Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Oud KPMG gebouw Amstelveen transformeert naar duurzame en moderne kantoorruimte

Oud KPMG gebouw Amstelveen transformeert naar duurzame en moderne kantoorruimte

Kicking off Pride week at KPMG Netherlands

oud kpmg gebouw amstelveen

Het Oud KPMG gebouw in Amstelveen is een iconisch gebouw in Nederland. Het is gebouwd in de jaren 60 en heeft sindsdien vele transformaties ondergaan. Het gebouw is gelegen in het centrum van Amstelveen en is een beeldbepalend gebouw. In dit artikel gaan we dieper in op de geschiedenis van het Oud KPMG gebouw en de verschillende transformaties die het heeft ondergaan.

Geschiedenis van het Oud KPMG gebouw in Amstelveen

Het Oud KPMG gebouw in Amstelveen is gebouwd in de jaren 60 en was oorspronkelijk bedoeld als kantoorpand voor het accountantskantoor KPMG. De architecten die verantwoordelijk waren voor het ontwerp waren Sjoerd Schamhart en Herman Hertzberger. Het gebouw kenmerkt zich door de opvallende ronde vormen en de vele glazen gevels. Het ontwerp van het gebouw was uniek voor die tijd en het werd al snel een architectonisch hoogtepunt.

Het gebouw was oorspronkelijk bedoeld als kantoorpand, maar werd in 2003 omgebouwd tot een winkelcentrum. Het winkelcentrum kreeg de naam “Stadshart Amstelveen” en werd een populair winkelcentrum in de regio. Het gebouw bleef echter niet lang een winkelcentrum en werd in 2019 gesloten vanwege de slechte staat van het gebouw.

In 2020 werd bekend gemaakt dat het gebouw opnieuw getransformeerd zou worden en zou worden omgebouwd tot appartementencomplex. Het gebouw heeft sindsdien veel aandacht gekregen van zowel architecten als vastgoedontwikkelaars. Het gebouw is momenteel in renovatie en zal soon een nieuw leven krijgen als hoogwaardige woonlocatie.

Transformaties van het Oud KPMG gebouw in Amstelveen

Het Oud KPMG gebouw is in de loop der jaren in verschillende gedaantes verschenen en heeft veel transformaties ondergaan. Hieronder volgt een overzicht van de verschillende transformaties die het gebouw heeft ondergaan.

Kantoorpand van KPMG

Het Oud KPMG gebouw was oorspronkelijk gebouwd als kantoorpand voor het accountantskantoor KPMG. Het gebouw stond bekend om zijn opvallende ronde vormen en glazen gevels. Het gebouw was een architectonisch hoogtepunt en werd al snel een iconisch beeld in Nederland.

Winkelcentrum

In 2003 werd het Oud KPMG gebouw omgebouwd tot een winkelcentrum. Het winkelcentrum kreeg de naam “Stadshart Amstelveen” en werd een populair winkelcentrum in de regio. Het gebouw werd voorzien van nieuwe gevels en kreeg een geheel nieuwe uitstraling.

Leegstand en verval

Na jaren van succes als winkelcentrum begon het Oud KPMG gebouw in verval te raken. In 2019 werd het winkelcentrum gesloten vanwege de slechte staat van het gebouw. Het gebouw was vervallen en had dringend behoefte aan renovatie.

Renovatie en transformatie tot appartementencomplex

In 2020 werd bekend gemaakt dat het Oud KPMG gebouw opnieuw getransformeerd zou worden. Het gebouw zou worden omgebouwd tot een hoogwaardig appartementencomplex. Het gebouw wordt momenteel gerenoveerd en zal binnenkort een nieuw leven krijgen als woonlocatie.

Waarom is het Oud KPMG gebouw zo belangrijk?

Het Oud KPMG gebouw is een belangrijk stukje Nederlandse geschiedenis. Het gebouw is ontworpen door twee bekende Nederlandse architecten en werd al snel een icoon in Nederland. Het gebouw heeft verschillende transformaties ondergaan en heeft in de loop der jaren veel verschillende functies gehad. Het gebouw is een bijzonder voorbeeld van hoe een gebouw kan worden getransformeerd en een nieuw leven kan krijgen.

Wie zit er momenteel achter de transformatie van het Oud KPMG gebouw?

De transformatie van het Oud KPMG gebouw wordt geleid door vastgoedontwikkelaar BUN. BUN is gespecialiseerd in het herontwikkelen van verouderde gebouwen tot hoogwaardige woonlocaties. Het bedrijf heeft veel ervaring met transformaties van gebouwen en heeft reeds verschillende projecten op zijn naam staan.

Wanneer wordt het Oud KPMG gebouw opgeleverd?

Het Oud KPMG gebouw wordt momenteel gerenoveerd en zal naar verwachting eind 2022 worden opgeleverd.

Wat zijn de plannen voor het Oud KPMG gebouw?

Het Oud KPMG gebouw zal worden omgebouwd tot een hoogwaardig appartementencomplex. Het gebouw zal worden voorzien van luxe appartementen en zal worden uitgerust met alle moderne gemakken. De appartementen variëren in grootte van 60 tot 140 vierkante meter en zijn geschikt voor zowel starters als gezinnen.

Hoe ziet het gebouw er straks uit?

Het Oud KPMG gebouw zal zijn iconische uitstraling behouden, maar zal worden voorzien van een moderne upgrade. Het gebouw zal worden gerenoveerd en voorzien van nieuwe gevels en modern comfort. De appartementen zullen ruim zijn en beschikken over veel lichtinval. Het gebouw zal zijn plek behouden als beeldbepalend gebouw in Amstelveen.

Conclusie

Het Oud KPMG gebouw is een iconisch gebouw in Nederland. Het heeft sinds zijn bouw in de jaren 60 verschillende transformaties ondergaan. Het gebouw was oorspronkelijk bedoeld als kantoorpand, maar werd later omgebouwd tot een populair winkelcentrum in Amstelveen. Na jaren van succes als winkelcentrum begon het gebouw echter in verval te raken en werd het in 2019 gesloten. Het gebouw krijgt momenteel een nieuw leven als hoogwaardige woonlocatie. Het gebouw behoudt zijn iconische uitstraling, maar wordt voorzien van een moderne upgrade. Het Oud KPMG gebouw zal eind 2022 worden opgeleverd.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: parkeren oude kpmg-gebouw amstelveen, appartementen kpmg amstelveen, oude kpmg-gebouw amstelveen adres, the mayor amstelveen, kpmg-pand amstelveen, de bovenlanden amstelveen, the mayor amstelveen huren, nieuwbouw amstelveen

Bekijk de video over “oud kpmg gebouw amstelveen”

Kicking off Pride week at KPMG Netherlands

Zie meer informatie: hienthao.com

Afbeeldingen gerelateerd aan oud kpmg gebouw amstelveen

Kicking off Pride week at KPMG Netherlands
Kicking off Pride week at KPMG Netherlands

parkeren oude kpmg-gebouw amstelveen

Het parkeren bij het oude KPMG-gebouw in Amstelveen kan soms een uitdaging zijn. Het gebouw is gelegen in een drukke wijk met beperkte parkeermogelijkheden, en het is vaak lastig om een plekje te vinden. In dit artikel geven we wat tips en informatie over het parkeren bij het oude KPMG-gebouw in Amstelveen.

Waar kan ik parkeren bij het oude KPMG-gebouw in Amstelveen?

Er zijn verschillende opties voor parkeren bij het oude KPMG-gebouw in Amstelveen. De meest voor de hand liggende optie is om te parkeren op de parkeerplaatsen rondom het gebouw. Deze parkeerplaatsen zijn echter vaak vol, vooral tijdens drukke uren en evenementen bij het gebouw. Het is dus belangrijk om op tijd te komen en rekening te houden met drukte.

Een andere optie is om te parkeren in de omliggende wijken. Dit kan een stuk goedkoper zijn dan parkeren op de parkeerplaatsen bij het gebouw zelf. Het is echter wel belangrijk om te letten op eventuele parkeervergunningen die nodig zijn in deze wijken. Houd er rekening mee dat het slepen van voertuigen een mogelijkheid is als men zich niet aan de regels houdt.

Een derde optie is om met het openbaar vervoer te komen, zoals de bus of de metro. Er zijn verschillende bushaltes en metrostations in de buurt van het oude KPMG-gebouw, waaronder de haltes Keizer Karelweg, Amstelveen Centrum en Oranjebaan.

Wat zijn de parkeertarieven bij het oude KPMG-gebouw in Amstelveen?

De parkeertarieven bij het oude KPMG-gebouw in Amstelveen kunnen variëren, afhankelijk van de locatie waar men parkeert. Parkeren op de parkeerplaatsen bij het gebouw zelf is doorgaans duurder dan parkeren in de omliggende wijken.

De tarieven voor het parkeren op de parkeerplaatsen bij het oude KPMG-gebouw worden bepaald door de gemeente Amstelveen. Momenteel zijn de tarieven € 1,40 per uur of € 7,00 per dag. Er zijn ook kortingskaarten beschikbaar voor langdurig parkeren.

Als iemand besluit om te parkeren in de omliggende wijken, kunnen de tarieven variëren afhankelijk van de locatie. Het is belangrijk om de parkeerborden en -regels zorgvuldig te lezen om eventuele boetes te voorkomen.

Welke betaalmethoden worden geaccepteerd bij het oude KPMG-gebouw in Amstelveen?

Bij de parkeerplaatsen bij het oude KPMG-gebouw in Amstelveen kan men betalen met contant geld, pinpas of creditcard bij de parkeerautomaat. Het is belangrijk om te weten dat sommige parkeerautomaten geen contant geld accepteren, dus het is nuttig om een pinpas of creditcard bij de hand te hebben.

Als men van plan is om gebruik te maken van kortingskaarten, is het belangrijk om te weten welke betaalmethoden worden geaccepteerd bij de kaartaanbieder.

Wat zijn de openingstijden van de parkeerplaatsen bij het oude KPMG-gebouw in Amstelveen?

De parkeerplaatsen bij het oude KPMG-gebouw in Amstelveen zijn in principe 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Het is echter belangrijk om te weten dat sommige parkeerplaatsen beperkte openingstijden hebben, afhankelijk van de locatie en het evenement bij het gebouw.

Als iemand van plan is om ‘s avonds laat te parkeren bij het oude KPMG-gebouw, is het belangrijk om te controleren of de parkeerplaatsen op dat moment nog geopend zijn. Het is ook nuttig om te weten welke andere parkeermogelijkheden er zijn in de buurt van het gebouw als de parkeerplaatsen bij het gebouw gesloten zijn.

Kan ik vooraf een parkeerplek reserveren bij het oude KPMG-gebouw in Amstelveen?

Het is momenteel niet mogelijk om vooraf een parkeerplek te reserveren bij het oude KPMG-gebouw in Amstelveen. De parkeerplaatsen worden op basis van beschikbaarheid toegewezen op het moment van aankomst. Het is echter wel mogelijk om kortingskaarten voor langdurig parkeren te kopen bij de kaartaanbieder.

Als iemand van plan is om langere tijd bij het oude KPMG-gebouw te parkeren, kan het nuttig zijn om een kortingskaart aan te schaffen. Met deze kaart kan men geld besparen op de parkeerkosten en langer parkeren dan de normale parkeertijd. Het is belangrijk om te weten welke kaarten beschikbaar zijn en hoe ze te gebruiken zijn.

Zijn er alternatieve parkeermogelijkheden bij het oude KPMG-gebouw in Amstelveen?

Er zijn verschillende alternatieve parkeermogelijkheden bij het oude KPMG-gebouw in Amstelveen. Een van de opties is om te parkeren in de omliggende wijken. Dit kan een stuk goedkoper zijn dan parkeren op de parkeerplaatsen bij het gebouw zelf, maar het is belangrijk om de parkeerborden en -regels zorgvuldig te lezen om boetes te voorkomen.

Een andere optie is om met het openbaar vervoer te komen, zoals de bus of de metro. Er zijn verschillende bushaltes en metrostations in de buurt van het oude KPMG-gebouw, waaronder de haltes Keizer Karelweg, Amstelveen Centrum en Oranjebaan. Dit kan ook een efficiënte en gemakkelijke manier zijn om bij het oude KPMG-gebouw te komen zonder parkeerproblemen te hoeven ervaren.

Conclusie

Parkeren bij het oude KPMG-gebouw in Amstelveen kan soms een uitdaging zijn, vooral tijdens drukke uren en evenementen bij het gebouw. Er zijn echter verschillende parkeermogelijkheden beschikbaar, waaronder op de parkeerplaatsen bij het gebouw zelf, in omliggende wijken en met het openbaar vervoer. Het is belangrijk om de parkeerborden en -regels te lezen en rekening te houden met eventuele parkeervergunningen om boetes te voorkomen. Het is ook nuttig om te weten wat de betaalmethoden en openingstijden zijn voor de verschillende parkeerlocaties, evenals de beschikbare kortingen voor langdurig parkeren.

FAQs:

1. Wat zijn de parkeertarieven bij het oude KPMG-gebouw in Amstelveen?

De tarieven voor het parkeren op de parkeerplaatsen bij het oude KPMG-gebouw worden bepaald door de gemeente Amstelveen. Momenteel zijn de tarieven € 1,40 per uur of € 7,00 per dag. Er zijn ook kortingskaarten beschikbaar voor langdurig parkeren.

2. Welke betaalmethoden worden geaccepteerd bij het oude KPMG-gebouw in Amstelveen?

Bij de parkeerplaatsen bij het oude KPMG-gebouw in Amstelveen kan men betalen met contant geld, pinpas of creditcard bij de parkeerautomaat. Het is belangrijk om te weten dat sommige parkeerautomaten geen contant geld accepteren, dus het is nuttig om een pinpas of creditcard bij de hand te hebben.

3. Zijn er alternatieve parkeermogelijkheden bij het oude KPMG-gebouw in Amstelveen?

Er zijn verschillende alternatieve parkeermogelijkheden bij het oude KPMG-gebouw in Amstelveen, waaronder parkeren in de omliggende wijken en met het openbaar vervoer komen, zoals de bus of de metro.

4. Kan ik vooraf een parkeerplek reserveren bij het oude KPMG-gebouw in Amstelveen?

Het is momenteel niet mogelijk om vooraf een parkeerplek te reserveren bij het oude KPMG-gebouw in Amstelveen. De parkeerplaatsen worden op basis van beschikbaarheid toegewezen op het moment van aankomst. Het is echter wel mogelijk om kortingskaarten voor langdurig parkeren te kopen bij de kaartaanbieder.

5. Wat zijn de openingstijden van de parkeerplaatsen bij het oude KPMG-gebouw in Amstelveen?

De parkeerplaatsen bij het oude KPMG-gebouw in Amstelveen zijn in principe 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Het is echter belangrijk om te weten dat sommige parkeerplaatsen beperkte openingstijden hebben, afhankelijk van de locatie en het evenement bij het gebouw.

appartementen kpmg amstelveen

Appartementen KPMG Amstelveen: Nieuwe woontoren op het voormalige KPMG-terrein

Amstelveen heeft al geruime tijd kunnen genieten van de prachtige nieuwbouwprojecten die de stad de afgelopen jaren heeft gezien en er is goed nieuws voor degenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige woontoren. De nieuwe woontoren van KPMG Amstelveen is klaar om bewoners te verwelkomen en biedt een moderne woonervaring voor iedereen die op zoek is naar een nieuw huis.

De locatie van de nieuwe woontoren van KPMG Amstelveen ligt op de voormalige vestiging van KPMG. Het gebied is gelegen aan de zuidkant van Amsterdam en ligt dicht bij Schiphol, waardoor het perfect is voor mensen die regelmatig reizen. Het gebouw is ontworpen om een ​​moderne, duurzame en comfortabele woonervaring te bieden en biedt een scala aan faciliteiten en diensten voor de bewoners.

Ontwerp en architectuur

De woontoren zelf is volledig ontworpen met het oog op de toekomst en weerspiegelt de moderne architectuur van veel andere woontorens in de regio. Het gebouw zelf is robuust en biedt een perfecte combinatie tussen glas en beton, waardoor het gebouw een moderne en minimalistische uitstraling heeft.

Het gebouw zelf heeft uw veiligheid hoog in het vaandel. Er zijn slechts twee ingangen die beveiligd worden door camerabewaking en 24/7 beveiliging om ervoor te zorgen dat alleen bewoners en hun gasten de toren in en uit kunnen gaan. Het gebouw is bovendien voorzien van liftbeveiliging en automatische brandalarm- en sprinklersystemen. Een luxe woonervaring wordt gegarandeerd doordat het gebouw ook voorzien is van een afgesloten parkeergarage met eigen parkeerplaatsen voor de bewoners.

Bovendien is er wat betreft het ontwerp van het gebouw rekening gehouden met groen. De omgeving van het gebouw is voorzien van bomen en groenstroken wat de uitstraling ten goede komt en uw woongenot verhoogt.

Appartementen

Er zijn in totaal 102 appartementen in de KPMG-woontoren. Variërend van 2 tot 4 kamerappartementen van 60 tot 200 vierkante meter en er zijn penthouses beschikbaar van 200 vierkante meter. Of u nu op zoek bent naar een kleinere studio of juist een groter appartement, u kunt genieten van een comfortabele en moderne woonervaring.

Elk appartement beschikt over moderne faciliteiten en een hoogwaardige afwerking. Er is gelet op de luxe en duurzaamheid van de gebruikte materialen en dankzij de grote raampartijen is er veel natuurlijk lichtinval. Bijna alle appartementen hebben een balkon of terras waarop u heerlijk kunt genieten van de zon. U heeft hierdoor altijd een buitenruimte waarop u tot rust kunt komen.

Faciliteiten

De KPMG-woontoren biedt verschillende faciliteiten en diensten om ervoor te zorgen dat uw woonervaring optimaal is. Er is een recreatieruimte die toegankelijk is voor alle bewoners, waar u andere bewoners kunt ontmoeten en ontspannen. Er is tevens een inpandige fitnessruimte, een loungebar en een filmzaal. Naast deze faciliteiten is er ook een conciërge-service en kunnen er was- en stomerijdiensten worden geleverd voor uw gemak. De faciliteiten zijn allemaal opgenomen in de huurprijs.

Omgeving

De directe omgeving van de KPMG-woontoren biedt verschillende faciliteiten. Zo is er een supermarkt op loopafstand en zijn er verschillende winkels, restaurants en cafes in de buurt. Bovendien bevindt de woontoren zich in een gebied met veel groen en water. Het Amsterdamse Bos ligt op 10 minuten fietsafstand van de toren en ook het riviertje De Amstel bevindt zich vlakbij.

FAQs:

Q: Wat is het adres van de KPMG-woontoren en waar ligt het?

A: De KPMG-woontoren ligt op het Broadway 3-7, 1181 EK, in Amstelveen. Het gebied ligt dicht bij Schiphol en heeft uitstekende openbaarvervoersverbindingen in de omgeving.

Q: Wat zijn de beschikbare appartementen in de KPMG-woontoren?

A: Er zijn in totaal 102 appartementen in de KPMG-woontoren, variërend van 2 tot 4 kamerappartementen van 60 tot 200 vierkante meter. Er zijn ook penthouses beschikbaar van 200 vierkante meter.

Q: Wat zijn de faciliteiten die beschikbaar zijn voor bewoners van de KPMG-woontoren?

A: Er zijn verschillende faciliteiten beschikbaar voor bewoners van de KPMG-woontoren, waaronder een recreatieruimte, inpandige fitnessruimte, een loungebar en een filmzaal. Er is tevens een conciërge-service en was- en stomerijdiensten kunnen worden geleverd voor uw gemak.

Q: Hoe is de beveiliging in de KPMG-woontoren?

A: De beveiliging in de KPMG-woontoren is zeer streng. Er zijn slechts twee ingangen die worden beveiligd door camerabewaking en 24/7 beveiliging om ervoor te zorgen dat alleen bewoners en hun gasten de toren in en uit kunnen gaan. Het gebouw is bovendien voorzien van liftbeveiliging en automatische brandalarm- en sprinklersystemen.

Q: Is er toegang tot natuur en groen in de omgeving van de KPMG-woontoren?

A: Ja, de omgeving van de KPMG-woontoren is groen en er zijn veel openbare parken en natuurgebieden in de buurt. Het Amsterdamse Bos ligt op 10 minuten fietsen van de toren en het riviertje De Amstel bevindt zich in de buurt.

Q: Is er parkeergelegenheid voor bewoners van de KPMG-woontoren?

A: Ja, er is een afgesloten parkeergarage beschikbaar voor bewoners van de KPMG-woontoren. Het gebouw heeft ook een beperkt aantal parkeerplaatsen voor bezoekers.

Q: Kan ik huisdieren hebben in de KPMG-woontoren?

A: Ja, huisdieren zijn toegestaan in de KPMG-woontoren. Er zijn wel enkele beperkingen verbonden aan het houden van huisdieren. Er dient bijvoorbeeld rekening gehouden te worden met de buren en eventuele allergieën.

Q: Zijn er mogelijkheden voor studentenhuisvesting in de KPMG-woontoren?

A: Nee, de KPMG-woontoren is ontworpen als een hoogwaardige woontoren en biedt geen mogelijkheden voor studentenhuisvesting.

Meer informatie over oud kpmg gebouw amstelveen vind je hier.

Zie hier meer: https://hienthao.com/category/reviews

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel oud kpmg gebouw amstelveen. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 53 oud kpmg gebouw amstelveen

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *