Chuyển tới nội dung
Trang chủ » De top nummers van Post Malone die je moet horen!

De top nummers van Post Malone die je moet horen!

Post Malone Best Songs 2021 - Circles, Goodbyes, Wow, Saint-Tropez, Swae Lee-Sunflower

nummers van post malone

Post Malone is een Amerikaanse rapper, zanger en songwriter uit Syracuse, New York. Hij heeft de afgelopen jaren grote impact gemaakt in de muziekindustrie met zijn unieke stijl en muziek. Er zijn veel nummers van Post Malone die blijven plakken in de hoofden van fans en die overal ter wereld worden gedraaid. In dit artikel hebben we een aantal van zijn populairste nummers verzameld en bespreken we hun betekenis en de redenen waarom ze zo populair zijn.

1. “Rockstar” ft. 21 Savage

“Rockstar” is waarschijnlijk een van de bekendste nummers van Post Malone. Het werd uitgebracht in 2017 en omvat samenwerkingen met 21 Savage. Het werd een hit in verschillende landen, waaronder de VS, het VK, Canada en Australië. Het nummer gaat over het leven als een rockster en de exorbitante levensstijl die daarmee gepaard gaat.

2. “Sunflower” ft. Swae Lee

“Sunflower” is een ander ongelooflijk populaire nummer van Post Malone, uitgebracht in 2018. Het beschikt over samenwerkingen met Swae Lee en werd geschreven voor de soundtrack van de animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse. Het nummer gaat over verliefd worden en zich voelen als een zonbloem: “Where you when I was down? / Now I’m flying high like a sunflower / If you love me, then say it now.”

3. “Wow.”

“Wow.” is een relatief nieuw nummer van Post Malone, uitgebracht in december 2018. Het nummer combineert trap-achtige beats en zang en creditcard- en Alamo-records. Het liedje bevat ook een aantal schunnige verwijzingen: “She told me she was an angel / She fucked two rappers and three singers / She got a few athletes on speed dial / I’m tryna get the case dismissed before I see trial.”

4. “Better Now”

“Better Now” is uitgebracht in 2018 en werd zeer populair onder fans van Post Malone. Het nummer gaat over het uiteenvallen van een relatie en de pogingen om verder te gaan. Malone zingt: “Can’t believe that it’s over / I’m blinded by the pain / Ain’t no way that I’m sober / I’m a sip it ’til i faint.”

5. “Goodbyes” ft. Young Thug

“Goodbyes” is een ander nummer van Post Malone uit 2019, samen met Young Thug. Het nummer gaat over het uiteenvallen van een relatie en de gevolgen daarvan. Het klinkt verdrietig, maar heeft ook een bijtende komische ondertoon: “My momma called, seen you on TV, son / Said shit done changed ever since we was on / I dreamed it all ever since I was young / They said I wouldn’t be nothing, now they always say ‘Congratulations.'”

6. “Circles”

“Circles” is een nieuw nummer van Post Malone dat in 2019 werd uitgebracht. Het is een pop-achtige track en heeft een retro 80’s vibe. Het nummer gaat over het vastlopen in een relatie en het loslaten ervan. De zin “Seasons change and our love went cold / Feed the flame ’cause we can’t let it go” vat de betekenis van het nummer goed samen.

7. “Congratulations” ft. Quavo

“Congratulations” is uitgebracht in 2016 en beschikt over Quavo. Het nummer gaat over Malone’s toename van nul tot honderd in de muziekwereld. Het liedje werd een favoriet van fans over de hele wereld. Het nummer gaat over de onzekerheid van succes en het belang van de steun van vrienden en familie: “Congratulations, I’m so happy for you / They told me get a job, now I’m finishin’ up these shows / I don’t wanna die too young / Yeah, too young, yeah.”

8. “White Iverson”

“White Iverson” was het debuutnummer van Post Malone en werd uitgebracht in 2015. Het nummer heeft kleinerende vibes, en Malone verklaart de veranderingen die hij doet in zijn muziek en levensstijl. Het nummer werd opgemerkt door mediapersoonlijkheden als Kanye West en heeft Post Malone geholpen enorm te groeien in de muziekwereld.

FAQs section

Q. Waar komt Post Malone vandaan?

A. Post Malone komt uit Syracuse, New York.

Q. Wat is het meest populaire nummer van Post Malone?

A. “Rockstar” ft. 21 Savage is verreweg het populairste nummer van Post Malone.

Q. Wat betekent “Sunflower” van Post Malone?

A. “Sunflower” gaat over verliefd worden en zich voelen als een zonbloem.

Q. Welke platenlabels heeft Post Malone?

A. Post Malone is momenteel ondertekend bij Republic Records, een divisie van UMG Recordings, Inc.

Q. Wat is de betekenis van “Goodbyes” van Post Malone?

A. “Goodbyes” gaat over het uiteenvallen van een relatie en de gevolgen daarvan.

Q. Wat is het laatste nummer van Post Malone?

A. Het laatste nummer van Post Malone is “Circles.”

Q. Wat zijn de meest memorabele kenmerken van Post Malone??

A. Post Malone heeft veel tatoeages op zijn lichaam, inclusief gezicht, handen en hoofd. Hij heeft ook consequent droevige nummers en heeft een unieke artistieke uitvoering.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: the weeknd – one right now

Bekijk de video over “nummers van post malone”

Post Malone Best Songs 2021 – Circles, Goodbyes, Wow, Saint-Tropez, Swae Lee-Sunflower

Zie meer informatie: hienthao.com

Afbeeldingen gerelateerd aan nummers van post malone

Post Malone Best Songs 2021 - Circles, Goodbyes, Wow, Saint-Tropez, Swae Lee-Sunflower
Post Malone Best Songs 2021 – Circles, Goodbyes, Wow, Saint-Tropez, Swae Lee-Sunflower

the weeknd – one right now

De Weeknd – One Right Now: Alles wat je moet weten

In mei 2021 lanceerde The Weeknd zijn zesde studioalbum, After Hours (Deluxe). Het album bevatte verschillende nieuwe nummers naast zijn hits “Blinding Lights” en “Heartless”. Een van de nieuwe tracks is “One Right Now”, een samenwerking met rapper Lil Uzi Vert. Dit artikel zal dieper ingaan op het nummer en alles wat je erover moet weten.

Het nummer

“One Right Now” is geproduceerd door Metro Boomin en Oneohtrix Point Never en geschreven door The Weeknd, Metro Boomin en Lil Uzi Vert. Het nummer begint met een instrumentale intro en gaat dan over in The Weeknd’s zang op een zware trapbeat. Lil Uzi Vert’s rapvers komt halverwege het nummer binnen en voegt een verse toe die past bij de toon van het nummer. Het refrein herhaalt de zin “I need one right now”, wat de kernboodschap van het nummer weerspiegelt.

De toon van het nummer is triomfantelijk en brutaal, passend bij de persoonlijkheid van beide artiesten. Thematisch gezien gaat “One Right Now” over het hebben van alles wat je wilt in het leven, maar nog steeds onverzadigbaar zijn en altijd meer willen. Het klinkt als een nummer dat geschreven is voor degenen die zichzelf willen feliciteren met hun succes en van tijd tot tijd willen opscheppen over hun rijkdom.

De achtergrond van The Weeknd en Lil Uzi Vert

The Weeknd, geboren als Abel Tesfaye in 1990, is een Canadese zanger, songwriter en producer. Hij brak door met zijn mixtapes die hij uitbracht voordat hij bij een groot label tekende. Zijn eerste commerciële album, Kiss Land, kwam uit in 2013 en sindsdien heeft hij verschillende hits zoals “Can’t Feel My Face” en “Starboy” uitgebracht. Abel Tesfaye heeft een unieke zangstem en vaak een donkere, melodramatische toon in zijn muziek.

Lil Uzi Vert, geboren als Symere Woods in 1994, is een Amerikaanse rapper, zanger en songwriter uit Philadelphia. Zijn muziekstijl wordt vaak beschreven als melodieus en catchy, en zijn teksten gaan vaak over geld, drugs en luxegoederen. Lil Uzi Vert brak door in 2015 met zijn mixtape Luv Is Rage en heeft sindsdien verschillende hits gescoord zoals “XO TOUR Llif3” en “Money Longer”.

De producers achter “One Right Now”

Metro Boomin, geboren als Leland Tyler Wayne in 1993, is een Amerikaanse producer, songwriter en DJ. Hij wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke en succesvolle producers van trapmuziek en heeft hits geproduceerd voor artiesten zoals Drake, Migos en Future. Hij heeft ook samengewerkt met The Weeknd op verschillende nummers, waaronder “Six Feet Under” en “Reminder”.

Oneohtrix Point Never, geboren als Daniel Lopatin in 1982, is een Amerikaanse muzikant, componist en producer. Hij staat bekend om zijn experimentele muziekstijl die elementen bevat van ambient, elektronisch en avant-garde. Hij heeft ook de soundtrack gecomponeerd voor de bekroonde film Good Time uit 2017, waarin The Weeknd ook een bijrol speelde.

FAQs over “One Right Now”

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over “One Right Now”.

1. Wat is de betekenis van “One Right Now”?

“One Right Now” gaat over de drang om altijd meer te willen, zelfs als je alles hebt wat je wilt. Het refrein herhaalt de zin “I need one right now”, wat kan worden gezien als een metafoor voor de constante zoektocht naar nieuwe ervaringen en materialistische goederen.

2. Hoe lang duurt “One Right Now”?

“One Right Now” duurt in totaal 3 minuten en 25 seconden.

3. Is “One Right Now” een single van het album?

Nee, “One Right Now” is geen single van After Hours (Deluxe). Het nummer werd gelijktijdig met het album uitgebracht als een albumtrack.

4. Is er een videoclip voor “One Right Now”?

Er is op dit moment geen officiële videoclip uitgebracht voor “One Right Now”.

5. Heeft “One Right Now” in de hitlijsten gestaan?

Op dit moment heeft “One Right Now” geen positie behaald in de Billboard Hot 100.

Meer informatie over nummers van post malone vind je hier.

Zie hier meer: hienthao.com/category/reviews

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel nummers van post malone. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 10 nummers van post malone

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *