Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek de nummers van 21 savage: Luister naar deze geweldige tracks!

Ontdek de nummers van 21 savage: Luister naar deze geweldige tracks!

21 S A V A G E Greatest Hits Full Album - Best Songs Of 21 S A V A G E Playlist 2022

nummers van 21 savage

Nummers van 21 Savage: Een Overzicht

21 Savage is een Amerikaanse rapper en songwriter, geboren als Shayaa Bin Abraham-Joseph in Atlanta, Georgia. Hij brak door met zijn debuutstudioalbum “Issa Album” in 2017 en heeft sindsdien een grote naam gemaakt voor zichzelf in de rapwereld met zijn rauwe en ongecensureerde teksten. Hieronder volgt een overzicht van enkele van zijn meest iconische nummers.

1. “Bank Account”
Een van de grootste hits van 21 Savage is “Bank Account”, een nummer van zijn debuutalbum “Issa Album”. Het nummer begint met een iconische openingslijn, “I buy a new car for the bitch (for real)”, en gaat verder met zijn kenmerkende stijl met teksten over geld en drugsgebruik. Het nummer heeft wereldwijd succes geboekt en de videoclip heeft op YouTube meer dan 1,5 miljard views.

2. “A Lot”
“A Lot” is een samenwerking tussen 21 Savage en J. Cole en is te vinden op het album “I Am > I Was” uit 2018. Het nummer gaat over het maken van veel geld en de problemen die dit met zich meebrengt, zoals het omgaan met neppe vrienden en het verlangen naar een rustig leven. Het nummer heeft geweldige kritieken ontvangen en werd genomineerd voor twee Grammy’s.

3. “X” (featuring Future)
“X” is een samenwerking tussen 21 Savage en Future en is te vinden op het album “Savage Mode” uit 2016. Het nummer is een trap-anthem dat gaat over hun wilde levensstijl en ongezonde gewoontes, zoals het gebruik van drugs en geweld. Het nummer heeft ook een onvergetelijke hook die nog steeds in ons hoofd blijft hangen.

4. “No Heart”
“No Heart” is een nummer van het album “Savage Mode” en is een samenwerking tussen 21 Savage en producer Metro Boomin. Het nummer heeft een zeer minimalistische beat en laat 21 Savage’s rauwe, agressieve en soms controversiële teksten echt glanzen. Het nummer heeft veel aandacht gekregen vanwege de onverwachte sample van de klassieke Halloween-soundtrack in de outro.

5. “Ball w/o You”
“Ball w/o You” is een nummer van het album “I Am > I Was” uit 2018 en laat een iets andere kant van 21 Savage zien. In plaats van zijn gebruikelijke rauwe teksten en bragging over geld en wapens, verkent hij hier zijn gevoelens van verlies en eenzaamheid. Het nummer heeft een melancholische piano-beat en een bijbehorende videoclip waarin hij rondloopt door een rustige stad.

6. “Immortal”
“Immortal” is een nummer van het album “Slaughter King” uit 2015 en is een van de eerste nummers waarvan 21 Savage bekend werd. Het nummer heeft een kalmere beat en geeft ons een glimp van de jongere 21 Savage die over zijn leven in de straten van Atlanta rapt. Het nummer heeft niet de commerciële succes gekregen van sommige van zijn latere hits, maar wordt nog steeds door velen beschouwd als een klassieke 21 Savage-song.

7. “Can’t Leave Without It”
“Can’t Leave Without It” is een nummer van het album “Issa Album” en is een samenwerking tussen 21 Savage en producer Murda Beatz. Het nummer gaat over het belang van geld voor 21 Savage en zijn onwil om zijn weelderige levensstijl in te ruilen voor iets anders. Het nummer heeft een zware beat en is een van zijn meest energieke nummers.

8. “My Dawg (Remix)” (featuring Lil Baby)
“My Dawg (Remix)” is een remix van de oorspronkelijke Lil Baby-track, waarbij 21 Savage is uitgenodigd als gastartiest. Het nummer is opnieuw geproduceerd door producer Chase Davis en heeft 21 Savage en Lil Baby die afwisselend rappen over hun straatleven en hun vriendschap. Het nummer had een enorme impact op de rapscene en heeft miljoenen views op YouTube.

9. “For the Night” (featuring DaBaby and Drake)
“For the Night” is een samenwerking tussen 21 Savage, DaBaby en Drake en is te vinden op het album “Savage Mode II” uit 2020. Het nummer heeft een sfeervolle beat en bevat teksten over feesten en wilde nachten. Het nummer is een hit geworden op de radio en heeft veel airplay ontvangen sinds de release.

10. “Many Men”
“Many Men” is een remix van het nummer van 50 Cent en laat 21 Savage zien die zijn eigen twist aan het nummer geeft. 21 Savage rapt over zijn eigen worstelingen en het gevaarlijke leven dat hij leidt. Het nummer heeft dezelfde beat als het origineel en laat ons zien hoe 21 Savage de kunst van het hergebruiken van klassieke beats echt beheerst.

FAQ’s

1. Hoe is 21 Savage beroemd geworden?
21 Savage brak door in de rapscene met zijn debuutalbum “Issa Album” in 2017. Sindsdien heeft hij consistent kwalitatieve muziek uitgebracht en heeft hij samengewerkt met enkele van de grootste namen in de industrie. Zijn unieke stijl en rauwe teksten hebben hem een ​​enorme aanhang op sociale media en miljoenen streams op Spotify en YouTube opgeleverd.

2. Wat onderscheidt 21 Savage van andere rappers?
Een van de grootste kenmerken van 21 Savage is zijn rauwe stijl en ongecensureerde teksten. Hij zingt over onderwerpen zoals drugs, geweld en arm zijn, zonder er doekjes omheen te doen of er een rooskleurig beeld van te schetsen. Zijn krachtige stem en harde beats zijn ook kenmerkend voor zijn stijl.

3. Welk album van 21 Savage moet ik als eerste beluisteren?
Voor nieuwkomers in de muziek van 21 Savage wordt “Issa Album” aanbevolen als eerste album dat te beluisteren is. Dit was zijn debuutalbum en bevat een aantal van zijn meest iconische nummers. Vanaf daar kun je naar zijn latere albums gaan en zijn muzikale reis ontdekken.

4. Wat zijn enkele van de grootste hits van 21 Savage?
Enkele van de grootste hits van 21 Savage zijn “Bank Account”, “A Lot”, “X” en “No Heart”. Deze nummers hebben hem wereldwijde erkenning en commercieel succes gebracht en zijn nog steeds geliefd bij fans van over de hele wereld.

5. Met wie heeft 21 Savage samengewerkt?
21 Savage heeft samengewerkt met enkele van de grootste namen in de rapindustrie, waaronder J. Cole, Future, Drake en Lil Baby. Hij heeft ook gewerkt met bekende producers zoals Metro Boomin en Murda Beatz. Door deze samenwerkingen heeft hij enkele van zijn grootste hits gecreëerd en zijn toename in populariteit en erkenning versterkt.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: 21 Savage, 21 savage discography, 21 savage instagram, Bank Account 21 Savage, Runnin 21 Savage, A lot 21 Savage, 21 savage merch, Savage Mode

Bekijk de video over “nummers van 21 savage”

21 S A V A G E Greatest Hits Full Album – Best Songs Of 21 S A V A G E Playlist 2022

Zie meer informatie: hienthao.com

Afbeeldingen gerelateerd aan nummers van 21 savage

21 S A V A G E Greatest Hits Full Album - Best Songs Of 21 S A V A G E Playlist 2022
21 S A V A G E Greatest Hits Full Album – Best Songs Of 21 S A V A G E Playlist 2022

21 Savage

21 Savage is een Amerikaanse rapper en songwriter, geboren als Shéyaa Bin Abraham-Joseph op 22 oktober 1992 in Dominica, een eiland in de Caribische Zee. Hij werd bekend in 2015 door zijn mixtape The Slaughter Tape en brak in 2017 door met zijn debuutalbum Issa Album. 21 Savage heeft sindsdien talloze hits uitgebracht en heeft samengewerkt met enkele van de grootste namen in de muziekindustrie, waaronder Drake, Cardi B en Post Malone. In dit artikel bespreken we het leven en de carrière van 21 Savage.

Het vroege leven van 21 Savage

21 Savage groeide op in Atlanta, Georgia en begon al op jonge leeftijd met rappen. Zijn muzikale carrière begon serieus te worden toen hij in 2013 zijn eerste mixtape, The Slaughter Tape, uitbracht. De tape kreeg positieve reviews, maar het duurde nog een paar jaar voordat 21 Savage echt doorbrak in de muziekindustrie.

Een keerpunt voor zijn carrière kwam in 2015, toen hij de track “Red Opps” uitbracht. Het nummer ging viraal op het internet en zorgde ervoor dat 21 Savage op de radar kwam van veel belangrijke mensen in de muziekwereld.

Doorbraak van 21 Savage

In 2016 werd 21 Savage opgemerkt door de legendarische hiphop-producer Metro Boomin. De twee werkten samen aan de EP Savage Mode, die in juli 2016 werd uitgebracht. De EP bevatte de hits “No Heart” en “X” en zorgde ervoor dat 21 Savage een naam maakte in de rapwereld.

Een paar maanden later bracht 21 Savage zijn tweede mixtape uit, genaamd Savage Mode II, opnieuw in samenwerking met Metro Boomin. Het album was een enorm succes en bevatte de hit “Bank Account”, die het goed deed in de Amerikaanse Billboard-hitlijsten.

In juli 2017 bracht 21 Savage zijn debuutalbum uit, genaamd Issa Album. Het album bevatte samenwerkingen met onder andere Drake, Future en Young Thug en was een commercieel succes. Het nummer “Bank Account” stond opnieuw hoog in de hitlijsten en het album kreeg positieve recensies van critici.

21 Savage bleef in de jaren daarna hits uitbrengen en samenwerken met andere artiesten. In 2018 bracht hij de hit “Rockstar” uit met Post Malone, die een wereldwijd succes werd. Het nummer stond bovenaan de hitlijsten in verschillende landen. Een jaar later werkte hij samen met Cardi B op haar nummer “Bartier Cardi”.

In 2019 bracht 21 Savage samen met rapper Offset en producer Metro Boomin het album Without Warning uit. Het album werd goed ontvangen door de critici en bevatte de hit “Ric Flair Drip”.

In 2020 bracht 21 Savage zijn album Savage Mode II uit, opnieuw in samenwerking met Metro Boomin. Het album bevatte samenwerkingen met onder andere Drake, Young Thug en Morgan Freeman.

Persoonlijk leven van 21 Savage

Naast zijn carrière in de muziekindustrie is 21 Savage ook bekend vanwege zijn persoonlijke leven. In 2017 vertelde hij in een interview met Rolling Stone dat hij op 14-jarige leeftijd zelf begon met drugs verkopen om zijn gezin te ondersteunen. Hij werd meerdere keren gearresteerd en bracht verschillende periodes in de gevangenis door.

In 2019 werd 21 Savage gearresteerd door de Amerikaanse immigratiedienst ICE (U.S. Immigration and Customs Enforcement). Het agentschap beweerde dat hij illegaal in de Verenigde Staten was en had de intentie hem uit te zetten naar het Verenigd Koninkrijk, waar hij tot zijn zevende jaar had gewoond. 21 Savage en zijn team ontkenden deze beschuldigingen echter en zeiden dat hij als kind naar de Verenigde Staten was gekomen en daar sindsdien had gewoond. Uiteindelijk werd de zaak geseponeerd en 21 Savage werd vrijgelaten.

FAQs

1. Hoe oud is 21 Savage?
21 Savage is geboren op 22 oktober 1992, wat betekent dat hij op dit moment 28 jaar oud is.

2. Wat is de echte naam van 21 Savage?
De echte naam van 21 Savage is Shéyaa Bin Abraham-Joseph.

3. Waar is 21 Savage geboren?
21 Savage is geboren op Dominica, een eiland in de Caribische Zee.

4. Waar groeide 21 Savage op?
21 Savage groeide op in Atlanta, Georgia.

5. Wanneer brak 21 Savage door in de muziekindustrie?
21 Savage brak door in 2017 met zijn debuutalbum Issa Album.

6. Met wie heeft 21 Savage samengewerkt?
21 Savage heeft samengewerkt met verschillende artiesten, waaronder Drake, Cardi B en Post Malone.

7. Is 21 Savage ooit gearresteerd?
Ja, 21 Savage is meerdere keren gearresteerd en heeft verschillende periodes in de gevangenis doorgebracht.

8. Waarom werd 21 Savage gearresteerd door de Amerikaanse immigratiedienst?
21 Savage werd gearresteerd omdat de Amerikaanse immigratiedienst ICE beweerde dat hij illegaal in de Verenigde Staten was en van plan was om hem naar het Verenigd Koninkrijk uit te zetten.

21 savage discography

21 Savage heeft een indrukwekkende discografie opgebouwd sinds hij in 2015 zijn debuut maakte met The Slaughter Tape. Sindsdien heeft hij vier studioalbums, negen mixtapes en 30 singles uitgebracht. In dit artikel gaan we dieper in op de discografie van 21 Savage en bespreken we enkele van zijn meest iconische nummers en samenwerkingen.

The Slaughter Tape (2015)

21 Savage maakte zijn debuut in 2015 met The Slaughter Tape. Dit mixtape-album bevatte 13 nummers en was de eerste keer dat we 21 Savage’s gewelddadige en expliciete teksten hoorden. Het album bevatte ook samenwerkingen met andere opkomende artiesten in Atlanta, zoals Key!, en bracht de stad naar de voorgrond van de Amerikaanse rapscene.

Savage Mode (2016)

Savage Mode was 21 Savage’s eerste samenwerking met producer Metro Boomin. Het album werd uitgebracht in 2016 en bevatte hits als “X” en “No Heart”. Het album ontving lof van critici vanwege het creatieve gebruik van productie- en 21 Savage’s onverschrokken teksten. Het succes van het album leidde tot een vervolgproject met Metro Boomin, getiteld Savage Mode II, dat in 2020 werd uitgebracht.

Issa Album (2017)

In 2017 bracht 21 Savage zijn eerste studioalbum uit, getiteld Issa Album. Het album werd geproduceerd door Metro Boomin en had samenwerkingen met artiesten als Young Thug en Offset. Het album werd geprezen vanwege de afwezigheid van functies en de nadruk op 21 Savage’s persoonlijke verhaal en financiële onafhankelijkheid.

Without Warning (2017)

Without Warning was een samenwerkingsproject tussen 21 Savage, Offset en Metro Boomin. Het album werd uitgebracht in 2017 en bevatte hits als “Ric Flair Drip” en “Ghostface Killers”. Het album ontving lof van critici vanwege het evenwicht tussen de verschillende stijlen van de drie artiesten en de consistente kwaliteit van de productie.

I Am > I Was (2018)

21 Savage’s tweede studioalbum, I Am > I Was, werd uitgebracht in 2018 en bevatte samenwerkingen met artiesten als Travis Scott, J. Cole en Post Malone. Het album ontving lof vanwege de zwaarte van de teksten van 21 Savage en de innovatieve productie. Het album bevatte ook enkele van 21 Savage’s meest persoonlijke nummers, waaronder “A Lot”, waarin hij sprak over de nasleep van de dood van zijn vriend.

Savage Mode II (2020)

Savage Mode II was de langverwachte opvolger van het originele Savage Mode-project met Metro Boomin en werd uitgebracht in 2020. Het album bevatte samenwerkingen met artiesten als Drake en Young Thug en ontving lof vanwege het vermogen van 21 Savage om zijn unieke stijl te behouden terwijl hij zich aanpaste aan de productie van Metro Boomin.

Andere projecten

Naast zijn studioalbums en mixtapes heeft 21 Savage samengewerkt met andere artiesten op verschillende nummers en projecten. Een van zijn meest iconische samenwerkingen was met Post Malone op de hit “Rockstar”, die in 2017 uitkwam en nummer één werd in heel veel landen. Andere samenwerkingen van 21 Savage zijn onder meer “Bartier Cardi” met Cardi B en “1.5” met NLE Choppa.

FAQ’s

Wie is 21 Savage?

21 Savage, geboren als Shayaa Bin Abraham-Joseph, is een Amerikaanse rapper uit Atlanta, Georgia. Hij bracht zijn debuutmixtape uit in 2015 en brak door met de release van zijn eerste studioalbum, Issa Album, in 2017.

Wat is de discografie van 21 Savage?

21 Savage heeft vier studioalbums, negen mixtapes en 30 singles uitgebracht. Zijn studioalbums zijn Issa Album (2017) en I Am > I Was (2018), en samenwerkingen met Metro Boomin: Savage Mode (2016) en Savage Mode II (2020).

Wat zijn de meest iconische nummers van 21 Savage?

Enkele van 21 Savage’s meest iconische nummers zijn “X” en “No Heart” van Savage Mode, “Bank Account” van Issa Album en “A Lot” van I Am > I Was.

Met wie heeft 21 Savage samengewerkt?

21 Savage heeft samengewerkt met andere artiesten zoals Post Malone, Cardi B, J. Cole, Drake, Young Thug en Offset.

Wat is het vermogen van 21 Savage?

Volgens Celebrity Net Worth heeft 21 Savage momenteel een vermogen van 12 miljoen dollar.

Meer informatie over nummers van 21 savage vind je hier.

Zie hier meer: hienthao.com/category/reviews

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel nummers van 21 savage. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 88 nummers van 21 savage

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *