Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Oud en Nieuw Aruba: Feesten op het Zonnige Eiland!

Oud en Nieuw Aruba: Feesten op het Zonnige Eiland!

DUIKEN OP ARUBA & OUD EN NIEUW !! | ARUBA VLOG #18

oud en nieuw aruba

Oud en nieuw Aruba: een onvergetelijke ervaring

Aruba is een prachtig eiland gelegen in het Caribisch gebied. Het staat bekend om zijn witte zandstranden, turquoise wateren en warme gastvrijheid. Een geweldige plek dus om oud en nieuw te vieren! Aruba biedt een unieke vuurwerkervaring en tal van feestelijke activiteiten om het nieuwe jaar te verwelkomen.

Oudejaarsavondfeesten

Oudejaarsavondfeesten zijn populair in Aruba. De meest bekende evenementen zijn die georganiseerd door de hotels. Het Renaissance Aruba Resort & Casino organiseert elk jaar een exclusief feest waarbij er grenzeloze champagne, hapjes en een vuurwerkshow zijn op de privé stranden. De hotels langs Palm Beach bieden ook prachtige feesten met live muziek en dansavonden aan.

Er komen ook verschillende DJ’s van over de hele wereld om de evenementen te discjocken en bezoekers uit het buitenland aan te trekken. Anders dan de clubs hier in Europa, blijven feestvierders vaak tot in de vroege uurtjes op feesten op Aruba. Enkele bekende clubs zijn Gusto Night Club in het Renaissance Mall, Euphoria in het Havengebied en moomba Beach. Het evenementen overzicht van Visit Aruba geeft inzicht in de verschillende feesten.

Vuurwerkshow

De vuurwerkshow van Aruba is een must-see voor alle bezoekers en ingezetenen, ongeacht hoe u van plan bent uw oudejaarsavond door te brengen. Het vuurwerk wordt verwezen naar “Pagara” en het is een nationale traditie op Curaçao en Aruba. De Pagara is een meterslange kruisvormige rol met talloze ontploffende kruiden. Ze worden bijna het hele jaar door in winkels verkocht. In de laatste week van het oude jaar begint de grote verkoop en tijdens de oudejaarsavond worden er ontelbaar veel Pagara’s afgestoken.

Het is gebruikelijk om de hele dag van oudjaarsdag door te brengen met party poppers, knalerwten en carbid. Maar het vuurwerk om middernacht is het meest indrukwekkende moment en wordt spectaculairder en spectaculairder naarmate de klok dichter bij middernacht komt.

Buiten deze nationale traditie doorbreek je evenzo niet met de regels door vuurwerk mee te nemen of te kopen. Het is in Aruba strikt verboden en er kunnen zware boetes en zelfs gevangenisstraf opgelegd worden.

Feestdagen op Aruba

Op nieuwjaarsdag en tweede nieuwjaarsdag kan iedereen genieten van een extra vrije dag. Er zijn tal van rustige activiteiten te doen zoals het verkennen van het eiland met een huurauto, zonnen en zwemmen in het heldere water, deelname aan een georganiseerde tour, of gewoon ontspannen in uw hotel of accommodatie.

FAQs

Wanneer is de beste tijd om naar Aruba te reizen voor oud en nieuw?

De beste tijd om naar Aruba te reizen voor oud en nieuw is in de laatste week van december. De feesten en activiteiten beginnen meestal op 29 december en lopen door tot en met 1 januari.

Zijn er strandfeesten op oudjaar?

Ja, er zijn verschillende strandfeesten op oudjaar in Aruba. Enkele van de populairste zijn op Palm Beach, Eagle Beach en Moomba Beach.

Is het veilig om op Aruba rond te lopen op oudejaarsavond?

Ja, Aruba is over het algemeen een veilige bestemming voor bezoekers. Er zijn echter enkele voorzorgsmaatregelen die u moet nemen, zoals het meenemen van alleen het noodzakelijke, het vermijden van verlaten gebieden en het reizen in groepen.

Is het gebruik van vuurwerk toegestaan op oudjaar in Aruba?

Nee, het gebruik van vuurwerk is in Aruba strikt verboden. Er kunnen zware boetes en zelfs gevangenisstraf opgelegd worden.

Moet ik van tevoren tickets kopen voor oudejaarsavondfeesten?

Ja, het is aanbevolen om tickets voor oudejaarsavondfeesten van tevoren te kopen. De evenementen kunnen snel uitverkocht raken, vooral die georganiseerd door hotels.

Is het mogelijk om op het strand te kamperen op oudjaar in Aruba?

Nee, kamperen op het strand is niet toegestaan op Aruba. Er zijn echter diverse hotels en accommodaties met de mogelijkheid om hun prive stranden te gebruiken.

Kortom, oud en nieuw vieren op Aruba is een onvergetelijke ervaring met een unieke traditie en prachtige vuurwerkshow. Of u nu kiest voor een feest in een club, een evenement in een hotel of een rustige dag op het strand, Aruba heeft voor iedereen iets te bieden. Zorg ervoor dat u uw reis en accommodatie vooraf plant zodat u de beste ervaring krijgt die Aruba te bieden heeft. Veel plezier en een gelukkig nieuwjaar!

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “oud en nieuw aruba”

DUIKEN OP ARUBA & OUD EN NIEUW !! | ARUBA VLOG #18

Zie meer informatie: hienthao.com

Afbeeldingen gerelateerd aan oud en nieuw aruba

DUIKEN OP ARUBA & OUD EN NIEUW !! | ARUBA VLOG #18
DUIKEN OP ARUBA & OUD EN NIEUW !! | ARUBA VLOG #18

Meer informatie over oud en nieuw aruba vind je hier.

Zie hier meer: https://hienthao.com/category/reviews

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel oud en nieuw aruba. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 21 oud en nieuw aruba

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *