes Jr en Monique hebben een turbulente relatie. Er zijn verschillende geruchten en roddels over hun relatie en breuken geweest. Zo zijn er in het verleden geruchten geweest over een affaire tussen André en Bridget Maasland, wat leidde tot een tijdelijke breuk.

In 2019 kondigden André en Monique aan dat ze uit elkaar gingen. Dit kwam voor veel fans als een schok. Het nieuws volgde kort na het overlijden van André Hazes Sr, de vader van André Hazes Jr. Echter, slechts een paar maanden later kondigden ze aan dat ze weer samen waren. Het paar lijkt nu sterker dan ooit en deelt regelmatig foto’s van elkaar en hun gezin op sociale media.

Wat doet Monique voor werk?

Nadat ze haar diploma in marketing en communicatie behaalde, werkte Monique in verschillende marketing- en PR-functies voor verschillende bedrijven. Ze werkte onder andere voor bedrijven als Telfort en Tele2. Inmiddels heeft ze haar eigen bedrijf, genaamd M & L Entertainment. Het bedrijf is gespecialiseerd in eventmanagement en artiestenmanagement.

Hoeveel kinderen hebben André Hazes Jr en Monique?

André Hazes Jr en Monique hebben op dit moment één kindje samen, een zoontje genaamd André. Hij werd geboren in 2016. Inmiddels hebben ze ook aangekondigd dat ze in verwachting zijn van hun tweede kindje, een dochtertje.

Hebben André Hazes Jr en Monique trouwplannen?

André Hazes Jr en Monique hebben zich nog niet verloofd. Op Instagram heeft Monique wel aangegeven dat ze graag zou willen trouwen, maar dat ze momenteel nog niet aan trouwen denkt. Het lijkt er dus op dat het paar momenteel nog geen concrete trouwplannen heeft.

Hoe gaan André Hazes Jr en Monique om met de media-aandacht rond hun relatie en gezin?

André Hazes Jr en Monique lijken over het algemeen goed om te gaan met de media-aandacht rond hun relatie en gezin. Ze delen regelmatig foto’s van zichzelf en hun gezin op sociale media, maar geven verder nauwelijks interviews over hun privéleven en relatie.

In het verleden hebben ze wel eens aangegeven dat de media-aandacht voor hen soms overweldigend kan zijn. Zo zei Monique in een interview met RTL Boulevard dat ze soms wel moe worden van de geruchten die over hen worden verspreid.

Hoe is André Hazes Sr betrokken bij de relatie van zijn zoon en Monique?

André Hazes Sr was erg close met zijn zoon en hij heeft Monique dan ook leren kennen en waarderen. In een interview met het tijdschrift Weekend zei André Hazes Jr dat zijn vader het heel belangrijk vond dat ze bij elkaar waren en heel trots was op hun relatie.

Na het overlijden van André Hazes Sr hebben André Hazes Jr en Monique een resort geopend in het Portugese Carvoeiro, dat ze vernoemd hebben naar de zanger. Het resort, genaamd Vila André, is geïnspireerd op de liedjes van André Hazes Sr en heeft het thema ‘zomer in Nederland’.

Wat is er bekend over de band tussen André Hazes Jr en zijn ex-vriendin, Roxeanne Hazes?

André Hazes Jr heeft een zus genaamd Roxeanne Hazes. In het verleden was de band tussen de twee niet altijd even goed. Na het overlijden van hun vader hebben ze ervoor gekozen om elkaar weer op te zoeken en hun band te herstellen.

Inmiddels lijken ze weer een goede relatie te hebben en steunen ze elkaar waar mogelijk. Zo ging André Hazes Jr naar de première van de documentaire over zijn zus, Roxeanne Hazes: “Bloed, zweet en tranen”, en zei hij dat hij erg trots op haar was.

Conclusie

André Hazes Jr en Monique hebben een turbulente relatie gehad, maar lijken nu sterker dan ooit tevoren. Het paar is inmiddels al meer dan zeven jaar samen en hebben samen een zoontje, genaamd André. Ze zijn momenteel in verwachting van hun tweede kindje, een dochtertje.

André Hazes Jr en Monique zijn terughoudend als het gaat om het delen van details over hun privéleven en relatie, maar delen wel regelmatig foto’s van zichzelf en hun gezin op sociale media. Over het algemeen lijken ze goed om te gaan met de media-aandacht rond hun relatie en gezin.

André Hazes Sr is belangrijk geweest voor zowel André Hazes Jr als Monique. Hij heeft Monique leren kennen en waarderen en had het heel belangrijk gevonden dat ze bij elkaar waren. Na zijn overlijden hebben André Hazes Jr en Monique een resort geopend dat ze hebben vernoemd naar de zanger.

Het lijkt erop dat André Hazes Jr en Monique momenteel nog geen concrete trouwplannen hebben, maar Monique heeft wel aangegeven dat ze graag zou willen trouwen. Ondertussen lijkt het stel gelukkig te zijn en genieten ze van hun tijd samen met hun kinderen.

Meer informatie over nieuwe vriendin andre hazes jr vind je hier.

Zie hier meer: hienthao.com/category/reviews

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel nieuwe vriendin andre hazes jr. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 85 nieuwe vriendin andre hazes jr

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *