Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Oranje Fanzone Abu Dhabi: Dé plek voor Nederlandse voetbalfans in de VAE

Oranje Fanzone Abu Dhabi: Dé plek voor Nederlandse voetbalfans in de VAE

Super Max Verstappen Wereldkampioen 2021 / Yas Marina Circuit Abu Dhabi Oranje Tribune / Live Finish

oranje fanzone abu dhabi

Oranje Fanzone Abu Dhabi: Een unieke ervaring voor Nederlandse voetbalfans

Abu Dhabi, een stad waarvan de naam synoniem staat voor luxe en rijkdom, is misschien niet de eerste plaats die in je opkomt als je denkt aan Nederlandse voetbalfans. Maar de Oranje Fanzone Abu Dhabi biedt een unieke ervaring voor Nederlandse voetbalenthousiasten die op reis zijn in de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten.

De Oranje Fanzone Abu Dhabi is een initiatief van de Nederlandse Ambassade in Abu Dhabi en wordt ondersteund door de Nederlandse voetbalbond, de KNVB en de Stichting Nederlandse Club Abu Dhabi. Het evenement werd voor het eerst gehouden tijdens het Europees kampioenschap voetbal in 2016 en is sindsdien een jaarlijks terugkerend fenomeen geworden.

Het evenement bestaat uit een grote tent waarin Nederlandse voetbalfans kunnen samenkomen om wedstrijden van het Nederlands elftal te bekijken en te juichen voor hun favoriete team. De tent is uitgerust met grote televisieschermen, geluidsinstallaties en een podium waarop live entertainment en muziekoptredens plaatsvinden.

De sfeer in de Oranje Fanzone Abu Dhabi is ongeëvenaard. De Nederlandse vlaggen die overal hangen en de oranje versieringen creëren een feestelijke en opwindende sfeer, terwijl de enthousiaste menigte zorgt voor een gevoel van gemeenschap en solidariteit tussen de Nederlandse voetbalfans die vaak ver van huis zijn.

De Oranje Fanzone Abu Dhabi heeft ook een aantal eet- en drinkmogelijkheden. Er zijn Nederlandse lekkernijen beschikbaar, zoals bitterballen en stroopwafels, evenals traditionele Arabische gerechten. De bar biedt Nederlandse bieren aan, maar ook diverse andere dranken.

Het evenement is een geweldige manier om Nederlandse voetbalfans in Abu Dhabi samen te brengen en om een ​​stukje van Nederland naar het Midden-Oosten te brengen. Het is ook een uitgelezen kans om andere Nederlanders te ontmoeten die in het buitenland wonen of werken.

FAQs

1. Hoeveel kost het om de Oranje Fanzone Abu Dhabi bij te wonen?
Toegang tot de Oranje Fanzone Abu Dhabi is gratis, maar er zijn kosten verbonden aan eten en drinken.

2. Is de Oranje Fanzone Abu Dhabi alleen toegankelijk voor Nederlandse voetbalfans?
Nee, iedereen is welkom om de Oranje Fanzone Abu Dhabi bij te wonen en te genieten van de sfeer en het entertainment.

3. Moet ik kaartjes reserveren om de Oranje Fanzone Abu Dhabi bij te wonen?
Nee, kaartjes zijn niet vereist. De Oranje Fanzone Abu Dhabi is een openbaar evenement waar iedereen welkom is.

4. Wat is er te eten en te drinken bij de Oranje Fanzone Abu Dhabi?
Er zijn Nederlandse lekkernijen beschikbaar, zoals bitterballen en stroopwafels, evenals traditionele Arabische gerechten. De bar biedt Nederlandse bieren aan, maar ook diverse andere dranken.

5. Is er beveiliging aanwezig op de Oranje Fanzone Abu Dhabi?
Ja, er is beveiliging aanwezig om de veiligheid van de bezoekers te garanderen.

6. Worden er ook andere wedstrijden dan alleen wedstrijden van het Nederlands elftal uitgezonden?
Ja, de Oranje Fanzone Abu Dhabi zendt ook andere belangrijke voetbalwedstrijden uit, zoals wedstrijden van de Champions League en de Premier League.

7. Is de Oranje Fanzone Abu Dhabi het hele jaar geopend?
Nee, de Oranje Fanzone Abu Dhabi is alleen geopend tijdens belangrijke voetbalwedstrijden, zoals het Europees kampioenschap en het wereldkampioenschap voetbal.

8. Hoe lang duurt de Oranje Fanzone Abu Dhabi?
De duur van de Oranje Fanzone Abu Dhabi hangt af van de duur van het desbetreffende evenement. Het kan variëren van enkele dagen tot enkele weken.

9. Hoe kan ik meer informatie krijgen over de Oranje Fanzone Abu Dhabi?
Meer informatie over de Oranje Fanzone Abu Dhabi is te vinden op de website van de Nederlandse Ambassade in Abu Dhabi of op de sociale media-kanalen van de Oranje Fanzone Abu Dhabi.

Conclusie

De Oranje Fanzone Abu Dhabi is een unieke ervaring voor Nederlandse voetbalfans die op reis zijn in de Verenigde Arabische Emiraten. Het evenement biedt de mogelijkheid om wedstrijden van het Nederlands elftal te bekijken in een gezellige en feestelijke sfeer, om Nederlandse lekkernijen te proeven en om andere Nederlanders te ontmoeten die ook in het buitenland wonen of werken. Als u op zoek bent naar een unieke en opwindende manier om een ​​stukje van Nederland naar het Midden-Oosten te brengen, dan is de Oranje Fanzone Abu Dhabi zeker een bezoek waard.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: oranje tribune abu dhabi, fan zone abu dhabi world cup, oranje tribune abu dhabi 2022, dubai marina fanzone, yas island fan zone fifa, f1 fan zone abu dhabi, abu dhabi motorsports, f1 abu dhabi track

Bekijk de video over “oranje fanzone abu dhabi”

Super Max Verstappen Wereldkampioen 2021 / Yas Marina Circuit Abu Dhabi Oranje Tribune / Live Finish

Zie meer informatie: hienthao.com

Afbeeldingen gerelateerd aan oranje fanzone abu dhabi

Super Max Verstappen Wereldkampioen 2021 / Yas Marina Circuit Abu Dhabi Oranje Tribune / Live Finish
Super Max Verstappen Wereldkampioen 2021 / Yas Marina Circuit Abu Dhabi Oranje Tribune / Live Finish

oranje tribune abu dhabi

Oranje Tribune Abu Dhabi: Een Nederlandse Voetbalbar in de Golf

Als Nederlander in het buitenland kan het soms lastig zijn om onze liefde voor voetbal te delen. Gelukkig hoef je je daar in Abu Dhabi geen zorgen over te maken. Daar is namelijk Oranje Tribune Abu Dhabi, de enige echte Nederlandstalige voetbalbar in de Verenigde Arabische Emiraten.

Oranje Tribune Abu Dhabi is in 2010 opgericht door Nederlandse voetballiefhebbers die in de Golf werkten en woonden. De bar is gevestigd in het H Hotel, één van de meest luxe hotels in Abu Dhabi. De bar heeft een capaciteit van ongeveer 150 personen en beschikt over vijftien televisieschermen waarop alle belangrijke voetbalwedstrijden worden uitgezonden.

Naast voetbal kijken kan je bij Oranje Tribune Abu Dhabi ook genieten van live muziek, karaoke en verschillende quizavonden. De bar is zeven dagen per week geopend en heeft regelmatig speciale evenementen en thema-avonden.

Waarom Oranje Tribune Abu Dhabi?

Als Nederlandse voetbal fan in Abu Dhabi heb je natuurlijk keuze genoeg als het gaat om plekken waar je voetbal kan kijken. Dus waarom zou je naar Oranje Tribune Abu Dhabi gaan?

Ten eerste is het natuurlijk de enige Nederlandstalige voetbalbar in de VAE. Dit betekent dat je er terecht kan voor Nederlandse voetbalwedstrijden, maar ook voor wedstrijden van andere Europese competities waar Nederlandse spelers in uitkomen. Daarnaast weet je dat je omringd bent door andere Nederlanders en Nederlandse voetbalfans. Dit zorgt voor een gezellige sfeer en de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten.

Ten tweede biedt Oranje Tribune Abu Dhabi veel meer dan alleen voetbal. De bar organiseert regelmatig evenementen en thema-avonden, waardoor er altijd wel iets te doen is. Zo kan je er bijvoorbeeld terecht voor karaoke-avonden, live muziek of pubquizzen. Dit maakt Oranje Tribune Abu Dhabi niet alleen een plek om voetbal te kijken, maar ook een gezellige plek om de avond door te brengen met vrienden.

Ten derde is Oranje Tribune Abu Dhabi zeer goed gelegen. De bar bevindt zich in het H Hotel, op slechts een paar minuten lopen van het strand. Hierdoor kan je een dagje strand combineren met een avondje voetbal kijken in de bar.

Wat staat er op het menu?

Bij Oranje Tribune Abu Dhabi kan je terecht voor verschillende snacks en gerechten. Het menu biedt typische Nederlandse snacks aan, zoals bitterballen en kaasstengels, maar ook internationale gerechten zoals burgers, pizza’s en pasta’s.

Daarnaast zijn er verschillende drankjes verkrijgbaar, waaronder bier van Nederlandse merken zoals Heineken en Grolsch. Maar ook internationale bieren en cocktails zijn beschikbaar.

Het menu van Oranje Tribune Abu Dhabi is geschikt voor iedereen, van kleine snacks tot complete maaltijden.

Hoe is de sfeer bij Oranje Tribune Abu Dhabi?

Als je Oranje Tribune Abu Dhabi binnenloopt, voel je meteen de gezellige sfeer. De Nederlandse vlaggen en foto’s van beroemde Nederlandse voetballers en coaches geven de bar een typisch Nederlands tintje.

De sfeer tijdens voetbalwedstrijden is zeer levendig en de supporters juichen luidkeels voor hun favoriete team. Maar ook tijdens andere avonden kan je genieten van live muziek en karaoke, en samen met vrienden een gezellige avond doorbrengen in de bar.

Oranje Tribune Abu Dhabi is niet alleen een plek om voetbal te kijken, maar ook om andere Nederlanders te ontmoeten en te genieten van het typische Nederlandse levensstijl.

Hoeveel kost het om bij Oranje Tribune Abu Dhabi te verblijven?

De prijzen bij Oranje Tribune Abu Dhabi zijn zeer redelijk. De snacks en drankjes zijn iets duurder dan in een gewone bar, maar dit is te verwachten in een luxe hotel als het H Hotel. De prijzen van de verschillende gerechten variëren van ongeveer 30 tot 70 AED (AED is de munteenheid van de Verenigde Arabische Emiraten).

De entree bij Oranje Tribune Abu Dhabi is gratis, maar het is wel slim om vooraf te reserveren, vooral tijdens grote voetbalwedstrijden. Zorg er ook voor dat je op tijd arriveert om een goede plek te bemachtigen.

Kan je bij Oranje Tribune Abu Dhabi ook terecht voor evenementen en feesten?

Ja, Oranje Tribune Abu Dhabi biedt ook verschillende opties voor evenementen en feesten. Of je nu een bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardagsfeest wil organiseren, Oranje Tribune Abu Dhabi kan jouw evenement tot een succes maken.

De bar biedt verschillende arrangementen aan, met onder andere een speciaal menu en een eigen bar. Daarnaast kan je er ook terecht voor verschillende thema-avonden en evenementen.

Wat zijn de openingstijden van Oranje Tribune Abu Dhabi?

Oranje Tribune Abu Dhabi is zeven dagen per week geopend van 12 uur in de middag tot 3 uur ‘s nachts. De bar is open tijdens grote voetbalwedstrijden, maar ook tijdens andere avonden met live muziek, karaoke en quizzen.

Conclusie

Als Nederlandse voetballiefhebber in Abu Dhabi moet je zeker een bezoek brengen aan Oranje Tribune Abu Dhabi. De bar biedt Nederlandse voetbalwedstrijden aan, evenals wedstrijden van andere Europese competities waar Nederlandse spelers bij betrokken zijn. Daarnaast is het een gezellige plek om nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van live muziek, karaoke en verschillende quizavonden.

Het menu is geschikt voor iedereen, van kleine snacks tot complete maaltijden en het is goed gelegen, vlakbij het strand en het luxe H Hotel.

Oranje Tribune Abu Dhabi is de perfecte plek voor een avondje uit met vrienden, voor het organiseren van evenementen en feesten, of gewoon om voetbal te kijken en te genieten van een gezellige sfeer met andere Nederlandse voetbalfans. Zorg er wel voor dat je op tijd arriveert en reserveert tijdens grote voetbalwedstrijden.

FAQs

Wat is Oranje Tribune Abu Dhabi?

Oranje Tribune Abu Dhabi is de enige echte Nederlandstalige voetbalbar in de Verenigde Arabische Emiraten. Het werd opgericht in 2010 door Nederlandse voetballiefhebbers, die in de Golf werkten en woonden. De bar is gevestigd in het H Hotel, één van de meest luxe hotels in Abu Dhabi.

Wat kan je verwachten bij Oranje Tribune Abu Dhabi?

Oranje Tribune Abu Dhabi biedt Nederlandse voetbalwedstrijden aan, evenals wedstrijden van andere Europese competities waar Nederlandse spelers bij betrokken zijn. Daarnaast is het een gezellige plek om nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van live muziek, karaoke en verschillende quizavonden. Het menu is geschikt voor iedereen, van kleine snacks tot complete maaltijden.

Hoe is de sfeer bij Oranje Tribune Abu Dhabi?

De sfeer bij Oranje Tribune Abu Dhabi is zeer levendig en gezellig. De Nederlandse vlaggen en foto’s van beroemde Nederlandse voetballers geven de bar een typisch Nederlands tintje. Tijdens voetbalwedstrijden juichen de supporters luidkeels voor hun favoriete team, maar ook tijdens andere avonden kan je genieten van live muziek en karaoke.

Wat zijn de prijzen bij Oranje Tribune Abu Dhabi?

De prijzen bij Oranje Tribune Abu Dhabi zijn zeer redelijk. De snacks en drankjes zijn iets duurder dan in een gewone bar, maar dit is te verwachten in een luxe hotel als het H Hotel. De prijzen van de verschillende gerechten variëren van ongeveer 30 tot 70 AED (AED is de munteenheid van de Verenigde Arabische Emiraten).

Kan je bij Oranje Tribune Abu Dhabi terecht voor evenementen en feesten?

Ja, Oranje Tribune Abu Dhabi biedt verschillende opties voor evenementen en feesten. Of je nu een bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardagsfeest wil organiseren, Oranje Tribune Abu Dhabi kan jouw evenement tot een succes maken. De bar biedt verschillende arrangementen aan, met onder andere een speciaal menu en een eigen bar.

Wat zijn de openingstijden van Oranje Tribune Abu Dhabi?

Oranje Tribune Abu Dhabi is zeven dagen per week geopend van 12 uur in de middag tot 3 uur ‘s nachts. De bar is open tijdens grote voetbalwedstrijden, maar ook tijdens andere avonden met live muziek, karaoke en quizzen. Het is wel slim om vooraf te reserveren, vooral tijdens grote voetbalwedstrijden.

fan zone abu dhabi world cup

De Fan Zone Abu Dhabi World Cup is één van de belangrijkste evenementen van dit jaar en verheugt zich op de komst van honderden fans van over de hele wereld. In deze speciale zone zullen supporters kunnen genieten van liveshows, entertainment, spellen en nog veel meer. De Fan Zone is toegankelijk voor iedereen en zal drie weken lang geopend zijn van 21 november tot 18 december. Hier is alles wat je moet weten over dit evenement.

Wat is de Fan Zone Abu Dhabi World Cup?

De Fan Zone Abu Dhabi World Cup is een evenement van wereldklasse dat fans de mogelijkheid biedt om te genieten van alle actie van het Wereldkampioenschap voetbal op één plaats. Fans zullen de mogelijkheid hebben om live wedstrijden op grote schermen te bekijken, entertainment te beleven en deel te nemen aan leuke activiteiten die speciaal zijn gemaakt om de sfeer van het toernooi te creëren. De Fan Zone biedt een onvergetelijke ervaring voor voetbalfans van alle leeftijden.

Waar en wanneer vindt het evenement plaats?

De Fan Zone Abu Dhabi World Cup zal worden gehouden in de Abu Dhabi National Exhibition Center (ADNEC) in de Verenigde Arabische Emiraten. Het evenement zal drie weken duren van 21 november tot 18 december en biedt een fantastische gelegenheid om het toernooi samen met andere fans van over de hele wereld te beleven.

Wat zijn enkele van de attracties van de Fan Zone?

De Fan Zone Abu Dhabi World Cup zal een breed scala aan attracties bieden die voor alle leeftijden geschikt zijn. Bezoekers kunnen genieten van live muziek, dansshows, spellen, wedstrijden en nog veel meer. Er zullen ook speciale mascottes zijn die zorgen voor een vrolijke en feestelijke sfeer tijdens het evenement. Fans kunnen ook de verschillende stands bezoeken, waar ze merchandise kunnen kopen en deelnemen aan voetbal gerelateerde activiteiten.

Zijn er speciale evenementen gepland?

Naast de reguliere activiteiten die worden georganiseerd in de Fan Zone Abu Dhabi World Cup, zullen er ook een aantal speciale evenementen worden georganiseerd die fans niet willen missen. De openingsceremonie vindt plaats op 21 november en zal worden bijgewoond door vele belangrijke gasten en voetballegendes. Andere speciale evenementen zullen zijn: live-optredens van wereldberoemde artiesten, fanmeet and greets met beroemde voetballers, jubileumfeesten voor fans van specifieke teams en nog veel meer.

Hoe kan ik tickets kopen?

Tickets voor de Fan Zone Abu Dhabi World Cup zijn beschikbaar via de officiële website van het evenement. De prijzen variëren, afhankelijk van de dag en het evenement, maar er zijn vroege vogel specials beschikbaar voor fans die hun tickets op tijd kopen. Het is belangrijk om uw tickets op tijd te kopen, omdat het druk kan zijn en u moet uw tickets laten zien bij de ingang van het evenement.

Zijn er speciale regels die bezoekers moeten volgen?

Ja, er zijn een aantal regels die bezoekers moeten volgen om het evenement veilig en aangenaam te houden voor alle gasten. Het is bijvoorbeeld niet toegestaan ​​om alcohol mee te nemen naar het evenement en het is ook niet toegestaan ​​om agressief gedrag te vertonen. Er zijn beveiligingsmedewerkers aanwezig om ervoor te zorgen dat de regels worden nageleefd en dat het evenement veilig en leuk blijft voor iedereen. U kunt meer informatie vinden over de regels en voorschriften op de officiële website van het evenement.

Kan ik mijn eigen eten en drinken meenemen naar de Fan Zone?

Nee, bezoekers mogen geen eigen eten en drinken meenemen naar de Fan Zone Abu Dhabi World Cup. Er zijn echter vele voedsel- en drankkramen aanwezig, waar bezoekers kunnen genieten van een breed scala aan heerlijke gerechten en drankjes die speciaal voor het evenement zijn bereid. Als u speciale voedselvereisten heeft, zoals vegetarisme of allergieën, kunt u contact opnemen met de organisatoren om speciale verzoeken te bespreken.

Zal er voldoende parkeergelegenheid zijn in de buurt van de Fan Zone?

Ja, er zal voldoende parkeergelegenheid beschikbaar zijn in de buurt van de Fan Zone Abu Dhabi World Cup. Bezoekers kunnen hun auto parkeren op de aangewezen parkeerplaatsen en vervolgens met de shuttlebus naar de locatie worden gebracht. Het is echter belangrijk om op tijd te komen, omdat er misschien drukte kan zijn en u uw tickets moet laten zien bij de ingang.

Wat voor kleding moet ik dragen tijdens mijn bezoek aan de Fan Zone?

Het is belangrijk om comfortabele kleding en schoeisel te dragen tijdens uw bezoek aan de Fan Zone, omdat er veel activiteiten zijn waarbij u betrokken bent. Het kan ook warm worden, dus het is belangrijk om lichte kleding te dragen en een hoed of zonnebril mee te nemen om uzelf te beschermen tegen de zon. Het is ook een goed idee om een ​​rugzak mee te nemen om uw persoonlijke bezittingen en souvenirs op te bergen tijdens het evenement.

Kan ik mijn kinderen meenemen naar de Fan Zone?

Ja, kinderen zijn welkom op de Fan Zone Abu Dhabi World Cup en er zijn speciale activiteiten en attracties speciaal voor kinderen. Ouders moeten hun kinderen echter altijd in de gaten houden en ervoor zorgen dat ze zich houden aan de regels en voorschriften om de veiligheid van alle aanwezigen te waarborgen.

In conclusie

De Fan Zone Abu Dhabi World Cup biedt een fantastische gelegenheid voor voetbalfans van over de hele wereld om samen te komen en te genieten van alle actie van het Wereldkampioenschap voetbal. Met live muziek, entertainment en een breed scala aan attracties en activiteiten, is dit evenement een onvergetelijke ervaring voor alle bezoekers. Zorg ervoor dat je je tickets op tijd koopt en alle regels volgt om te zorgen voor een veilig en plezierig evenement voor alle gasten. Kom en vier het Wereldkampioenschap voetbal in stijl in de Fan Zone Abu Dhabi World Cup!

Meer informatie over oranje fanzone abu dhabi vind je hier.

Zie hier meer: https://hienthao.com/category/reviews

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel oranje fanzone abu dhabi. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 76 oranje fanzone abu dhabi

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *