Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Met de auto de overtocht maken van Duinkerken naar Dover

Met de auto de overtocht maken van Duinkerken naar Dover

Boarding and disembarking DFDS SEAWAYS Duinkerken - Dover

overtocht duinkerken dover met auto

De overtocht van Duinkerken naar Dover met de auto is een populaire en handige manier om vanuit Frankrijk naar Engeland te reizen. Het stelt reizigers in staat om hun eigen voertuig mee te nemen, wat ideaal is voor lange afstanden, road trips en het verkennen van Engeland’s prachtige landschap. Deze route wordt aangeboden door verschillende ferry operators, waardoor reizigers een ruime keuze hebben aan vertrektijden en tarieven.

Hier is wat je moet weten over de overtocht van Duinkerken naar Dover met de auto.

Waar is Duinkerken?

Duinkerken, ook wel bekend als Dunkerque, is een stad in het noorden van Frankrijk. Het ligt ongeveer 15 kilometer van de Belgische grens en ongeveer 40 kilometer ten westen van de stad Lille. Vanuit Nederland is het ongeveer 220 kilometer rijden naar Duinkerken.

Waarom de overtocht naar Dover?

De overtocht van Duinkerken naar Dover met de auto is een populaire optie voor reizigers die naar Engeland willen. Het is een snel en gemakkelijk alternatief voor de Eurotunnel, die een treinspoor onder het Kanaal heeft. De overtocht per ferry biedt reizigers ook de mogelijkheid om hun eigen voertuig mee te nemen, wat ideaal is voor het verkennen van Engeland’s landschap en lange afstanden reizen.

Welke ferry operators bieden de overtocht?

Er zijn meerdere ferry operators die de overtocht van Duinkerken naar Dover bieden, waardoor reizigers een ruime keuze hebben. Ferries vertrekken dagelijks en bieden verschillende vertrektijden en tarieven. Enkele van de bekendste operators zijn DFDS en Dover-Calais.

Wat zijn de tarieven?

Tarieven voor de overtocht van Duinkerken naar Dover kunnen sterk variëren afhankelijk van de tijd van het jaar en welke ferry operator je kiest. Het is meestal het goedkoopst om tickets online te kopen en te reserveren. De prijzen beginnen bij ongeveer € 45,- per enkele reis. Houd er rekening mee dat er extra kosten kunnen zijn voor het meenemen van voertuigen of huisdieren.

Hoe lang duurt de overtocht?

De overtocht van Duinkerken naar Dover duurt ongeveer 2 uur. Houd er rekening mee dat de tijd naar de haven en het inchecken ook extra tijd in beslag kan nemen. Het wordt aanbevolen om minstens een uur voor vertrek van de ferry bij de haven aan te komen.

Wat is de route van de overtocht?

De overtocht van Duinkerken naar Dover gaat over het Kanaal. Het is een van de kortste routes van het vasteland van Europa naar Engeland en biedt reizigers een prachtig uitzicht op de overtocht. De ferry vaart over de Noordzee van Frankrijk naar Groot-Brittannië.

Kan ik een huisdier meenemen?

Ja, het is mogelijk om een huisdier mee te nemen op de overtocht. Houd er rekening mee dat er extra kosten kunnen zijn en dat huisdieren in het voertuig moeten blijven tijdens de overtocht. Zorg ervoor dat het huisdier comfortabel is en voldoende water heeft voor de reis.

Zijn er eetgelegenheden op de ferry?

Ja, de meeste ferry’s die van Duinkerken naar Dover varen, bieden eetgelegenheden aan boord. Dit kan variëren per ferry operator en type ferry. Sommige bieden restaurants, terwijl anderen alleen snacks en drankjes aanbieden. Houd er rekening mee dat er beperkte ruimte kan zijn op de ferry en dat het aanbevolen wordt om van tevoren te reserveren.

Waar kan ik parkeren bij de ferry terminal?

Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar bij de ferry terminals in Duinkerken en Dover. Bij de meeste ferry operators is het mogelijk om vooraf online te reserveren. Houd er rekening mee dat parkeren bij de ferry terminals extra kosten met zich meebrengt.

Hoe kan ik mijn ticket boeken?

Tickets voor de overtocht van Duinkerken naar Dover kunnen online worden geboekt via de website van de ferry operator of via een reisbureau. Het wordt aanbevolen om tickets van tevoren te boeken om teleurstellingen te voorkomen. Zorg ervoor dat je alle benodigde informatie bij de hand hebt, zoals je paspoort- of ID-kaartnummer en de gegevens van het voertuig.

Wat moet ik meenemen op de overtocht?

Bereid je voor op de overtocht door de juiste documenten mee te nemen, zoals je paspoort of ID-kaart, rijbewijs en de benodigde papieren voor het voertuig. Zorg ervoor dat je voldoende eten en drinken voor de reis meeneemt, aangezien er beperkte eetgelegenheden aan boord zijn. Vergeet ook niet om een jas mee te nemen, aangezien het op het dek kouder kan zijn dan in de cabine.

Conclusie

De overtocht van Duinkerken naar Dover met de auto is een populaire en handige manier om vanuit Frankrijk naar Engeland te reizen. Het biedt reizigers de mogelijkheid om hun eigen voertuig mee te nemen en Engeland’s prachtige landschap te verkennen. Er zijn meerdere ferry operators die de overtocht aanbieden en de prijzen beginnen bij ongeveer € 45,- per enkele reis. Houd er rekening mee dat er extra kosten kunnen zijn voor het meenemen van voertuigen of huisdieren en dat het aanbevolen wordt om minstens een uur voor vertrek bij de haven aan te komen.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: duinkerken-dover vaartijd, dfds dover duinkerken timetable, ferry duinkerken dover adres, ferry duinkerken, overtocht engeland met auto, duinkerken ferry adres, dfds ferry, dfds dover-calais

Bekijk de video over “overtocht duinkerken dover met auto”

Boarding and disembarking DFDS SEAWAYS Duinkerken – Dover

Zie meer informatie: hienthao.com

Afbeeldingen gerelateerd aan overtocht duinkerken dover met auto

Boarding and disembarking DFDS SEAWAYS Duinkerken - Dover
Boarding and disembarking DFDS SEAWAYS Duinkerken – Dover

duinkerken-dover vaartijd

Duinkerken-Dover Vaartijd: Tips en informatie voor een perfecte overtocht

Een bezoekje brengen aan Engeland, het land van de Big Ben, de Royal Family en de legendarische steakhouses, is altijd een avontuur. Het lekkere eten, de historische steden en de prachtige landschappen zijn de moeite waard om te ontdekken. Maar wat is nu de makkelijkste en snelste manier om de oversteek te maken vanaf het continent naar Groot-Brittannië? Wij raden de ferry aan, en specifiek de oversteek van Duinkerken naar Dover. In dit artikel nemen we je mee doorheen de belangrijkste informatie over de Duinkerken-Dover vaartijd, tips voor tijdens de overtocht en antwoorden op de meest gestelde vragen.

Duinkerken-Dover vaartijd

De overtocht van Duinkerken naar Dover neemt ongeveer 2 uur in beslag, afhankelijk van de snelheid van de ferry en de weersomstandigheden. Het is een van de snelste en goedkoopste overtochten van Frankrijk naar Engeland. Er zijn meerdere ferry-maatschappijen die deze route aanbieden, zoals DFDS Seaways, P & O Ferries en Brittany Ferries.

DFDS Seaways is de grootste aanbieder van de route Duinkerken-Dover. Zij hebben dagelijks meerdere afvaarten, zowel overdag als ‘s nachts. Het is daarom handig om vooraf te kijken welke afvaart het beste bij je reisplannen past. De nachtvaart wordt voornamelijk gekozen voor mensen die ‘s morgens zo snel mogelijk aan de overkant moeten zijn en/of voor hen die met een grotere voertuig onderweg zijn. De dagvaart daarentegen is ideaal voor wie graag de kanalen oversteekt met een prachtig uitzicht over de zee.

P & O Ferries biedt eveneens meerdere afvaarten per dag aan. Daarnaast hebben zij ook ruimere lounges, waar u kunt genieten van een diner of lunch. De lounges zijn gezellig ingericht, ideaal voor mensen die graag reizen in comfort. Brittany Ferries heeft dan weer schepen met een capaciteit tot 2000 passagiers. Het is dus een goede optie voor groepen of families die samen reizen.

Tips voor tijdens de overtocht

Een ferrytocht kan best wel indrukwekkend zijn, zeker als het je eerste keer is. Wij hebben daarom enkele tips voor tijdens de Duinkerken-Dover vaartijd:

1. Bereid je voor: check vooraf online of via een tussenpersoon zoals directferries.nl wat de vertrek- en aankomsttijden zijn, welke documenten je nodig hebt en waar de ferryterminal zich bevindt. Afhankelijk van het bedrijf waar u mee vaart, kom je niet op dezelfde plaats aan. DFDS Seaways komt bijvoorbeeld aan in Dover, aan de oostkant van de haven. P & O Ferries komt daarentegen aan op de westkant van de haven, en heeft daarom een andere terminal.

2. Hou rekening met vertragingen: in de zomer, tijdens weekends en feestdagen kan de drukte wat langer duren. We raden daarom aan om 1,5 uur voor de vertrektijd aan te komen.

3. Vermaak je: houd je kinderen bezig met spelletjes, lees een magazine of maak een wandelingetje op de ferry. Geniet van de uitzichten op het dek of in de lounge. Lekker eten en drinken is uiteraard ook steeds een goede optie. Sommige maatschappijen bieden ook entertainment aan in de vorm van live muziek optredens of cabaretiers.

4. Plan je volgende stappen: Bekijk de plattegrond van de terminal voordat je aankomt om de uitgang te vinden. Hoe snel je van de boot kunt komen, hangt af van je vervoermiddel en waar je zit. Zorg er dus voor dat je je route vanaf de terminal naar je bestemming kent. Koop bijvoorbeeld vooraf om tijd te besparen een ticket voor de trein of taxi, of huur een auto online.

Meest gestelde vragen over Duinkerken-Dover vaartijd

1. Hoeveel kost de overtocht van Duinkerken naar Dover?

De prijzen variëren afhankelijk van het moment van de dag, het seizoen en het bedrijf waar u mee reist. Prijzen starten vanaf € 35 voor een enkele reis.

2. Kan ik mijn eigen eten en drinken meenemen op de ferry?

Ja, je mag je eigen snacks en drankjes meenemen op de ferry. Bovendien zijn er restaurants waar u op sommige veerboten kunt genieten van een lekker ontbijt, lunch of diner.

3. Kan ik mijn huisdier meenemen?

In de meeste gevallen mogen huisdieren aan boord worden meegenomen. Het is belangrijk om te controleren of je huisdier voldoet aan de reisvoorwaarden, en of er een kennel beschikbaar is.

4. Kan ik de overtocht van Duinkerken naar Dover annuleren of wijzigen?

Het is vaak mogelijk om de overtocht te annuleren of te wijzigen. Dit kan echter alleen tegen betaling van een administratiekost.

5. Kan ik een hut boeken op de ferry?

Ja, op sommige ferries is het mogelijk om een hut te boeken. Dit is vooral ideaal voor mensen die een nachtelijke overtocht maken.

6. Heb ik een paspoort of identiteitskaart nodig voor de overtocht?

Ja, een geldig paspoort of identiteitskaart is nodig voor de overtocht. Controleer ook altijd de aanvullende reisvoorwaarden van het geselecteerde bedrijf.

7. Kan ik op de ferry geld opnemen?

Ja, op de meeste ferries is er een ATM aanwezig. Het is echter wel handig om voldoende cash bij te hebben voor de overtocht, want niet alle bedrijven accepteren betalingen met bankkaarten.

Conclusie

De overtocht van Duinkerken naar Dover is een ideale manier om naar Engeland te reizen. Het duurt slechts 2 uur, afhankelijk van het weer en het bedrijf waar u mee vaart. Vergeet niet om vooraf de vereiste reisdocumenten te checken en houdt rekening met vertragingen. Vermaak uzelf met spelletjes of live-muziek optredens aan boord en geniet van het mooie zicht over het Kanaal. Maak ook steeds een plan van aanpak als je aanlegt in Dover, om tijd te besparen.

dfds dover duinkerken timetable

DFDS Dover Duinkerken dienstregeling

DFDS biedt verschillende veerdiensten aan tussen Engeland en het vasteland van Europa. Een van deze veerdiensten is de Dover Duinkerken route, die dagelijks zowel voor passagiers als vrachtverkeer beschikbaar is.

De Dover Duinkerken veerdienst is een essentiële verbinding tussen Engeland en het Europese vasteland, en DFDS heeft deze route al sinds 1992 in beheer. Na bijna 30 jaar heeft DFDS de ervaring en kennis om deze dienst te bieden tegen de hoogste normen van de klantenservice en veiligheid.

DFDS Dover Duinkerken dienstregeling voor 2021

De DFDS Dover Duinkerken dienstregeling voor 2021 is uitgebreid en biedt een aantal vertrektijden gedurende de dag. Dit maakt het gemakkelijk om te kiezen voor een vertrektijd die het beste past bij uw behoeften.

De dienstregeling van DFDS Dover Duinkerken bestaat uit 24 vertrektijden van Dover naar Duinkerken en omgekeerd, elk met een verschillend reisschema die vijf dagen per week plaatsvinden en dit tijdens de zomermeisjes uit te breiden naar een dagelijkse dienstregeling. De dienst is beschikbaar voor alle soorten voertuigen en passagiers, zodat u zich kunt verplaatsen op de manier die u verkiest.

De DFDS Dover Duinkerken dienstregeling omvat ook een aantal vertrektijden die ‘s nachts zijn. Dit kan handig zijn voor diegenen die hun reis willen opsplitsen of voor mensen die een langere reis hebben gepland en ‘s nachts willen reizen om tijd te besparen.

Opmerking: Alle tijden kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen. Het is altijd het beste om de DFDS-website te controleren voor de meest recente informatie.

Hoe boek ik een reis met de DFDS Dover Duinkerken dienst?

Het boeken van uw reis met DFDS Dover Duinkerken is eenvoudig. U kunt uw reis direct op de website van DFDS boeken. Bezoek gewoon de website en selecteer de gewenste reistijden en data, kies uw voertuigtype en selecteer uw ticketopties.

Als alternatief kunt u uw reis telefonisch boeken via de reserveringslijn van DFDS. Zorg ervoor dat u uw reisdata, vertrektijden en voertuigtype bij de hand hebt.

Wat zijn de kosten om te reizen met DFDS Dover Duinkerken?

De kosten voor het reizen met DFDS Dover Duinkerken zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de tijd van het jaar, de dag van de week en de grootte van uw voertuig. Er zijn ook verschillende ticketopties beschikbaar, zoals speciale aanbiedingen en Flexi-tickets.

Om de meest recente prijzen te bekijken, bezoekt u eenvoudig de website van DFDS of belt u met de reserveringslijn van DFDS.

Kan ik mijn reis wijzigen of annuleren?

Ja, u kunt uw reis wijzigen of annuleren. Als u uw reis wilt wijzigen, kunt u contact opnemen met DFDS en hun klantenservice zal u helpen bij het plannen van een nieuwe reisdatum en -tijd.

Als u wilt annuleren, moet u dit minimaal 48 uur voor de geplande vertrektijd doen om een ​​terugbetaling te ontvangen. Als u binnen 48 uur annuleert, wordt uw ticket als verloren beschouwd en wordt er geen terugbetaling gedaan.

Let op: als u een Flexi-ticket hebt geboekt, kunt u gratis wijzigingen en annuleringen tot 24 uur voor vertrek aanbrengen.

Zijn er voorzieningen beschikbaar aan boord van de DFDS Dover Duinkerken veerboot?

Ja, er zijn verschillende voorzieningen beschikbaar aan boord van de DFDS Dover Duinkerken veerboot. Deze omvatten:

– Restaurants en cafés om te genieten van een maaltijd of drankje
– Winkels voor last-minute aankopen
– Kinderhoeken en speelruimtes voor jongere passagiers
– Lounges met comfortabele stoelen en tafels
– Gratis wifi aan boord

De DFDS Dover Duinkerken veerboot is ook uitgerust met faciliteiten voor mensen met een handicap en biedt een speciale service voor gezinnen met kinderen.

Kan ik mijn huisdieren meenemen op de veerboot?

Ja, DFDS Dover Duinkerken verwelkomt huisdieren aan boord van hun veerboten. Ze bieden speciaal ingerichte kennels en cabines voor huisdieren, afhankelijk van de grootte en het type dier. Het is belangrijk om te onthouden dat het bewijs van een geldig huisdierenpaspoort vereist is bij het reizen.

Kan ik een speciale maaltijd aanvragen tijdens mijn reis?

Ja, u kunt speciale maaltijden aanvragen voor uw reis. DFDS biedt verschillende opties, waaronder vegetarische en glutenvrije maaltijden. Het is belangrijk om uw speciale maaltijd minimaal 48 uur voor vertrek aan te vragen.

Kan ik mijn ticket op mijn telefoon tonen?

Ja, u kunt uw ticket op uw telefoon tonen wanneer u aan boord gaat. DFDS biedt e-tickets aan voor al haar tickets, wat betekent dat u uw ticket op elk moment op uw telefoon kunt openen en tonen.

Conclusie

DFDS Dover Duinkerken is een populaire veerdienst tussen Engeland en het vasteland van Europa. Met verschillende vertrektijden per dag en voorzieningen aan boord van de veerboot, is het een gemakkelijke en comfortabele manier om te reizen.

Of u nu reist voor zaken of plezier, de DFDS Dover Duinkerken veerdienst is een geweldige optie voor vervoer en zorgt ervoor dat uw reis soepel verloopt.

FAQs

Wat zijn de vertrektijden van de DFDS Dover Duinkerken veerdienst?

Er zijn 24 vertrektijden van Dover naar Duinkerken en omgekeerd, elk met een verschillend reisschema die vijf dagen per week plaatsvinden en dit tijdens de zomermeisjes uit te breiden naar een dagelijkse dienstregeling.

Hoe kan ik een reis boeken met DFDS Dover Duinkerken?

U kunt uw reis boeken via de website van DFDS of telefonisch via de reserveringslijn van DFDS.

Wat zijn de kosten om te reizen met DFDS Dover Duinkerken?

De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de tijd van het jaar, de dag van de week en de grootte van uw voertuig. Er zijn ook verschillende ticketopties beschikbaar, zoals speciale aanbiedingen en Flexi-tickets.

Kan ik mijn reis wijzigen of annuleren?

Ja, u kunt uw reis wijzigen of annuleren. Flexi-ticket klanten kunnen gratis wijzigingen en annuleringen tot 24 uur voor vertrek aanbrengen.

Zijn er voorzieningen beschikbaar aan boord van de DFDS Dover Duinkerken veerboot?

Ja, er zijn verschillende voorzieningen beschikbaar aan boord van de DFDS Dover Duinkerken veerboot, inclusief restaurants, cafés, winkels, kinderhoeken, lounges en gratis wifi.

Kan ik mijn huisdieren meenemen op de veerboot?

Ja, DFDS Dover Duinkerken verwelkomt huisdieren aan boord van hun veerboten, afhankelijk van de grootte en het type dier.

Kan ik een speciale maaltijd aanvragen tijdens mijn reis?

Ja, u kunt speciale maaltijden aanvragen voor uw reis. DFDS biedt verschillende opties, waaronder vegetarische en glutenvrije maaltijden.

Kan ik mijn ticket op mijn telefoon tonen?

Ja, u kunt uw ticket op uw telefoon tonen wanneer u aan boord gaat. DFDS biedt e-tickets aan voor al haar tickets.

Meer informatie over overtocht duinkerken dover met auto vind je hier.

Zie hier meer: https://hienthao.com/category/reviews

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel overtocht duinkerken dover met auto. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 83 overtocht duinkerken dover met auto

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *