Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Oude Parklaan 60 Castricum: Een Prachtige Woning in een Rustige Omgeving

Oude Parklaan 60 Castricum: Een Prachtige Woning in een Rustige Omgeving

Vlaardingen 1962 1965

oude parklaan 60 castricum

Oude Parklaan 60 in Castricum is een prachtige woning met karakteristieke elementen en veel ruimte voor een groot gezin. De woning is gelegen in een rustige en groene buurt, nabij het strand en diverse voorzieningen. In dit artikel zullen we meer vertellen over deze bijzondere woning en wat het te bieden heeft.

Ligging en omgeving
Oude Parklaan 60 is gelegen in een prestigieuze wijk van Castricum, een van de meest gewilde gebieden in de regio. De wijk is rustig en omgeven door natuur, waardoor het ideaal is voor gezinnen met jonge kinderen. De woning ligt op slechts 10 minuten fietsen van het strand en op loopafstand van het prachtige bos- en duinlandschap van het Noord-Hollands Duinreservaat. Castricum heeft een gezellig centrum met allerlei winkels en restaurants, en er zijn goede scholen in de buurt.

De woning
Oude Parklaan 60 is een opvallende halfvrijstaande woning met een nostalgische uitstraling. De woning is gebouwd in 1928 en heeft nog veel authentieke details, waaronder een mooie erker aan de voorzijde van het huis. De woonkamer is ruim en licht, en beschikt over een open haard en houten vloeren. De keuken is modern en van alle gemakken voorzien, en er is voldoende ruimte om een eettafel te plaatsen. Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers, waarvan er drie ruim genoeg zijn voor een tweepersoonsbed. Er is ook een moderne badkamer met een ligbad, douche en toilet. Op de tweede verdieping is nog een ruime slaapkamer, evenals een aantal bergingen.

Tuin en buitenruimte
De woning heeft een grote, zonnige achtertuin op het zuiden, met veel privacy. Er is een groot terras waar je heerlijk kunt zitten, en een gazon waar kinderen kunnen spelen. De voortuin is ook mooi aangelegd en biedt voldoende ruimte om een auto te parkeren. Door de ligging aan een rustige straat is er weinig verkeer en is het een veilige omgeving voor kinderen om buiten te spelen.

FAQs

Wat is de vraagprijs van Oude Parklaan 60 in Castricum?
De vraagprijs van Oude Parklaan 60 is op aanvraag. Neem contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie.

Is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt van de woning?
Ja, er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt van de woning. Er is zelfs een mogelijkheid om de auto op de eigen oprit voor de woning te parkeren.

Is de woning geschikt voor een groot gezin?
Ja, Oude Parklaan 60 is zeker geschikt voor een groot gezin. Er zijn vijf slaapkamers en een ruime woonkamer, waardoor er voldoende ruimte is voor iedereen. Bovendien is de ligging aan een rustige straat en de aanwezigheid van een grote tuin ideaal voor gezinnen met jonge kinderen.

Hoe ver is het strand van de woning?
Het strand is slechts 10 minuten fietsen van de woning. Er zijn verschillende fietsroutes die je kunt nemen om naar het strand te gaan, en je kunt ook lopen door het mooie bos- en duingebied.

Zijn er winkels en restaurants in de buurt van de woning?
Ja, er zijn verschillende winkels en restaurants in de buurt van de woning. Het centrum van Castricum ligt op ongeveer 10 minuten fietsen en hier vind je een scala aan winkels, restaurants en cafés. Er zijn ook verschillende supermarkten in de buurt.

Is de woning goed bereikbaar met het openbaar vervoer?
Ja, de woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende bushaltes in de buurt die je naar het centrum van Castricum en naar het treinstation brengen. Vanaf het treinstation zijn er regelmatig treinen naar Amsterdam, Haarlem en Alkmaar.

Conclusie
Oude Parklaan 60 is een prachtige woning met veel charme en karakter. De woning is perfect gelegen in een rustige wijk nabij het strand en diverse voorzieningen. Het is geschikt voor gezinnen met jonge kinderen door de ruime indeling en de mooie, grote tuin. De authentieke details maken het tot een unieke woning die klaar is om bewoond te worden. Voor meer informatie over Oude Parklaan 60 in Castricum, kunt u contact opnemen met de verkopend makelaar.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: oude parklaan, castricum, parnassia groep, parnassia ouderenzorg den haag, parnassia zaandam, parnassia kliniek, cmc parnassia, parnassia kakistraat den haag, crisisdienst parnassia zaandam

Bekijk de video over “oude parklaan 60 castricum”

Vlaardingen 1962 1965

Zie meer informatie: hienthao.com

Afbeeldingen gerelateerd aan oude parklaan 60 castricum

Vlaardingen 1962 1965
Vlaardingen 1962 1965

oude parklaan, castricum

Oude Parklaan, Castricum: een groen paradijsje dicht bij de kust

Als u de drukte van de stad wilt ontvluchten en wilt ontspannen in een rustige en groene omgeving, dan is Oude Parklaan in Castricum de perfecte plek voor u. Gelegen op slechts enkele kilometers van de kust en naast het Kooibrugbos, biedt deze woonwijk een goede mix van natuurlijke schoonheid, rust en stilte, en gemakkelijke toegang tot de stranden en de stad.

Oude Parklaan is een prachtige straat om doorheen te wandelen. Met zijn prachtige bomen en planten is het een oase van rust. De straat is breed en groen, met brede trottoirs en fietspaden, perfect om te wandelen, joggen of fietsen. De huizen zijn ruim en hebben mooie tuinen, wat bijdraagt aan de rustige sfeer van deze wijk.

De wijk is zeer kindvriendelijk, met veel groene gebieden en diverse speelplekken voor kinderen. Er zijn voldoende scholen en clubs voor kinderen in de buurt. De grote en groene speeltuin naast het Kooibrugbos is een van de meest populaire plekken voor kinderen in de buurt. Het is een veilige en leuke plek om buiten te zijn tijdens de zonnige dagen.

Voor degenen die van natuur en wandelen houden, biedt Oude Parklaan toegang tot het Kooibrugbos. Het is een prachtig bosrijk gebied van ongeveer 450 hectares. Het bos is rijk aan flora en fauna, met verschillende wandelpaden, fietspaden, picknickplaatsen, en zelfs een trimbaan. Wandelen in het bos is een geweldige manier om stress te verminderen en de frisse lucht in te ademen.

Castricum ligt ook dicht bij de kust, waardoor het perfect is voor degenen die van stranden houden. Het strand van Castricum ligt op ongeveer 3 km afstand van Oude Parklaan en is gemakkelijk bereikbaar met de fiets of de auto. Het strand is erg breed en rustig vergeleken met de andere stranden in de omgeving, waardoor het perfect is voor gezinnen. Er zijn ook veel restaurants en cafes in de buurt, wat zorgt voor een leuke dag op het strand.

Oude Parklaan heeft ook een gunstige locatie, omdat het gemakkelijk te bereiken is met de auto en het openbaar vervoer. Met de auto is het slechts 5 minuten rijden naar de snelweg en ongeveer 30 minuten rijden naar Amsterdam. Met het openbaar vervoer duurt het ongeveer 30 minuten met de trein/trein/bus om Amsterdam te bereiken.

FAQ’s

1. Hoeveel kost een huis/bungalow in Oude Parklaan, Castricum?

De prijs van huizen en bungalows in Oude Parklaan, Castricum varieert sterk, afhankelijk van grootte, locatie, en andere factoren. De prijzen variëren van 300.000 euro tot meer dan 1 miljoen euro. Het is aan te raden om een vastgoedmakelaar te raadplegen voor actuele prijzen.

2. Zijn er faciliteiten om boodschappen te doen in de buurt van Oude Parklaan, Castricum?

Ja, er zijn verschillende supermarkten en winkelcentra in de buurt van Oude Parklaan, Castricum. Het dichtstbijzijnde winkelcentrum is gelegen op slechts 1 km afstand van Oude Parklaan, en er zijn verschillende supermarkten in de buurt.

3. Is het veilig om te leven in Oude Parklaan, Castricum?

Ja, Oude Parklaan is een rustige en veilige buurt om te wonen. Het gebied wordt goed onderhouden en er is weinig criminaliteit. Het is aan te raden om voorzorgsmaatregelen te nemen zoals altijd uw huis te sluiten en niet te laat buiten te zijn.

4. Is Oude Parklaan een kindvriendelijke buurt?

Ja, Oude Parklaan is een zeer kindvriendelijke buurt. Er zijn verschillende scholen, clubs voor kinderen en veel groene gebieden en speelplekken in de buurt. De grote speeltuin naast het Kooibrugbos is een favoriete locatie voor kinderen om te spelen en te socialiseren.

5. Hoe zit het met transportmogelijkheden in Oude Parklaan, Castricum?

Oude Parklaan heeft een gunstige locatie, omdat het gemakkelijk te bereiken is met de auto en het openbaar vervoer. Met de auto is het slechts 5 minuten rijden naar de snelweg en ongeveer 30 minuten rijden naar Amsterdam. Met het openbaar vervoer duurt het ongeveer 30 minuten met de trein/trein/bus om Amsterdam te bereiken. Er is ook een busstation in de buurt van Oude Parklaan.

parnassia groep

Parnassia Groep is een van de oudste en grootste GGZ-instellingen van Nederland, met een geschiedenis die teruggaat tot 1928. De organisatie heeft zijn hoofdkantoor in Den Haag en biedt zorg aan mensen met psychische en verslavingsproblemen in heel Nederland. In dit artikel bespreken we de geschiedenis, missie en doelstellingen van Parnassia Groep, evenals de verschillende diensten die zij aanbiedt en haar impact op de Nederlandse samenleving.

Geschiedenis van Parnassia Groep

Parnassia Groep werd in 1928 opgericht door de Haagse psychiater C.L. van der Hoogt onder de naam ‘Kliniek Sint Bavo’. De kliniek bood destijds behandelingen aan voor mensen met psychiatrische stoornissen en was een van de eerste gespecialiseerde GGZ-instellingen in Nederland. Na de oprichting breidde de kliniek zich snel uit en werd het uiteindelijk onderdeel van de Stichting PsyQ in 2002, dat op zijn beurt weer werd opgenomen in de Parnassia Groep in 2005.

De Parnassia Groep heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld en uitgebreid door verschillende fusies en overnames van andere GGZ-instellingen in Nederland. Tegenwoordig bestaat de groep uit 17 verschillende labels en dochtermaatschappijen, inclusief Parnassia, Brijder, i-psy en Lucertis. Samen bieden deze verschillende instellingen zorg aan ongeveer 170.000 cliënten per jaar.

Missie en doelstellingen van Parnassia Groep

De missie van Parnassia Groep is om mensen met psychische problemen te helpen bij het bereiken van een beter leven. Dit wordt gedaan door middel van het bieden van kwalitatief hoogstaande zorg en behandelingen, waarbij de nadruk ligt op persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij elke individuele cliënt. Het doel van de Parnassia Groep is om zorg te bieden die aansluit bij de behoeften van haar cliënten en om mensen te helpen hun psychische problemen te begrijpen en te behandelen om hun kwaliteit van leven te verbeteren.

Diensten aangeboden door Parnassia Groep

Parnassia Groep biedt een breed scala aan diensten aan, variërend van behandelingen voor volwassenen en kinderen tot preventieve programma’s en innovatieve projecten om de zorg voor GGZ-patiënten te verbeteren. Hieronder staan enkele van de belangrijkste diensten die door de groep worden aangeboden.

1) Ambulante zorg – Parnassia Groep biedt ambulante zorg voor de behandeling en ondersteuning van patiënten met psychische problemen. Ambulante zorg omvat regelmatige gesprekken met een therapeut of psycholoog, evenals medicatiebeheer en -behandeling. Het doel van ambulante zorg is om patiënten te helpen hun gezondheid te verbeteren en terug te keren naar een normaal leven.

2) Klinische zorg – De Parnassia Groep beschikt over verschillende klinieken voor intensieve behandeling. Deze klinieken bieden zorg voor patiënten die intensievere mentale gezondheidszorg nodig hebben dan ambulante zorg. Patiënten in deze klinieken ontvangen dagelijkse individuele of groepstherapie, medicatiebeheer en andere diensten.

3) Verslavingszorg – Parnassia Groep biedt een breed scala aan verslavingszorgdiensten aan, waaronder afkickprogramma’s voor drugs- en alcoholverslaving, evenals preventieprogramma’s voor personen die risico lopen op verslaving.

4) Kinder- en jeugdpsychiatrie – Parnassia Groep biedt diensten voor kinderen en jongeren met psychische problemen. Deze diensten omvatten beoordelingen van mentale gezondheid, behandelingen voor angststoornissen, depressie en andere psychische problemen.

5) Preventieve programma’s – Parnassia Groep biedt preventieve programma’s aan om preventie van psychische problemen te bevorderen. Dit omvat programma’s gericht op onderwijs, voorlichting en het verminderen van stress en angst.

Impact van Parnassia Groep

Parnassia Groep heeft een belangrijke impact gehad op de Nederlandse samenleving door het bieden van hoogwaardige geestelijke gezondheidszorgdiensten. In Nederland komt geestelijke gezondheid vaak voor en is er weinig stigma rond het zoeken van hulp. Hierdoor is er een groeiende behoefte aan GGZ-instellingen die kwalitatief hoogstaande diensten bieden aan mensen en Parnassia Groep speelt een belangrijke rol in het leveren van deze diensten.

Bovendien heeft Parnassia Groep verschillende leiderschapsprijzen ontvangen en is het erkend als een toonaangevende GGZ-organisatie in Nederland. Parnassia Groep blijft zich richten op het bieden van betere zorg door middel van innovatieve projecten en het voortdurend verbeteren van de diensten die aan cliënten worden verleend.

FAQs

1. Wat is Parnassia Groep?

Parnassia Groep is een van de oudste en grootste GGZ-instellingen in Nederland. De organisatie biedt kwalitatief hoogstaande zorg voor mensen met psychische en verslavingsproblemen in heel Nederland.

2. Wat is de geschiedenis van Parnassia Groep?

De organisatie werd in 1928 opgericht als ‘Kliniek Sint Bavo’ door de Haagse psychiater C.L. van der Hoogt en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld en uitgebreid door verschillende fusies en overnames van andere GGZ-instellingen in Nederland.

3. Wat zijn de missie en doelstellingen van Parnassia Groep?

De missie van Parnassia Groep is om mensen met psychische problemen te helpen bij het bereiken van een beter leven. Het doel van de groep is om zorg te bieden die aansluit bij de behoeften van haar cliënten en om mensen te helpen hun psychische problemen te begrijpen en te behandelen om hun kwaliteit van leven te verbeteren.

4. Wat zijn enkele van de diensten die door Parnassia Groep worden aangeboden?

Parnassia Groep biedt een breed scala aan diensten aan, variërend van behandelingen voor volwassenen en kinderen tot preventieve programma’s en innovatieve projecten om de zorg voor GGZ-patiënten te verbeteren. Deze diensten omvatten ambulante zorg, klinische zorg, verslavingszorg, kinder- en jeugdpsychiatrie en preventieve programma’s.

5. Wat is de impact van Parnassia Groep op de Nederlandse samenleving?

Parnassia Groep heeft een belangrijke impact gehad op de Nederlandse samenleving door het bieden van hoogwaardige geestelijke gezondheidszorgdiensten en het verminderen van het stigma rond het zoeken van hulp voor psychische problemen.

Meer informatie over oude parklaan 60 castricum vind je hier.

Zie hier meer: https://hienthao.com/category/reviews

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel oude parklaan 60 castricum. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 54 oude parklaan 60 castricum

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *