Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Oude fabriek te koop in Zuid-Holland: geschikte locatie voor renovatie en herontwikkeling.

Oude fabriek te koop in Zuid-Holland: geschikte locatie voor renovatie en herontwikkeling.

6,75 MILJOEN EURO VOOR LANDGOED DE HORST. WE GAAN PER FERRARI NAAR BOSCH EN DUIN VOOR DE GRAND TOUR.

oude fabriek te koop zuid-holland

Oude fabriek te koop Zuid-Holland – een kans voor ondernemers

Als u op zoek bent naar een unieke zakelijke kans, kan het overwegen om een oude fabriek in Zuid-Holland te kopen een interessante keuze zijn. Oude fabrieken zijn tegenwoordig populairder geworden omdat er vraag is naar onroerend goed voor wonen en werken, en er een herontwikkeling van de industriële gebieden plaatsvindt.

Oude fabrieken worden vaak te koop aangeboden omdat de eigenaar de fabriek niet meer gebruikt of omdat de fabriek verouderd is. Hoewel dit voor sommigen misschien als een nadeel wordt beschouwd, betekent dit juist een grote kans voor ondernemers die geïnteresseerd zijn in deze unieke panden.

Waarom investeren in een oude fabriek in Zuid-Holland?

1. Historische waarde
Oude fabrieken hebben een lange geschiedenis en zijn vaak verbonden met de industriële revolutie. Dit maakt ze uniek en waardevol, vooral voor mensen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en cultuur.

2. Cultuurhistorisch erfgoed
De bescherming van cultuurhistorisch erfgoed is sinds de jaren zestig sterk toegenomen. Oude fabrieken worden beschouwd als waardevolle culturele erfgoed, wat betekent dat ze beschermd worden en een belangrijke bijdrage leveren aan het bewaren van de geschiedenis van de streek.

3. Lage aankoopprijs
Oude fabrieken worden vaak tegen een redelijke prijs verkocht, vooral als ze als verouderd worden beschouwd of als ze langdurig leeg staan. Dit betekent dat u een grote, interessante locatie kunt kopen voor minder dan wat u zou betalen voor een nieuw pand.

4. Potentieel voor groei
Oude fabrieken kunnen worden omgebouwd tot woon- of werkruimte, of beide, waardoor het potentieel voor groei groot is. Vooral als er in de omgeving van de fabriek weinig ruimte beschikbaar is, kan een oude fabriek een waardevolle en gewilde locatie zijn voor bedrijven en particulieren.

Waar moet u rekening mee houden bij het kopen van een oude fabriek in Zuid-Holland?

Hoewel het kopen van een oude fabriek in Zuid-Holland een goede investeringsmogelijkheid kan zijn, zijn er enkele dingen waar u op moet letten voordat u tot aankoop overgaat.

1. De staat van de fabriek
Voordat u een oude fabriek koopt, is het belangrijk om de staat van het pand goed te onderzoeken. Oude fabrieken hebben vaak een groot aantal problemen, variërend van scheuren in de fundering tot elektrische problemen. Het is daarom belangrijk om een grondige inspectie uit te voeren voordat u tot aankoop overgaat.

2. Bestemmingsplan
Het is belangrijk om het bestemmingsplan van de oude fabriek te controleren voordat u besluit om te kopen. Sommige gemeenten in Zuid-Holland hebben strikte regels over wat er met oude fabrieken kan gebeuren en welke activiteiten daar wel of niet zijn toegestaan. Het is dus belangrijk om te weten wat er wel en niet mag worden gedaan in de fabriek voordat u tot aankoop overgaat.

3. Kosten voor verbouwing en renovatie
Verbouwing en renovatie zijn meestal noodzakelijk om van de fabriek een nieuw en modern woon- of werkruimte te maken. Het is belangrijk om rekening te houden met de kosten van de verbouwing en renovatie bij het bepalen van de haalbaarheid van de aankoop. U moet ook overwegen of u de verbouwing en renovatie kunt betalen of dat u financiering nodig heeft.

4. Planning en vergunningen
Het verkrijgen van de juiste vergunningen kan een ingewikkeld en tijdrovend proces zijn. Het is belangrijk om het planningsproces en de benodigde vergunningen in kaart te brengen, zodat u een realistisch beeld krijgt van de tijd en kosten die nodig zijn om de fabriek te verbouwen of renoveren.

FAQs: Veelgestelde vragen over het kopen van een oude fabriek in Zuid-Holland

1. Wat zijn de voordelen van investeren in een oude fabriek in Zuid-Holland?

Oude fabrieken zijn vaak tegen een redelijke prijs te koop en hebben historische en culturele waarde. Ze bieden ook enorme mogelijkheden voor groei en kunnen worden omgebouwd tot woon- of werkruimte, of beide.

2. Waarom zijn oude fabrieken te koop?

Oude fabrieken kunnen om verschillende redenen te koop worden aangeboden, zoals bijvoorbeeld omdat de eigenaar de fabriek niet meer gebruikt of omdat de fabriek verouderd is. Het kan ook zijn dat de eigenaar zijn pand geërfd heeft en er geen plannen mee heeft.

3. Wat zijn de belangrijkste factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het kopen van een oude fabriek in Zuid-Holland?

Het is belangrijk om de staat van de fabriek goed te onderzoeken, het bestemmingsplan te controleren, rekening te houden met de kosten van renovatie en verbouwing, en het planningsproces en de benodigde vergunningen in kaart te brengen.

4. Is het mogelijk om financiering te krijgen voor de aankoop van een oude fabriek in Zuid-Holland?

Ja, het is mogelijk om financiering te krijgen voor de aankoop van een oude fabriek in Zuid-Holland, maar het proces kan ingewikkeld zijn. Het is daarom verstandig om met een financieel adviseur te spreken om te bepalen welke financieringsopties het beste bij uw situatie passen.

5. Welke potentie heeft een oude fabriek in Zuid-Holland voor herontwikkeling?

Oude fabrieken hebben een groot potentieel voor herontwikkeling, vooral als er in de omgeving weinig ruimte beschikbaar is. Ze kunnen worden omgebouwd tot woon- of werkruimte, of beide, en bieden enorm veel mogelijkheden voor groei. Bovendien zijn ze vaak uniek en hebben ze historische en culturele waarde.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: oude schuur te huur zuid-holland, bedrijfskavels te koop zuid-holland, nieuwbouw bedrijfspanden te koop, bedrijven te koop zuid-holland, oude school te koop zuid holland, woonhuis met loods zuid-holland, buitenterrein te huur zuid-holland, bedrijfshal te huur zuid-holland

Bekijk de video over “oude fabriek te koop zuid-holland”

6,75 MILJOEN EURO VOOR LANDGOED DE HORST. WE GAAN PER FERRARI NAAR BOSCH EN DUIN VOOR DE GRAND TOUR.

Zie meer informatie: hienthao.com

Afbeeldingen gerelateerd aan oude fabriek te koop zuid-holland

6,75 MILJOEN EURO VOOR LANDGOED DE HORST. WE GAAN PER FERRARI NAAR BOSCH EN DUIN VOOR DE GRAND TOUR.
6,75 MILJOEN EURO VOOR LANDGOED DE HORST. WE GAAN PER FERRARI NAAR BOSCH EN DUIN VOOR DE GRAND TOUR.

oude schuur te huur zuid-holland

Oude schuur te huur Zuid-Holland: historisch en charmant

Als je op zoek bent naar een unieke en rustieke locatie voor een evenement, vakantie of fotoshoot, dan is een oude schuur in Zuid-Holland misschien wel precies wat je zoekt. Deze historische gebouwen zijn gevuld met karakter en charme en bieden een unieke sfeer die elders moeilijk te vinden is.

Maar wat moet je weten voordat je een oude schuur in Zuid-Holland huurt? Hier vind je alles wat je moet weten, inclusief waarom oude schuren zo populair zijn geworden, wat de kosten zijn en waar je op moet letten bij de huur van een schuur.

Waarom zijn oude schuren zo populair?

De populariteit van oude schuren als plaats om te huren en te gebruiken voor verschillende activiteiten is gestaag toegenomen vanwege verschillende factoren zoals:

– Unieke uitstraling: oude schuren hebben een bijzondere uitstraling, een kenmerkend vermogen om te tonen hoeveel geschiedenis het heeft en hoeveel ervaring het heeft. Het is onmogelijk om een oude schuur te verwarren met een recentelijk gebouwde schuur. Dit komt door de historische kenmerken als de architectuur, het interieur en het soort hout dat gebruikt werd voor de bouw.
– Grote ruimte: schuren zijn in de meeste gevallen enorm, en zijn perfect voor het houden van verschillende evenementen, zoals bruiloften, verjaardagsfeestjes, en bedrijfspresentaties. Ook zijn ze ideaal om te gebruiken als filmlocaties. Het is dus een perfecte plek om gasten te ontvangen en om een goede tijd te hebben, en tegelijkertijd om een creatieve omgeving te creëren.
– Charme: oude schuren hebben hun eigen charme, en deze charme overstijgt de moderne bouwstijlen. Er is een uniek gevoel van landelijke stijl, dat rustieke en romantische sferen oproept. Dit verklaart ook waarom veel stellen besluiten om hun huwelijk of hun huwelijksreis in een oude schuur te vieren.

Wat kost het huren van een oude schuur in Zuid-Holland?

Natuurlijk zijn de kosten van het huren van een oude schuur in Zuid-Holland afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

– De locatie: sommige oude schuren kunnen zich bevinden in gebieden waar huurprijzen hoger liggen vanwege de natuurlijke omgeving en de locatie.
– De grootte: grotere oude schuren kosten meer om te huren dan de kleinere schuren.
– Het seizoen: in sommige gevallen kan het huren van een oude schuur in het hoogseizoen, tussen juni en september, duurder zijn dan in laagseizoen.
– De duur van de huur: indien er besloten wordt om de oude schuur voor meerdere dagen te huren, dan kunnen de huurprijzen hoger liggen.

Indien gekeken wordt naar de prijzen van het huren van een oude schuur in Zuid-Holland kan dit variëren van € 500,- tot € 3000,- per dag, afhankelijk van de genoemde factoren. Het is echter aanbevolen om niet alleen naar de kosten te kijken, maar ook naar andere factoren zoals de datum en mogelijke aanvullende services.

Waar moet je op letten bij de huur van een oude schuur in Zuid-Holland?

Er zijn verschillende factoren waar je op moet letten voordat je een oude schuur in Zuid-Holland huurt, om ervoor te zorgen dat je de juiste beslissing maakt.

– Aanvullende services: het is aanbevolen om te kijken of aanvullende services beschikbaar zijn zoals het regelen van tafels, stoelen, tenten en catering. Dit kan ervoor zorgen dat jouw evenement comfortabeler en efficiënter is.
– De omgeving: het is belangrijk om de omgeving van de oude schuur te bekijken. Zijn er meer bedrijven in de buurt? Zijn er wegen in de buurt? Dit kan namelijk invloed hebben op storingen en geluiden tijdens het evenement, en het gevoel van privacy.
– Faciliteiten: er moet gecontroleerd worden of alle nodige faciliteiten beschikbaar zijn zoals elektriciteit, toiletten, water en verwarming.
– De verhuurder: het is aanbevolen om de verhuurder te ontmoeten en te praten over alle details voordat de huur van de oude schuur wordt afgerond.

Belangrijke plek in Zuid-Holland om oude schuren te huren

Er zijn meerdere plaatsen in Zuid-Holland waar je oude schuren kunt huren. Hieronder staan enkele belangrijke plekken.

– Gouda: een zeer bekende stad in Zuid-Holland, vooral populair vanwege de kaasmarkt. Deze stad is ook de thuisbasis van oude schuren die perfect kunnen zijn voor verschillende evenementen. Er zijn verschillende verhuurders beschikbaar in Gouda om met hen samen te werken.
– Zoetermeer: een prachtige stad die zich op de grens van Zuid-Holland en Den Haag bevindt. De stad heeft een groot aantal aantrekkelijke oude schuren die gehuurd kunnen worden.
– Rotterdam: de grootste havenstad van Nederland is ook rijk aan culturele bezienswaardigheden en er zijn verschillende oude schuren beschikbaar om te worden gebruikt als evenementenlocatie.
– Den Haag: de derde stad in Nederland en heeft een breed scala aan oude schuren waaruit gekozen kan worden.

FAQ – Veelgestelde vragen

1. Kunnen oude schuren het hele jaar door gehuurd worden?
Ja, oude schuren kunnen het hele jaar door worden gehuurd.

2. Is catering beschikbaar op locatie?
In sommige gevallen bieden verhuurders cateringdiensten aan, maar het is verstandig om navraag te doen.

3. Zijn er beperkingen in het gebruiken van oude schuren?
Ja, sommige verhuurders stellen voorwaarden voor het gebruik van de oude schuren. Dit kan het aantal gasten beïnvloeden, toegestane activiteiten en decorelementen.

4. Wat is de gemiddelde huurprijs van een oude schuur in Zuid-Holland?
De prijzen variëren van € 500,- tot € 3000,- afhankelijk van de grootte, locatie, seizoen en duur van de huur.

5. Wat moet ik meenemen als ik een oude schuur huur?
Het hangt af van de gelegenheid. Het is aanbevolen om te overleggen met de verhuurder welke faciliteiten nodig zijn en beschikbaar zijn op locatie.

Conclusie

Het huren van een oude schuur in Zuid-Holland kan een prachtige sfeer en ervaring oproepen voor elke gelegenheid. Het is echter aan te bevelen om rekening te houden met verschillende factoren bij het huren van een schuur, zoals locatie, grootte, seizoen, de huurprijs, faciliteiten en de verhuurder. Maar als deze factoren goed worden beheerd en begrepen, kunnen oude schuren een prachtige omgeving zijn voor verschillende soorten gelegenheden.

bedrijfskavels te koop zuid-holland

Bedrijfskavels te koop in Zuid-Holland: alles wat u moet weten

Als u op zoek bent naar een bedrijfskavel in Zuid-Holland, dan bent u hier aan het juiste adres. In dit artikel zullen we u alles vertellen wat u moet weten over het kopen van een bedrijfskavel in deze provincie.

Zuid-Holland is een provincie gelegen in het westen van Nederland. Het is de op een na meest bevolkte provincie van Nederland en heeft een sterke economie die wordt aangedreven door sectoren zoals de haven van Rotterdam, bloementeelt en toerisme. Het is dus een perfecte locatie voor ondernemers op zoek naar een bedrijfskavel.

Wat is een bedrijfskavel?

Een bedrijfskavel is een stuk land dat is bestemd voor zakelijk gebruik. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor het bouwen van een bedrijfspand, magazijn of distributiecentrum. Bedrijfskavels zijn meestal gelegen in bedrijventerreinen en zijn ontworpen om commerciële activiteiten te ondersteunen.

Waarom een bedrijfskavel kopen in Zuid-Holland?

Er zijn verschillende redenen waarom Zuid-Holland een aantrekkelijke locatie is voor ondernemers die een bedrijfskavel zoeken. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

• Strategische ligging: Zuid-Holland ligt in het hart van Nederland en is daardoor goed bereikbaar via de snelwegen, spoorwegen en de haven van Rotterdam. Dit maakt het een ideale locatie voor bedrijven die goederen importeren of exporteren.

• Sterke economie: Zuid-Holland heeft een van de sterkste economieën van Nederland. Het is de thuisbasis van de haven van Rotterdam, een van de grootste havens ter wereld, en heeft een bloeiende bloementeeltsector. Er zijn ook veel start-ups en innovatieve bedrijven gevestigd in de regio, wat zorgt voor een gunstig ondernemersklimaat.

• Goede infrastructuur: Zuid-Holland heeft een goed ontwikkelde infrastructuur met moderne snelwegen, spoorwegen, luchthavens en openbaar vervoer. Dit maakt het gemakkelijk om te reizen en goederen te transporteren.

• Grote talentpool: Zuid-Holland heeft een grote en diverse talentpool met hoogopgeleide professionals uit verschillende sectoren. Dit biedt bedrijven toegang tot de juiste vaardigheden en ervaring om succesvol te zijn.

Waar vind ik bedrijfskavels te koop in Zuid-Holland?

Er zijn verschillende manieren om bedrijfskavels te vinden die te koop zijn in Zuid-Holland. Hier zijn enkele van de meest populaire methoden:

• Online zoeken: U kunt online zoeken naar bedrijfskavels die te koop zijn in Zuid-Holland. Er zijn verschillende websites die specifiek gericht zijn op het kopen en verkopen van bedrijfskavels. Hier kunt u zoeken op locatie, grootte en andere criteria om een kavel te vinden die aan uw behoeften voldoet.

• Makelaars: U kunt ook een makelaar zoeken die gespecialiseerd is in commercieel vastgoed. Een professionele makelaar kan u helpen bij het vinden van geschikte bedrijfskavels en kan u adviseren over de beste locaties, regelgeving en lokale marktomstandigheden.

• Gemeenten: Gemeenten en lokale overheden kunnen aanbiedingen hebben voor bedrijfskavels die te koop zijn in de regio. Dit kan een goede optie zijn als u op zoek bent naar een specifieke locatie of als u geïnteresseerd bent in regelingen zoals subsidieprogramma’s of belastingvoordelen.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een bedrijfskavel in Zuid-Holland?

Als u een bedrijfskavel in Zuid-Holland wilt kopen, zijn er verschillende dingen waar u rekening mee moet houden. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen:

• Locatie: De locatie van de bedrijfskavel is een van de belangrijkste factoren bij de aankoop. U wilt ervoor zorgen dat de locatie geschikt is voor uw bedrijfsactiviteiten en dat het gemakkelijk bereikbaar is voor uw klanten en werknemers.

• Grootte: De grootte van de kavel is ook een belangrijke factor. U moet ervoor zorgen dat het groot genoeg is voor uw bedrijfspand en andere faciliteiten die u wilt bouwen. Als u van plan bent om uit te breiden in de toekomst, moet u ook rekening houden met de mogelijkheid om extra grond te kopen.

• Kosten: De prijs van de bedrijfskavel is ook een belangrijk onderdeel van de aankoopbeslissing. U moet ervoor zorgen dat u de prijs kunt betalen en dat u rekening houdt met de kosten voor het bouwen van uw faciliteiten.

• Regels en regelgeving: Er zijn vaak regels en regelgeving die van toepassing zijn op het bouwen van bedrijfspanden in Zuid-Holland. U moet ervoor zorgen dat u op de hoogte bent van deze regels en dat uw plannen voldoen aan de vereisten.

FAQs

1. Moet ik belasting betalen op mijn bedrijfskavel in Zuid-Holland?

Ja, u moet belasting betalen op uw bedrijfskavel in Zuid-Holland. Er zijn verschillende soorten belastingen die van toepassing kunnen zijn, zoals onroerendezaakbelasting en btw.

2. Kan ik een bedrijfskavel financieren?

Ja, het is mogelijk om een bedrijfskavel te financieren. U kunt bijvoorbeeld een hypotheek afsluiten of een lening aanvragen bij een bank.

3. Moet ik een bouwvergunning aanvragen voor mijn bedrijfspand?

Ja, u moet een bouwvergunning aanvragen voor het bouwen van uw bedrijfspand. Dit is nodig om ervoor te zorgen dat uw plannen voldoen aan de regels en regelgeving van de gemeente.

4. Kan ik een bedrijfskavel huren in plaats van kopen?

Ja, het is ook mogelijk om een bedrijfskavel te huren in plaats van te kopen. Dit kan een goede optie zijn als u nog niet zeker weet of u het eigendom van een kavel wilt hebben of als u niet genoeg financiële middelen hebt om te kopen.

5. Hoe kan ik de waarde van een bedrijfskavel bepalen?

De waarde van een bedrijfskavel wordt bepaald door verschillende factoren, zoals de locatie, grootte en vraag en aanbod naar bedrijfskavels in de regio. U kunt de waarde inschatten door onderzoek te doen naar vergelijkbare kavels in de buurt of door advies in te winnen bij een makelaar.

Meer informatie over oude fabriek te koop zuid-holland vind je hier.

Zie hier meer: https://hienthao.com/category/reviews

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel oude fabriek te koop zuid-holland. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 49 oude fabriek te koop zuid-holland

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *