Chuyển tới nội dung
Trang chủ » De top 5 Nummers van Kelly Rowland die je moet beluisteren!

De top 5 Nummers van Kelly Rowland die je moet beluisteren!

Kelly Rowland - Number One (Lyrics On Screen)

nummers van kelly rowland

Nummers van Kelly Rowland

Kelly Rowland, geboren op 11 februari 1981, is een Amerikaanse zangeres, songwriter, actrice en televisiepersoonlijkheid. Ze werd voor het eerst bekend als lid van de popgroep Destiny’s Child, die wereldwijd succesvol was. In 2002 bracht ze haar debuutalbum “Simply Deep” uit, wat in verschillende landen op nummer één stond en haar een solocarrière opleverde.

Kelly Rowland heeft verschillende albums uitgebracht en talloze hits gescoord over de hele wereld. Hier zijn enkele van haar meest populaire nummers.

1. Dilemma
“Dilemma” is een nummer uit 2002 van Kelly Rowland in samenwerking met de Amerikaanse rapper Nelly. Het nummer werd wereldwijd een hit en behaalde de nummer één positie in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Het nummer gaat over een liefdesdilemma waarin twee mensen van elkaar houden, maar onzeker zijn over hun gevoelens.

2. When Love Takes Over
“When Love Takes Over” is een nummer uit 2009 van de Franse DJ David Guetta in samenwerking met Kelly Rowland. Het nummer was een commercieel succes en won een Grammy Award voor Best Remixed Recording. Het nummer behaalde nummer één posities in verschillende landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland.

3. Motivation
“Motivation” is een nummer uit 2011 van Kelly Rowland in samenwerking met de Amerikaanse rapper Lil Wayne. Het nummer was een commercieel succes en behaalde de top 20 in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Het nummer gaat over seksuele verlangens en het verkennen van je lichaam.

4. Commander
“Commander” is een nummer uit 2010 van Kelly Rowland in samenwerking met de Franse DJ David Guetta. Het nummer was een commercieel succes en behaalde de top 10 in verschillende landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk. Het nummer gaat over je eigen pad kiezen en leiderschap tonen.

5. Work
“Work” is een nummer uit 2007 van Kelly Rowland. Het nummer werd wereldwijd een hit en behaalde de top 10 in verschillende landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk en Australië. Het nummer gaat over hard werken en doorzettingsvermogen in het bereiken van je doelen.

6. Like This
“Like This” is een nummer uit 2007 van Kelly Rowland in samenwerking met de Amerikaanse rapper Eve. Het nummer werd wereldwijd een hit en behaalde de top 20 in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Het nummer gaat over zelfverzekerd zijn en dansen alsof niemand kijkt.

7. Kisses Down Low
“Kisses Down Low” is een nummer uit 2013 van Kelly Rowland. Het nummer werd een commercieel succes en behaalde de top 30 in de Verenigde Staten. Het nummer gaat over intieme momenten en het geven van kusjes op verschillende plekken van het lichaam.

8. Stole
“Stole” is een nummer uit 2002 van Kelly Rowland. Het nummer werd een commercieel succes en behaalde de top 30 in verschillende landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk en Australië. Het nummer gaat over de pijn van het verliezen van een vriend door zelfmoord en het belang van er zijn voor elkaar.

9. Ice
“Ice” is een nummer uit 2012 van Kelly Rowland in samenwerking met de Amerikaanse rapper Lil Wayne. Het nummer werd een commercieel succes en behaalde de top 40 in de Verenigde Staten. Het nummer gaat over sexy zijn en het tonen van je lichaam.

10. Can’t Nobody
“Can’t Nobody” is een nummer uit 2003 van Kelly Rowland. Het nummer werd wereldwijd een hit en behaalde de top 20 in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Het nummer gaat over zelfverzekerd zijn en niet te stoppen zijn in het bereiken van je doelen.

FAQs

1. Wat is Kelly Rowland’s meest succesvolle nummer?

“Dilemma” is Kelly Rowland’s meest succesvolle nummer. Het nummer behaalde nummer één posities over de hele wereld en is bekend om de samenwerking met rapper Nelly.

2. Wat is Kelly Rowland’s meest recente nummer?

Kelly Rowland’s meest recente nummer is het nummer “Black Magic” uit 2021, een samenwerking met de Britse rapper Lotto Boyzz.

3. Heeft Kelly Rowland ooit een Grammy Award gewonnen?

Ja, Kelly Rowland heeft in 2010 een Grammy Award gewonnen voor het nummer “When Love Takes Over” samen met David Guetta.

4. Heeft Kelly Rowland’s muziekstijl door de jaren heen veranderd?

Ja, Kelly Rowland’s muziekstijl is door de jaren heen veranderd, van popmuziek tot R&B en dance-pop. Ze heeft samengewerkt met verschillende producers en artiesten om haar sound te ontwikkelen.

5. Heeft Kelly Rowland ooit samengewerkt met haar voormalige Destiny’s Child-bandleden?

Ja, Kelly Rowland heeft verschillende keren samengewerkt met haar voormalige Destiny’s Child-bandleden Beyoncé en Michelle Williams, waaronder het nummer “Say Yes” uit 2014.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “nummers van kelly rowland”

Kelly Rowland – Number One (Lyrics On Screen)

Zie meer informatie: hienthao.com

Afbeeldingen gerelateerd aan nummers van kelly rowland

Kelly Rowland - Number One (Lyrics On Screen)
Kelly Rowland – Number One (Lyrics On Screen)

Meer informatie over nummers van kelly rowland vind je hier.

Zie hier meer: hienthao.com/category/reviews

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel nummers van kelly rowland. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 13 nummers van kelly rowland

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *