Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Playlist Maken Op Telefoon: Een Handige Gids Voor Muziekliefhebbers!

Playlist Maken Op Telefoon: Een Handige Gids Voor Muziekliefhebbers!

Hoe maak ik een playlist op YouTube? - Google Helpt

Playlist Maken Op Telefoon: Een Handige Gids Voor Muziekliefhebbers!

Hoe Maak Ik Een Playlist Op Youtube? – Google Helpt

Keywords searched by users: playlist maken op telefoon afspeellijst maken mp3, waar vind ik mijn playlist op youtube, youtube opgeslagen afspeellijst, youtube afspeellijst muziek, playlist maken spotify, playlist muziek maken, playlist youtube afspelen, playlist youtube

Wat is een playlist?

Een playlist is een verzameling van nummers, video’s of andere media die je kunt afspelen in een bepaalde volgorde. Het is als een aangepaste mixtape waarmee je je favoriete nummers of video’s op één plaats kunt bewaren en gemakkelijk kunt afspelen. Met een playlist kun je je eigen persoonlijke soundtrack maken voor verschillende gelegenheden, stemmingen of genres. Of je nu een feestje organiseert, aan het sporten bent of gewoon ontspant, een playlist kan je helpen om de perfecte sfeer te creëren.

Hoe maak je een playlist op YouTube?

Als je een playlist wilt maken op YouTube, zijn hier de stappen die je moet volgen:

1. Open de YouTube-app op je telefoon.
2. Zoek naar een video die je aan je playlist wilt toevoegen.
3. Tik op de video om deze af te spelen.
4. Onder de video vind je een icoon met een “+”-teken. Tik op dit icoon om de video aan je playlist toe te voegen.
5. Er verschijnt nu een pop-upvenster waarin je de optie krijgt om een bestaande playlist te selecteren of een nieuwe playlist te maken.
6. Als je een nieuwe playlist wilt maken, tik je op “Nieuwe playlist maken” en geef je deze een naam.
7. Nadat je een naam hebt gegeven aan je nieuwe playlist, tik je op “Maken”.
8. De video is nu toegevoegd aan je playlist.

Je kunt meer video’s aan je playlist toevoegen door dezelfde stappen te volgen. Ook kun je de volgorde van de video’s in je playlist wijzigen door simpelweg te slepen en te verplaatsen.

Hoe maak je een playlist op je iPhone?

Als je een playlist wilt maken op je iPhone, kun je de ingebouwde Muziek-app gebruiken. Hier zijn de stappen om een playlist te maken:

1. Open de Muziek-app op je iPhone.
2. Tik op “Bibliotheek” onderaan het scherm.
3. Tik op “Afspeellijsten” bovenaan het scherm.
4. Tik op het “+”-teken in de rechterbovenhoek van het scherm.
5. Er verschijnt nu een pop-upvenster waarin je de optie krijgt om een nieuwe afspeellijst te maken of een bestaande afspeellijst te dupliceren. Tik op “Nieuwe afspeellijst maken”.
6. Geef je nieuwe afspeellijst een naam.
7. Tik op “Maken” om de afspeellijst te maken.
8. Je kunt nu nummers aan je afspeellijst toevoegen door naar het tabblad “Nummers” te gaan en op het “+”-teken naast een nummer te tikken.

Hoe voeg je nummers toe aan een bestaande playlist?

Als je nummers wilt toevoegen aan een bestaande playlist, volg dan deze stappen:

1. Open de app waarin je je playlist hebt gemaakt, bijvoorbeeld YouTube of de Muziek-app.
2. Ga naar de playlist die je wilt bewerken.
3. Zoek naar het nummer of de video die je aan de playlist wilt toevoegen.
4. Tik op het “+”-teken naast het nummer of de video.
5. Het nummer of de video wordt nu toegevoegd aan je playlist.

Herhaal deze stappen voor elk nummer of elke video die je aan je playlist wilt toevoegen. Je kunt op elk moment nummers toevoegen of verwijderen om je playlist bij te werken en aan te passen aan je voorkeuren.

Hoe maak je een playlist op je computer?

Als je een playlist wilt maken op je computer, volg dan deze stappen:

1. Ga naar de YouTube-website in je webbrowser.
2. Meld je aan bij je YouTube-account.
3. Zoek de video’s die je aan je playlist wilt toevoegen.
4. Klik op de video die je wilt toevoegen om deze af te spelen.
5. Onder de video vind je een knop met een “+”-teken en de tekst “Opslaan”. Klik op deze knop.
6. Er verschijnt een vervolgkeuzemenu waarin je kunt kiezen om de video aan een bestaande playlist toe te voegen of om een nieuwe playlist te maken.
7. Als je een nieuwe playlist wilt maken, klik je op “Nieuwe playlist maken”.
8. Geef je nieuwe playlist een naam en klik op “Maken”.
9. De video is nu toegevoegd aan je playlist.

Je kunt meer video’s aan je playlist toevoegen door dezelfde stappen te volgen. Je kunt ook de volgorde van de video’s wijzigen door ze simpelweg te slepen en neer te zetten.

Hoe download je een YouTube-afspeellijst?

Als je een YouTube-afspeellijst wilt downloaden, kun je gebruikmaken van speciale software of online tools. Een populaire tool om YouTube-afspeellijsten te downloaden is 4K Video Downloader. Hier zijn de stappen om een YouTube-afspeellijst te downloaden met behulp van 4K Video Downloader:

1. Ga naar de 4K Video Downloader-website en download het programma.
2. Installeer en open 4K Video Downloader op je computer.
3. Kopieer de URL van de YouTube-afspeellijst die je wilt downloaden.
4. Plak de URL in het invoerveld van 4K Video Downloader.
5. Kies het gewenste formaat en de kwaliteit voor de gedownloade video’s.
6. Klik op “Downloaden” om het downloadproces te starten.

4K Video Downloader zal nu de hele afspeellijst downloaden en opslaan op je computer. Je kunt de gedownloade video’s vervolgens bekijken zonder internetverbinding of ze overbrengen naar andere apparaten om ze onderweg af te spelen.

Hoe bekijk je albums, afspeellijsten en meer in Muziek op je iPhone?

Om albums, afspeellijsten en meer te bekijken in de Muziek-app op je iPhone, volg je deze stappen:

1. Tik op de Muziek-app op je iPhone om deze te openen.
2. Tik op “Bibliotheek” onderaan het scherm.
3. Je hebt nu verschillende opties om door je muziek te bladeren. Je kunt tikken op “Nummers” om al je nummers te bekijken, “Albums” om je albums te bekijken, “Artiesten” om je favoriete artiesten te bekijken, “Afspeellijsten” om je afspeellijsten te bekijken, enzovoort.
4. Tik op de gewenste optie om door je muziekcollectie te bladeren.
5. Je kunt naar beneden scrollen om meer albums, afspeellijsten of andere content te zien. Tik op een album of afspeellijst om deze af te spelen.

Je kunt ook naar het zoektabblad gaan en de zoekbalk gebruiken om specifieke albums, afspeellijsten of nummers te vinden. Tik gewoon op de afspeelknop naast een nummer, album of afspeellijst om deze af te spelen.

FAQs

1. Hoe maak ik een afspeellijst van mp3-bestanden?

Om een afspeellijst van mp3-bestanden te maken, kun je een mediaspeler zoals iTunes, Windows Media Player of VLC Media Player gebruiken. Open de mediaspeler, voeg je mp3-bestanden toe aan de bibliotheek en sleep ze vervolgens naar een nieuwe afspeellijst. Sla de afspeellijst op en je kunt deze vervolgens afspelen wanneer je maar wilt.

2. Waar vind ik mijn playlist op YouTube?

Om je playlist op YouTube te vinden, moet je ingelogd zijn op je YouTube-account. Ga naar de YouTube-website en klik op je profielfoto in de rechterbovenhoek van het scherm. Er verschijnt een vervolgkeuzemenu waarin je “Afspeellijsten” kunt selecteren. Klik op “Afspeellijsten” en je zult al je playlists zien. Klik op een playlist om deze te openen en de video’s in de playlist af te spelen.

3. Hoe kan ik een opgeslagen afspeellijst op YouTube verwijderen?

Om een opgeslagen afspeellijst op YouTube te verwijderen, ga je naar je afspeellijstenpagina door op je profielfoto te klikken en “Afspeellijsten” te selecteren. Klik op de afspeellijst die je wilt verwijderen om deze te openen. Klik vervolgens op de “Meer acties” knop (weergegeven als drie verticale stippen) onder de afspeellijst en selecteer “Verwijderen” in het vervolgkeuzemenu. Bevestig de verwijdering en de afspeellijst wordt permanent verwijderd van je YouTube-account.

4. Kan ik mijn YouTube-afspeellijstbeluisteren zonder internetverbinding?

Ja, je kunt je YouTube-afspeellijst beluisteren zonder internetverbinding als je de video’s van tevoren downloadt. Dit kan worden gedaan met behulp van speciale software of online tools zoals 4K Video Downloader. Nadat je de video’s hebt gedownload, kun je ze opslaan op je apparaat en ze afspelen wanneer je maar wilt, zelfs zonder internetverbinding.

5. Kan ik nummers toevoegen aan een YouTube-afspeellijst zonder deze af te spelen?

Ja, je kunt nummers toevoegen aan een YouTube-afspeellijst zonder deze af te spelen. Open de YouTube-app op je telefoon en zoek de nummers die je aan je afspeellijst wilt toevoegen. Tik op het menu met de drie verticale stippen naast een nummer en selecteer “Toevoegen aan afspeellijst”. Kies de gewenste afspeellijst en het nummer wordt toegevoegd zonder te worden afgespeeld. Je kunt deze stappen herhalen om meerdere nummers aan je afspeellijst toe te voegen.

6. Kan ik een YouTube-afspeellijst downloaden naar mijn iPhone?

Ja, je kunt een YouTube-afspeellijst downloaden naar je iPhone met behulp van speciale apps of websites. Een van de populaire apps voor het downloaden van YouTube-afspeellijsten naar je iPhone is “Video Downloader Pro”. Je kunt deze app downloaden vanuit de App Store, de URL van de YouTube-afspeellijst plakken en op “Downloaden” tikken om de video’s op je iPhone op te slaan. Zodra het downloadproces is voltooid, kun je de video’s bekijken zonder internetverbinding.

Categories: Details 74 Playlist Maken Op Telefoon

Hoe maak ik een playlist op YouTube? - Google Helpt
Hoe maak ik een playlist op YouTube? – Google Helpt

Tik op ‘Bibliotheek’, tik op ‘Afspeellijsten’ en tik op ‘Nieuwe afspeellijst’. Houd je vinger op een nummer, album of afspeellijst, tik op ‘Zet in een afspeellijst’ en tik op ‘Nieuwe afspeellijst’. Tik in het scherm ‘Huidig onderdeel’ op. , tik op ‘Zet in een afspeellijst’ en tik op ‘Nieuwe afspeellijst’.Bijdragers toevoegen aan een playlist

Klik op het tabblad Playlists. Klik op de schuifregelaar naast Bijdragers kunnen video’s aan deze playlist toevoegen. Zet ‘Nieuwe bijdragers toestaan’ aan. Kopieer de link van de playlist en deel deze met de mensen die je als bijdragers wilt toevoegen.Nieuwe playlist maken

geef een naam op voor de playlist. Gebruik het menu om de privacyinstelling van je playlist te selecteren. Als je de playlist privé maakt, is deze alleen voor jou zichtbaar. Klik op Maken.

Zo maak je een playlist vanuit een Short:
  1. Ga naar de weergavepagina van een Short die je aan de playlist wilt toevoegen.
  2. Tik op Meer Opslaan in playlist Nieuwe playlist geef een naam op voor de playlist.
  3. Gebruik het menu om de privacyinstelling van je playlist te selecteren. …
  4. Tik op Klaar .

Hoe Playlist Maken Op Iphone?

Hoe maak je een afspeellijst op je iPhone? Volg de onderstaande stappen om een nieuwe afspeellijst te maken:
1. Tik op ‘Bibliotheek’ op het startscherm van je iPhone.
2. Tik op ‘Afspeellijsten’ in het menu dat verschijnt.
3. Tik op ‘Nieuwe afspeellijst’ om een nieuwe afspeellijst te maken.
4. Houd je vinger op een nummer, album of afspeellijst die je aan de afspeellijst wilt toevoegen.
5. Tik op ‘Zet in een afspeellijst’ en vervolgens op ‘Nieuwe afspeellijst’ om het gekozen nummer, album of afspeellijst aan de nieuwe afspeellijst toe te voegen.
6. Tik op het scherm ‘Huidig onderdeel’ en volg stap 5 opnieuw als je meer nummers, albums of afspeellijsten aan de nieuwe afspeellijst wilt toevoegen.

Hoe Stel Ik Een Playlist Samen?

Hoe stel ik een playlist samen?
Om bijdragers toe te voegen aan een playlist, volg je de onderstaande stappen:

1. Klik op het tabblad “Playlists”.
2. Zoek de gewenste playlist en klik erop.
3. Schuif de regelaar naast “Bijdragers kunnen video’s aan deze playlist toevoegen” naar rechts.
4. Zorg ervoor dat de optie “Nieuwe bijdragers toestaan” is ingeschakeld.
5. Kopieer de link van de playlist en deel deze met de mensen die je als bijdragers wilt toevoegen.

Kun Je Op Youtube Een Playlist Maken?

Kun je op YouTube een playlist maken? Ja, op YouTube kun je een nieuwe playlist maken. Om dit te doen, moet je eerst een naam opgeven voor de playlist. Vervolgens kun je het menu gebruiken om de privacyinstelling van je playlist te selecteren. Als je ervoor kiest om de playlist privé te maken, is deze alleen zichtbaar voor jou. Nadat je de gewenste instellingen hebt gekozen, kun je op de knop “Maken” klikken om de nieuwe playlist aan te maken.

Hoe Download Je Een Youtube Playlist?

Er zijn veel YouTube-playlists beschikbaar over allerlei onderwerpen. Als je een of meerdere afspeellijsten volledig van YouTube wilt downloaden, dan is 4K Video Downloader+ de beste tool voor deze taak. Met 4K Video Downloader+ kun je gemakkelijk een hele YouTube-playlist downloaden en opslaan op je computer. Het is een gebruiksvriendelijke tool die je in staat stelt om video’s van hoge kwaliteit te downloaden en te bekijken, zelfs wanneer je offline bent. Door gebruik te maken van 4K Video Downloader+ kun je jouw favoriete YouTube-playlists altijd en overal bekijken, zonder internetverbinding. Met deze handige tool hoef je niet langer afhankelijk te zijn van een goede internetverbinding om van je favoriete video’s te genieten.

Details 14 playlist maken op telefoon

Spotify: Hoe Maak Je Een Afspeellijst? - Youtube
Spotify: Hoe Maak Je Een Afspeellijst? – Youtube
Een Spotify-Afspeellijst Maken Op Pc En Mobiel
Een Spotify-Afspeellijst Maken Op Pc En Mobiel
Hoe Maak Ik Een Playlist Op Youtube? - Google Helpt - Youtube
Hoe Maak Ik Een Playlist Op Youtube? – Google Helpt – Youtube
Een Gezamenlijke Afspeellijst Maken Op Spotify [Mobiel En Pc]
Een Gezamenlijke Afspeellijst Maken Op Spotify [Mobiel En Pc]

See more here: hienthao.com

Learn more about the topic playlist maken op telefoon.

See more: https://hienthao.com/category/gezondheid blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *