Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek de Nieuwste Functies van Office 2021 voor Mac – Alles Wat je Moet Weten!

Ontdek de Nieuwste Functies van Office 2021 voor Mac – Alles Wat je Moet Weten!

Hướng dẫn cài Office cho MacBook M1 và Intel miễn phí hoàn toàn

office 2021 voor mac

Office 2021 voor Mac – De toekomst van productiviteit

Microsoft Office is een pakket van productiviteitssoftware die wereldwijd wordt gebruikt door miljoenen mensen. In 1989 werd de eerste versie van Microsoft Office gelanceerd en het is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest gebruikte softwarepakketten in de wereld. Elk jaar komen er nieuwe versies van Office uit en sinds kort kunnen we de verwachte release van Office 2021 voor Mac in 2021 niet meer vermijden.

Office 2021 voor Mac is de nieuwste versie van Microsoft’s populaire suite voor het Mac-besturingssysteem. Het pakket bevat enkele opmerkelijke veranderingen en verbeteringen ten opzichte van de vorige versies, waardoor gebruikers op een meer effectieve manier kunnen werken. In dit artikel zullen we de nieuwe functies en verbeteringen van Office 2021 bespreken en een antwoord geven op de meest gestelde vragen over deze uitgave.

Een nieuwe “Level-up” voor de Mac-Gebruikers

Office 2021 is de nieuwste en meest geavanceerde versie van Microsoft’s productiviteitssoftware voor Mac-gebruikers. Office 2021 bevat belangrijke vernieuwingen in de bekende programma’s, zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote. Daarnaast zullen er ook nieuwe functies beschikbaar zijn die u zullen helpen om uw werk sneller, gemakkelijker en intuïtiever dan ooit tevoren te doen.

Met Office 2021 zullen Mac-gebruikers toegang hebben tot een flink aantal nieuwe en verbeterde functies voor elke afzonderlijke programma in het softwarepakket, zoals Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote. Deze nieuwe functies zullen onder andere de productiviteit verhogen en het gebruiksgemak van de software verbeteren. Hieronder volgen enkele van deze nieuwe functies:

Nieuwe functies en verbeteringen voor Word:

– Doc Insights: Hiermee krijgt u automatisch aangeboden informatie over wat u aan het typen bent. Bijvoorbeeld relevante afbeeldingen of coherentie suggesties. Hierdoor kunt u sneller en efficiënter werken.

– PowerToys voor Word: Deze functie biedt krachtige extraatjes die u zullen helpen om productief te blijven. Bijvoorbeeld de optie om inhoudsopgave te updaten of een tekst te transformeren naar de hoofdletters in het juiste formaat.

– Verbeterde toegankelijkheid: Word gaat nog verder naar echte Inclusiviteit en Ondertoegekelijkheid. Hierdoor krijgt iedereen toegang tot de documenten omdat deze kan worden gelezen door schermlezers en aangepaste apparaten. Zelfs bepaalde symbolen en emoji’s kunnen worden voorgelezen.

Nieuwe functies en verbeteringen voor Excel:

– XLOOKUP functie: Een nieuwe manier om snel en gemakkelijk naar gegevens in de spreadsheet te zoeken en deze te integreren.

– Real-time co-auteurschap: Gebruikers kunnen nu hun spreadsheets tegelijkertijd bewerken en in real-time samenwerken.

– PowerToys voor Excel: Excel is bekend om zijn uitgebreide mogelijkheden. Dit pakketje funcite is een extra optie om deze mogelijkheden te verkennen. Zo kunt u bijvoorbeeld in één handeling de cellen die u nodig hebt om de berekening te doen, selecteren.

Nieuwe functies en verbeteringen voor PowerPoint:

– Presenter Coach: PowerPoint 2021 heeft de functionaliteit om tijdens uw presentatie ondersteuning te geven om de kwaliteit van uw presentatie te verhogen. Dit is bijvoorbeeld door het toevoegen van pauzes, het verbeteren van de leesbaarheid of het aangeven van het juiste volume van uw stem.

– Dynamische Ondersteuning voor Persoonlijke Expressie: Nieuwe thema’s, iconen en kleurenpaletten zijn er om uw creativiteit te stimuleren. Er is zelfs de mogelijkheid om SVG afbeeldingen te gebruiken voor hogere kwaliteit van de afbeeldingen.

– Actionable Ink: Deze functie biedt de mogelijkheid om in PowerPoint een gescheiden aantal samples of lijsten te maken, waardoor u gemakkelijk taken kunt volgen, van plan tot actie in één handeling.

Nieuwe functies en verbeteringen voor Outlook:

– Spraak-naar-tekst optie in e-mails: De nieuwste versie van Outlook voor Mac heeft een opwindende nieuwe functie: de mogelijkheid om e-mails te dicteren in plaats van te typen en hierdoor sneller e-mails te schrijven en te beantwoorden.

– Duurzaamheid en ecologie: Outlook bevat ook nieuwe functies waarmee u meer ecologisch kunt werken. Laten we aangeven dat er een suggestie kan worden weergegeven om een ​​e-mail te archiveren om de gegevensopslag te verminderen.

– Moeiteloze navigatie: Outlook 2021 biedt een nieuwe en geoptimaliseerde gebruikersinterface waardoor het navigeren door de programma gemakkelijker en intuïtiever geworden is.

Nieuwe functies en verbeteringen voor OneNote:

– Nauwkeurige overzichtsweergave: Nieuwe categorisatie opties maken het makkelijk om bepaalde stukken of delen in te zoomen. Hierdoor kunt u snel en efficiënt door uw notities scrollen.

– Snelle toegang tot Notities: OneNote heeft een snellere en eenvoudigere manier om notities te maken. U kunt nu elke keer als u een item wil toevoegen één scherm wegswipen en het toevoegen aan uw notitie.

– Nauwkeurige weergave met inkt: OneNote 2021 is nu voorzien van een geavanceerde mogelijkheid om handgeschreven notities te digitaliseren. Hiermee kunt u snel uw notities on-the-go digitaliseren.

Ondersteuning voor Mac met de hoogste kwaliteit

Microsoft maakt al een aantal jaren gebruik van Apple’s Universal App voor hun Office-pakketten op Mac. Dit is een systeem dat een hogere kwaliteit van de software en functies, en betere optimalisatie voor Mac-gebruikers biedt. Gedurende de jaren, heeft Microsoft zo efficiënt mogelijk gewerkt aan de optimalisatie, samenwerking en ondersteuning voor haar programma’s op Mac OS. De nieuwe Office 2021 voor Mac is er om deze kwaliteitsbeloftes waar te maken en toegang te bieden tot meer mogelijkheden dan ooit tevoren.

De eenmalige aankoop van Office 2021 voor Mac bestaat uit verschillende toepassingen, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. De software kan worden geïnstalleerd op meerdere apparaten en er zal ook 5GB opslagruimte beschikbaar zijn op OneDrive.

FAQ

Q: Wanneer zal Office 2021 voor Mac beschikbaar zijn?

A: De officiële releasedatum van Office 2021 voor Mac is nog niet bekendgemaakt door Microsoft. Geruchten suggereren wel dat de release ergens in de komende maanden zal zijn.

Q: Wat is er nieuw en verbeterd in Office 2021 voor Mac?

A: Office 2021 voor Mac biedt veel nieuwe functies en verbeteringen voor programma’s zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote. Enkele van deze functies zijn: Doc Insights, XLOOKUP functie, Presenter Coach, spraak-naar-tekst in e-mails, snelle toegang tot notities, en nauwkeurige weergave met inkt.

Q: Zal Office 2021 voor Mac werken op oudere Macs?

A: Hoewel Office 2021 voor Mac zeker zal werken op nieuwere Apple-apparaten, is het niet bekend of de software zal werken op oudere Macs. Microsoft kondigt vaak de minimumvereisten voor elke nieuwe softwareversie aan en we moeten wachten op hun aankondiging om er zeker van te zijn of Office 2021 nog ondersteund zal worden op oudere Macs.

Conclusie

Office 2021 voor Mac belooft veel vernieuwing en verbeteringen voor Mac-gebruikers die hun dagelijkse productiviteit willen verbeteren. De nieuwe functies en verbeteringen zijn ontworpen om de software nog effectiever te maken en snel en gemakkelijk te navigeren. Office 2021 is een softwarepakket waarmee elke gebruiker efficiënter en productiever kan werken. Het brengt een nieuwe energie en niveau van perfectie naar de Mac-ergaring en het is een geweldige optie voor degenen die hulp nodig hebben bij het maximaliseren van hun productiviteit met behulp van hun Apple-apparaten. Aan het eind van de dag is Office 2021 voor Mac de toekomst van productiviteit.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: office 2021 mac kopen, office home and student 2021, office home and business 2021, office 2021 voor mac student, office 2021 mac licentie, office voor apple gratis, office voor thuisgebruik en studenten 2021 mac, office voor mac eenmalige aankoop

Bekijk de video over “office 2021 voor mac”

Hướng dẫn cài Office cho MacBook M1 và Intel miễn phí hoàn toàn

Zie meer informatie: hienthao.com

Afbeeldingen gerelateerd aan office 2021 voor mac

Hướng dẫn cài Office cho MacBook M1 và Intel miễn phí hoàn toàn
Hướng dẫn cài Office cho MacBook M1 và Intel miễn phí hoàn toàn

office 2021 mac kopen

Inleiding

Office 2021 voor Mac is de nieuwste versie van Microsoft Office, speciaal ontworpen voor Mac-gebruikers. Met deze software kun je verschillende taken uitvoeren, waaronder het creëren van documenten, spreadsheets en presentaties, evenals het beheren van je e-mail en agenda.

Als je op zoek bent naar Office 2021 voor Mac, zijn er verschillende manieren om het te kopen. In dit artikel bespreken we enkele van de beschikbare opties en beantwoorden we enkele veelgestelde vragen over het product.

Hoe kan ik Office 2021 voor Mac kopen?

Er zijn verschillende manieren om Office 2021 voor Mac te kopen. De meest voor de hand liggende is om het rechtstreeks van Microsoft te kopen. Je kunt de software online kopen via de Microsoft Store en deze downloaden en installeren op jouw Mac of je kunt het product fysiek kopen in de vorm van een USB-drive of schijf. Het is ook mogelijk om de software te kopen via retailers zoals MediaMarkt of Coolblue.

Een andere manier om Office 2021 voor Mac te kopen is via een tweedehands verkoopplatform, zoals eBay of Marktplaats. Dit kan goedkoper zijn dan het kopen van de software direct van Microsoft, maar het kan ook riskanter zijn omdat je niet zeker weet of de software legitiem is en of er garantie wordt geboden.

Wat zijn de systeemvereisten voor Office 2021 op Mac?

Om Office 2021 op Mac te kunnen installeren, moet je Mac voldoen aan de volgende systeemvereisten:

– macOS 10.15 of hoger
– Een Intel-processor of Apple Silicon-chip
– 4 GB RAM-geheugen of hoger
– Minimaal 10 GB vrije schijfruimte
– Een beeldscherm met een resolutie van 1280 x 800 of hoger

Als je een oudere Mac hebt en deze niet voldoet aan de bovenstaande vereisten, kun je overwegen om Office 2019 of een eerdere versie van Office te kopen, aangezien deze versies waarschijnlijk beter werken op oudere hardware.

Wat zijn de verschillen tussen Office 2021 en 365?

Office 2021 en Office 365 zijn beide producten van Microsoft Office, maar er zijn enkele significante verschillen tussen de twee. Allereerst is Office 365 een abonnementsservice, wat betekent dat je een jaarlijks of maandelijks abonnement betaalt om toegang te krijgen tot de software. Office 2021, daarentegen, is een eenmalige aankoop, wat betekent dat je de software één keer betaalt en deze voor altijd op jouw computer kunt blijven gebruiken.

Een ander verschil is dat Office 365 verschillende plannen en functies biedt, afhankelijk van jouw specifieke behoeften en budget, terwijl Office 2021 een vaste set functies heeft die niet veranderen totdat er een nieuwe versie van het product wordt uitgebracht.

Over het algemeen is Office 365 mogelijk een betere optie voor bedrijven en organisaties die vaak moeten upgraden en uitgebreide ondersteuning nodig hebben, terwijl Office 2021 een betere optie kan zijn voor individuen of kleine bedrijven die geen noodzaak zien om regelmatig te upgraden.

Kan ik Office 2021 op meerdere Macs gebruiken?

Ja, je kunt Office 2021 op meerdere Macs gebruiken, zolang je het correcte aantal licenties voor jouw gebruik koopt. Afhankelijk van de editie van Office 2021 die je koopt, mag je het op één, twee, drie of meer apparaten gebruiken.

Houd er echter rekening mee dat het delen van jouw Office 2021-licentie met anderen illegaal is. Door één licentie op meerdere computers te gebruiken, schend je de gebruiksvoorwaarden van Microsoft en riskeer je de juridische consequenties. Het is daarom verstandig om voor elke Mac waarop je Office 2021 wilt installeren, een aparte licentie aan te schaffen.

Wat is er nieuw in Office 2021 voor Mac?

Office 2021 voor Mac introduceert verschillende nieuwe functies en verbeteringen ten opzichte van eerdere versies van de software, waaronder:

– Nieuwe visualisatieopties in Excel, inclusief nieuwe grafieken, 3D-kaarten en trechtergrafieken
– Verbeterde samenwerkingsmogelijkheden in Excel en PowerPoint, waardoor het gemakkelijker wordt om samen te werken aan documenten met anderen
– Nieuwe functies in Outlook, zoals de mogelijkheid om meerdere tijdzones weer te geven en e-mailbijlagen vanuit OneDrive te verzenden
– Verbeteringen in PowerPoint, waaronder nieuwe animaties en overgangen, evenals de mogelijkheid om live presentaties te geven via Microsoft Teams

Over het algemeen biedt Office 2021 voor Mac een betere gebruikservaring en meer functies voor zowel individuele gebruikers als bedrijven.

Conclusie

Als je op zoek bent naar Office 2021 voor Mac, zijn er verschillende manieren om het te kopen. Het is belangrijk om te controleren of jouw Mac voldoet aan de minimale systeemvereisten voordat je het koopt en om te overwegen welke editie van de software het beste past bij jouw specifieke behoeften en budget.

Als je hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste product of als je vragen hebt over het kopen van Office 2021 voor Mac, neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.

FAQs

1. Wat is Office 2021 voor Mac?

Office 2021 voor Mac is de nieuwste versie van Microsoft Office-software, speciaal ontworpen voor Mac-gebruikers. Het biedt verschillende functies waarmee je documenten, spreadsheets en presentaties kunt maken, evenals e-mail en agenda’s beheren.

2. Hoe kan ik Office 2021 voor Mac kopen?

Er zijn verschillende manieren om Office 2021 voor Mac te kopen, waaronder online aanschaffen via de Microsoft Store, fysiek kopen via een retailer of tweedehands kopen via een verkoopplatform.

3. Wat zijn de verschillen tussen Office 2021 en 365?

Office 2021 en 365 zijn beide producten van Microsoft Office, maar Office 365 is een abonnementsservice, terwijl Office 2021 een eenmalige aankoop is. Bovendien biedt Office 365 verschillende plannen en functies, terwijl Office 2021 een vaste set functies heeft.

4. Kan ik Office 2021 op meerdere Macs gebruiken?

Ja, je kunt Office 2021 op meerdere Macs gebruiken, zolang je het correcte aantal licenties koopt en deze niet met anderen deelt. Het is echter een schending van de gebruiksvoorwaarden om één licentie op meerdere computers te gebruiken.

5. Wat is er nieuw in Office 2021 voor Mac?

Office 2021 voor Mac introduceert verschillende nieuwe functies en verbeteringen, waaronder nieuwe visualisatieopties in Excel, verbeterde samenwerking in Excel en PowerPoint, nieuwe functies in Outlook en verbeteringen in PowerPoint.

office home and student 2021

Office Home and Student 2021: Wat is het?

Office Home and Student 2021 is de nieuwste versie van Microsoft’s populaire Office-productiviteitssoftware. Het is ontworpen voor thuisgebruikers en studenten en biedt een uitgebreid pakket aan tools en functies om te helpen bij het maken van professionele documenten, presentaties, spreadsheets en meer. De software is beschikbaar voor Windows- en Mac-platforms en wordt geleverd met een eenmalige betaling, waardoor het een kosteneffectieve oplossing is voor mensen die een volledig Office-pakket nodig hebben zonder zich zorgen te maken over maandelijkse abonnementskosten.

Wat is er nieuw in Office Home and Student 2021?

Office Home and Student 2021 bevat een aantal nieuwe en verbeterde functies die het gebruik van de software nog eenvoudiger en efficiënter maken. Enkele van de belangrijkste veranderingen zijn:

1. Een fris en vernieuwd uiterlijk: Office Home and Student 2021 heeft een nieuw uiterlijk gekregen met frisse kleuren en scherpe iconen.

2. Nieuwe sjablonen: de software bevat nieuwe sjablonen voor Word, Excel en PowerPoint, zodat gebruikers snel professioneel ogende documenten, spreadsheets en presentaties kunnen maken.

3. Verbeterde samenwerking: Office Home and Student 2021 maakt het gemakkelijker dan ooit om samen te werken aan documenten, met nieuwe functies zoals de mogelijkheid om opmerkingen toe te voegen en de mogelijkheid om in real-time te werken.

4. Focus-modus: de nieuwe focus-modus in Word en PowerPoint helpt gebruikers zich te concentreren op wat er op het scherm staat door alle afleidingen te minimaliseren.

5. Verbeterde inktfunctionaliteit: de inktfunctionaliteit in Office Home and Student 2021 is verbeterd, waardoor gebruikers nauwkeuriger en effectiever kunnen tekenen, schrijven en annoteren.

6. Betere toegankelijkheid: Office Home and Student 2021 is ontworpen met toegankelijkheid in gedachten en bevat nieuwe functies zoals de mogelijkheid om met de toetsenbord te navigeren en ondersteuning voor schermlezers.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van Office Home and Student 2021?

Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van Office Home and Student 2021, waaronder:

1. Kosteneffectief: Office Home and Student 2021 is een eenmalige betaling, wat betekent dat gebruikers geen maandelijkse abonnementskosten hoeven te betalen. Dit maakt het een zeer kosteneffectieve oplossing voor mensen die een volledig Office-pakket nodig hebben.

2. Professionele functies: de software bevat een uitgebreid pakket aan tools en functies om te helpen bij het maken van professionele documenten, presentaties en spreadsheets.

3. Nieuwe en verbeterde functies: Office Home and Student 2021 bevat veel nieuwe en verbeterde functies die het gebruik van de software nog eenvoudiger en efficiënter maken.

4. Inclusief populaire programma’s: Office Home and Student 2021 bevat Word, Excel en PowerPoint, de meest populaire programma’s in het Office-pakket.

5. Eenvoudig te gebruiken: Office Home and Student 2021 is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten, wat betekent dat zelfs beginnende gebruikers snel aan de slag kunnen.

Hoeveel kost Office Home and Student 2021?

Office Home and Student 2021 is beschikbaar voor een eenmalige betaling van € 149,99. Dit is een zeer concurrerende prijs in vergelijking met maandelijkse abonnementskosten voor vergelijkbare softwarepakketten.

Welke programma’s zitten er in Office Home and Student 2021?

Office Home and Student 2021 bevat Word, Excel en PowerPoint, de meest populaire programma’s in het Office-pakket. Deze programma’s bieden een uitgebreid pakket aan tools en functies om te helpen bij het maken van professionele documenten, spreadsheets en presentaties.

Kan ik Office Home and Student 2021 op meerdere apparaten installeren?

Ja, Office Home and Student 2021 is ontworpen voor thuisgebruikers en studenten en kan op maximaal één Windows- of Mac-apparaat worden geïnstalleerd.

Is er een gratis proefversie beschikbaar van Office Home and Student 2021?

Nee, er is geen gratis proefversie van Office Home and Student 2021 beschikbaar. Het is echter mogelijk om een ​​terugbetaling te krijgen als de software niet aan uw verwachtingen voldoet.

Wordt Office Home and Student 2021 geleverd met technische ondersteuning?

Ja, Office Home and Student 2021 wordt geleverd met gratis technische ondersteuning van Microsoft. Dit omvat telefonische ondersteuning en online ondersteuning via de website van Microsoft.

Kan ik bestaande bestanden en documenten openen met Office Home and Student 2021?

Ja, Office Home and Student 2021 is compatibel met bestaande bestanden en documenten die zijn gemaakt in oudere versies van Microsoft Office. Dit betekent dat gebruikers gemakkelijk bestanden kunnen openen, bewerken en opslaan zonder zich zorgen te hoeven maken over compatibiliteitsproblemen.

Moet ik Office Home and Student 2021 upgraden?

Office Home and Student 2021 biedt een uitgebreid pakket aan tools en functies en is geschikt voor de meeste thuisgebruikers en studenten. Het is niet nodig om te upgraden, tenzij u nog meer geavanceerde functies nodig heeft of als u specifieke zakelijke behoeften heeft.

Conclusie

Office Home and Student 2021 is een uitstekende optie voor thuisgebruikers en studenten die op zoek zijn naar een kosteneffectieve oplossing voor het maken van professionele documenten, spreadsheets en presentaties. Het pakket biedt een uitgebreid pakket aan tools en functies, waaronder Word, Excel en PowerPoint, en is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid in gedachten. Met de nieuwe en verbeterde functies is het gemakkelijker dan ooit om samen te werken aan documenten en om professionele resultaten te behalen. Office Home and Student 2021 is beschikbaar voor een eenmalige betaling en wordt geleverd met gratis technische ondersteuning van Microsoft.

Meer informatie over office 2021 voor mac vind je hier.

Zie hier meer: hienthao.com/category/reviews

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel office 2021 voor mac. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 30 office 2021 voor mac

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *