Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek het oude KPMG gebouw in Amstelveen: een historisch en modern icoon

Ontdek het oude KPMG gebouw in Amstelveen: een historisch en modern icoon

Kicking off Pride week at KPMG Netherlands

oude kpmg gebouw amstelveen

In het hart van Amstelveen staat het Oude KPMG-gebouw, een kenmerkend jaren ’80 kantoorpand dat nu dient als een levendige en moderne werkplek. Het gebouw heeft een rijke geschiedenis en is een bekende landmark in de regio. Hieronder vind je meer informatie over dit unieke pand en wat het parkachtige terrein te bieden heeft.

Geschiedenis

Het Oude KPMG-gebouw werd gebouwd in de jaren ’80 en diende als hoofdkwartier voor het accountancybedrijf KPMG. Het moderne ontwerp van het gebouw was destijds vooruitstrevend en trok veel aandacht vanwege zijn hoogte en unieke vorm. In 2013 besloot KPMG om te verhuizen naar een nieuw pand elders in Amstelveen. Het Oude KPMG-gebouw stond daardoor enige tijd leeg.

Een paar jaar later kreeg het gebouw een nieuwe bestemming. Onder het management van Cairn Real Estate werd het gebouw volledig gerenoveerd en getransformeerd tot een modern en levendig kantoorpand. Het oorspronkelijke concept van het pand werd hierbij behouden en het gebouw kreeg een moderne update met een open en lichte sfeer.

Locatie

Het Oude KPMG-gebouw bevindt zich in het hart van Amstelveen, een voorstad ten zuiden van Amsterdam. Vanwege de uitstekende ligging is het pand goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het gebouw ligt op loopafstand van het metrostation van Amstelveen Centrum en er zijn verschillende bushaltes in de buurt. Bovendien biedt het gebouw voldoende parkeergelegenheid voor zowel auto’s als fietsen.

Ontwerp en functies

Het Oude KPMG-gebouw heeft zijn oorspronkelijke ontwerp behouden, maar is op een aantal belangrijke punten gemoderniseerd. Het gebouw heeft een open en lichte uitstraling met grote openbare ruimtes en veel natuurlijk licht.

Het pand heeft verschillende ingangen en een grote centrale lobby, die fungeert als een gemeenschappelijke ruimte voor huurders en bezoekers. De ruimte is ontworpen met een modern industrieel thema en bevat veel natuurlijke materialen zoals hout en steen.

Het oude auditorium van KPMG is bewaard gebleven en omgevormd tot een conferentie- en evenementenruimte voor huurders en externe bezoekers. De kamer beschikt over een podium en groot scherm en biedt plaats aan maximaal 200 personen.

Er zijn ook verschillende vergaderruimtes en privékantoren die kunnen worden gehuurd door individuen en bedrijven. De kantoren zijn modern ingericht en bieden privacy en rustige werkruimtes.

Een ander opmerkelijk kenmerk van het gebouw is het dak. Het dak is omgebouwd tot een weelderig park, compleet met tuinen, wandelpaden en zitplaatsen. Het park biedt een prachtig uitzicht over de stad en is een geweldige plek om even te ontspannen tijdens de pauze of na het werk.

FAQs

Voor wie is het Oude KPMG-gebouw bedoeld?

Het Oude KPMG-gebouw is bedoeld voor bedrijven die op zoek zijn naar een modern en innovatief kantoorpand in een uitstekende locatie. Het gebouw is geschikt voor bedrijven van verschillende formaten, van individuele zakelijke professionals tot grotere bedrijven.

Wat zijn de beschikbare faciliteiten?

Het Oude KPMG-gebouw beschikt over verschillende faciliteiten, waaronder een centrale lobby, vergaderruimtes en kantoren van verschillende formaten. Er is ook een conferentie- en evenementenruimte, een gemeenschappelijke keuken, en een groot dakterras.

Wat zijn de huurfaciliteiten?

Het Oude KPMG-gebouw biedt een breed scala aan huurfaciliteiten. Er zijn privékantoren van verschillende formaten beschikbaar voor verhuur, evenals vergaderruimtes en de conferentie- en evenementenruimte.

Wat is het voordeel van het Oude KPMG-gebouw ten opzichte van andere kantoorgebouwen?

Het Oude KPMG-gebouw biedt een unieke werkomgeving in een modern pand met een parkachtige sfeer. Het gebouw is volledig gerenoveerd en is voorzien van moderne faciliteiten en stijlvolle inrichting. Het is centraal gelegen en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Hoe is de parkeergelegenheid bij het Oude KPMG-gebouw?

Het Oude KPMG-gebouw heeft voldoende parkeergelegenheid voor zowel auto’s als fietsen. Er is een ondergrondse parkeergarage en voldoende parkeergelegenheid op het terrein rond het gebouw.

Is er een conciërge aanwezig bij het Oude KPMG-gebouw?

Ja, er is een conciërge aanwezig bij het Oude KPMG-gebouw. De conciërge zorgt voor een soepele werking van het gebouw en is beschikbaar om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.

Conclusie

Het Oude KPMG-gebouw in Amstelveen biedt een unieke werkplek in een modern pand met een rijke geschiedenis. Met zijn parkachtige sfeer en bijzondere ontwerp is het gebouw een landmark dat zeker de aandacht trekt. Het gebouw biedt tal van moderne faciliteiten, zoals privékantoren, vergaderruimten en een groot evenementencomplex. Het dakterras is ook een uniek kenmerk, met een prachtig uitzicht over de stad en een prachtige tuin waar huurders kunnen ontspannen in hun vrije tijd.

Het Oude KPMG-gebouw is uitstekend gelegen in het centrum van Amstelveen en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het gebouw heeft voldoende parkeergelegenheid en is geschikt voor individuele zakelijke professionals en grotere bedrijven. Het gebouw is volledig gerenoveerd en biedt een moderne en professionele werkomgeving die inspireert en motiveert.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: parkeren oude kpmg-gebouw amstelveen, oude kpmg-gebouw amstelveen adres, appartementen kpmg amstelveen, the mayor amstelveen, kpmg-pand amstelveen, appartementen complex amstelveen, nieuwbouw amstelveen, de bovenlanden amstelveen

Bekijk de video over “oude kpmg gebouw amstelveen”

Kicking off Pride week at KPMG Netherlands

Zie meer informatie: hienthao.com

Afbeeldingen gerelateerd aan oude kpmg gebouw amstelveen

Kicking off Pride week at KPMG Netherlands
Kicking off Pride week at KPMG Netherlands

parkeren oude kpmg-gebouw amstelveen

Het oude KPMG-gebouw in Amstelveen is al jaren een belangrijke locatie voor verschillende bedrijven en organisaties. Veel mensen die naar dit gebouw komen, zoeken naar een parkeerplek in de buurt. In dit artikel bespreken we de mogelijkheden voor parkeren bij het oude KPMG-gebouw in Amstelveen.

Mogelijkheden voor parkeren

De eerste mogelijkheid om te parkeren bij het oude KPMG-gebouw is op de parkeerplaats van het gebouw zelf. Dit is echter alleen mogelijk als u een afspraak heeft bij een van de bedrijven in het gebouw. Het is niet toegestaan om hier zomaar te parkeren als u geen afspraak heeft.

Een andere optie is om te parkeren op het parkeerterrein naast het oude KPMG-gebouw. Dit terrein is eigendom van de gemeente Amstelveen en heeft voldoende parkeerplekken. Let wel op dat u hier betaald moet parkeren. De tarieven zijn als volgt:

– Maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur: €2,50 per uur
– Avondtarief van 18:00 tot 21:00 uur: €1,10 per uur
– Zondag: gratis parkeren

Mocht het parkeerterrein naast het oude KPMG-gebouw vol zijn, dan kunt u ook parkeren in de woonwijk achter het gebouw. Hier geldt geen betaald parkeren, maar let wel op eventuele parkeervergunningen.

Daarnaast is er op loopafstand van het oude KPMG-gebouw een parkeergarage te vinden bij winkelcentrum Stadshart Amstelveen. Deze parkeergarage heeft 1700 parkeerplekken en is 24/7 geopend. De tarieven zijn als volgt:

– Maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur: €3,00 per uur
– Avondtarief van 18:00 tot 21:00 uur: €1,50 per uur
– Zondag: €1,50 per uur

FAQs

Hieronder vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over parkeren bij het oude KPMG-gebouw in Amstelveen.

Hoeveel parkeerplekken zijn er op de parkeerplaats van het oude KPMG-gebouw?

De parkeerplaats van het oude KPMG-gebouw heeft ongeveer 30 parkeerplekken. Deze zijn alleen beschikbaar voor mensen die een afspraak hebben bij een van de bedrijven in het gebouw.

Mag ik op de parkeerplaats van het oude KPMG-gebouw parkeren als ik geen afspraak heb?

Nee, het is niet toegestaan om op de parkeerplaats van het oude KPMG-gebouw te parkeren als u geen afspraak heeft bij een van de bedrijven in het gebouw.

Is er betaald parkeren bij het oude KPMG-gebouw?

Ja, op het parkeerterrein naast het oude KPMG-gebouw geldt betaald parkeren.

Hoeveel kost parkeren op het parkeerterrein naast het oude KPMG-gebouw?

Het tarief voor parkeren op het parkeerterrein naast het oude KPMG-gebouw is €2,50 per uur van maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur. Het avondtarief van 18:00 tot 21:00 uur is €1,10 per uur. Op zondag geldt gratis parkeren.

Is er een parkeergarage in de buurt van het oude KPMG-gebouw?

Ja, op loopafstand van het oude KPMG-gebouw is parkeergarage Stadsplein te vinden bij winkelcentrum Stadshart Amstelveen.

Hoeveel kost parkeren in parkeergarage Stadsplein bij winkelcentrum Stadshart Amstelveen?

Het tarief voor parkeren in parkeergarage Stadsplein bij winkelcentrum Stadshart Amstelveen is €3,00 per uur van maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur. Het avondtarief van 18:00 tot 21:00 uur is €1,50 per uur. Op zondag geldt een tarief van €1,50 per uur.

Zijn er andere opties voor parkeren in de buurt van het oude KPMG-gebouw?

Ja, als het parkeerterrein naast het oude KPMG-gebouw vol is, kunt u ook parkeren in de woonwijk achter het gebouw. Hier geldt geen betaald parkeren, maar let wel op eventuele parkeervergunningen.

Conclusie

Er zijn verschillende mogelijkheden voor parkeren bij het oude KPMG-gebouw in Amstelveen. Op de parkeerplaats van het gebouw zelf zijn alleen parkeerplekken beschikbaar voor mensen die een afspraak hebben bij een van de bedrijven in het gebouw. Op het parkeerterrein naast het oude KPMG-gebouw en in de parkeergarage bij winkelcentrum Stadshart Amstelveen geldt betaald parkeren. Als het parkeerterrein naast het oude KPMG-gebouw vol is, kunt u ook parkeren in de woonwijk achter het gebouw. Let wel op eventuele parkeervergunningen.

oude kpmg-gebouw amstelveen adres

Het oude KPMG-gebouw in Amstelveen adres

Het oude KPMG-gebouw in Amstelveen heeft sinds zijn oplevering in 1975 veel veranderingen ondergaan. Het gebouw heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van Amstelveen en was een van de eerste grote kantoorgebouwen van Nederland. Het adres van het gebouw is Laan van Langerhuize 1, 1186 DS Amstelveen.

Geschiedenis van het oude KPMG-gebouw

Het oude KPMG-gebouw werd in 1975 ontworpen door de architecten J.H. van den Broek en J.F. van Embden. Het gebouw werd gebouwd als het nieuwe hoofdkantoor van de accountancy- en adviesfirma KPMG. Destijds was het gebouw een van de grootste kantoorgebouwen in Nederland. Het gebouw was ook vernieuwend in zijn ontwerp, omdat het bestond uit een reeks langwerpige blokken die op verschillende niveaus in elkaar overlopen.

In de loop der jaren heeft het oude KPMG-gebouw verschillende renovaties ondergaan. In de jaren 90 werd het gebouw uitgebreid met een nieuwe vleugel en een lichtovergoten atrium. Het gebouw was toen eigendom van KPN, nadat KPN de PTT had overgenomen. In 2007 werd het oude KPMG-gebouw verkocht aan vastgoedbedrijf Union Investment Real Estate. In 2008 werd het gebouw opnieuw gerenoveerd en omgebouwd tot een modern kantoorgebouw. Tegenwoordig is het gebouw de thuisbasis van verschillende bedrijven en organisaties.

Kenmerken van het oude KPMG-gebouw

Het oude KPMG-gebouw is ontworpen in de stijl van het brutalisme. Het gebouw kenmerkt zich door de uitgestrekte rechthoekige vormen en de ruwe betonnen zuilen en muren. Het ontwerp van het gebouw is geïnspireerd door de principes van de modernistische architectuur, waarbij de functionaliteit van het gebouw voorop staat. Het gebouw heeft een indrukwekkende uitstraling en is een iconisch voorbeeld van de Nederlandse modernistische architectuur.

Het oude KPMG-gebouw heeft een oppervlakte van bijna 60.000 vierkante meter en bestaat uit 11 verdiepingen. Het gebouw is voorzien van moderne faciliteiten, zoals klimaatregeling, liften en een restaurant. De kantoorruimtes zijn verdeeld over verschillende vleugels en gangen, en bieden ruimte aan honderden werknemers. Het gebouw heeft ook grote vergaderruimtes en conferentiezalen, die worden gebruikt voor workshops en evenementen.

Toekomstplannen voor het oude KPMG-gebouw

Het oude KPMG-gebouw is momenteel eigendom van vastgoedontwikkelaar PingProperties. Het gebouw is in 2021 opnieuw gerenoveerd en gemoderniseerd. PingProperties heeft het gebouw omgebouwd tot een multi-tenant kantoor. Het doel van de renovatie was om het gebouw weer klaar te maken voor de toekomst, zodat het beter aansluit bij de wensen en behoeften van de moderne werknemer.

Het gerenoveerde gebouw biedt nu een betere werkomgeving met veel natuurlijk licht en flexibele werkruimtes. Het gebouw is ook voorzien van energiebesparende maatregelen, zoals zonnepanelen en LED-verlichting. Het gebouw heeft een energielabel A en is daarmee energiezuinig. Het gebouw is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft een ondergrondse parkeergarage.

FAQs:

1. Is het oude KPMG-gebouw open voor publiek?
– Nee, het oude KPMG-gebouw is geen publieke ruimte en is alleen toegankelijk voor werknemers en bezoekers van de kantoren.

2. Kan ik een rondleiding krijgen in het oude KPMG-gebouw?
– Nee, er worden geen officiële rondleidingen gegeven door het oude KPMG-gebouw.

3. Is er een restaurant in het oude KPMG-gebouw?
– Ja, het oude KPMG-gebouw heeft een restaurant dat is geopend voor werknemers en bezoekers van het kantorencomplex.

4. Kan ik parkeren bij het oude KPMG-gebouw?
– Ja, het oude KPMG-gebouw heeft een ondergrondse parkeergarage waar bezoekers hun auto kunnen parkeren.

5. Zijn er evenementen of workshops die worden gehouden in het oude KPMG-gebouw?
– Ja, het oude KPMG-gebouw heeft grote vergaderruimtes en conferentiezalen die worden gebruikt voor evenementen en workshops. Neem contact op met de beheerder van het gebouw voor meer informatie over beschikbaarheid en prijzen.

6. Heeft het oude KPMG-gebouw een eigen ingang?
– Ja, het oude KPMG-gebouw heeft verschillende ingangen voor werknemers en bezoekers van de kantoren.

7. Kan ik een kantoorruimte huren in het oude KPMG-gebouw?
– Ja, het oude KPMG-gebouw is een multi-tenant kantoor en er zijn kantoorruimtes beschikbaar voor verhuur. Neem contact op met de beheerder van het gebouw voor meer informatie over beschikbaarheid en prijzen.

Meer informatie over oude kpmg gebouw amstelveen vind je hier.

Zie hier meer: https://hienthao.com/category/reviews

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel oude kpmg gebouw amstelveen. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 91 oude kpmg gebouw amstelveen

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *