Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Niets dan dieven op Pinkpop: opzwepende set maakt indruk

Niets dan dieven op Pinkpop: opzwepende set maakt indruk

Nothing But Thieves Live Full Concert 2019

nothing but thieves pinkpop

Niets dan dieven was een van de vele geweldige bands die optraden tijdens het Pinkpop Festival 2018 in Nederland. Deze Engelse band, bekend om hun explosieve optredens en rauwe rockgeluid, bracht een energieke show naar het hoofdpodium op zaterdag 16 juni.

Het optreden van Nothing But Thieves was een hoogtepunt voor veel fans en festivalgangers, en het was een feest om ze te kunnen zien spelen voor een enorm publiek in Landgraaf. Met hits als “Amsterdam” en “Sorry” waren ze in staat om de menigte te laten dansen en zingen, terwijl ze ook enkele nieuwe nummers lieten horen van hun aankomende album.

De band bestaat uit vijf leden: zanger Conor Mason, gitarist Joe Langridge-Brown, bassist Philip Blake, drummer James Price en toetsenist Dominic Craik. Sinds hun debuutalbum in 2015 hebben ze een gestage groei en populariteit gezien in de muziekwereld. Hun muziek is rauw en onbeschaamd, met teksten die vaak gaan over sociale en politieke kwesties.

Naast hun optreden op Pinkpop hebben ze ook gespeeld op andere grote festivals zoals Glastonbury en Reading en Leeds. Ze hebben ook getourd met grote bands als Muse en hebben hun eigen headlining tours gedaan in Europa en Noord-Amerika.

Het optreden van Nothing But Thieves op Pinkpop was een enorm succes, en het is duidelijk dat ze een van de meest veelbelovende en opwindende bands in de hedendaagse rockmuziek zijn. Hun geweldige geluid en explosieve live-shows zijn niet te missen, en het is waarschijnlijk dat we in de toekomst nog veel meer van hen zullen horen.

FAQs:

1. Wat voor soort muziek spelen Nothing But Thieves?

Nothing But Thieves staat bekend om hun rauwe rockgeluid, met teksten die vaak gaan over sociale en politieke kwesties. Hun muziek is energiek en onbeschaamd.

2. Wie zijn de bandleden van Nothing But Thieves?

De band bestaat uit vijf leden: zanger Conor Mason, gitarist Joe Langridge-Brown, bassist Philip Blake, drummer James Price en toetsenist Dominic Craik.

3. Waar is Nothing But Thieves populair?

Nothing But Thieves is populair in Europa en Noord-Amerika en heeft getourd met grote bands als Muse. Ze hebben ook gespeeld op grote festivals zoals Glastonbury en Reading en Leeds.

4. Welke nummers heeft Nothing But Thieves gespeeld tijdens hun optreden op Pinkpop?

Nothing But Thieves speelde hits als “Amsterdam” en “Sorry”, evenals enkele nieuwe nummers van hun aankomende album.

5. Wat kunnen we verwachten van Nothing But Thieves in de toekomst?

Het is waarschijnlijk dat we in de toekomst nog veel meer van Nothing But Thieves zullen horen. Hun geweldige geluid en explosieve live-shows maken hen een van de meest veelbelovende en opwindende bands in de hedendaagse rockmuziek.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “nothing but thieves pinkpop”

Nothing But Thieves Live Full Concert 2019

Zie meer informatie: hienthao.com

Afbeeldingen gerelateerd aan nothing but thieves pinkpop

Nothing But Thieves Live Full Concert 2019
Nothing But Thieves Live Full Concert 2019

Meer informatie over nothing but thieves pinkpop vind je hier.

Zie hier meer: hienthao.com/category/reviews

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel nothing but thieves pinkpop. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 50 nothing but thieves pinkpop

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *