Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Qr-Code Scannen Iphone Werkt Niet: Handige Tips En Oplossingen

Qr-Code Scannen Iphone Werkt Niet: Handige Tips En Oplossingen

Fixed- QR Code not working on iPhone! [Not Scanning iOS 15]

Qr-Code Scannen Iphone Werkt Niet: Handige Tips En Oplossingen

Fixed- Qr Code Not Working On Iphone! [Not Scanning Ios 15]

Keywords searched by users: qr-code scannen iphone werkt niet qr-code werkt niet samsung, qr-code scannen iphone 13, qr-code scannen gratis, qr-code scannen op eigen iphone, digid qr-code scannen lukt niet, qr-code iphone overzetten, qr-code scannen iphone gratis, codescanner iphone

QR-code scannen werkt niet op iPhone: Tips en oplossingen

QR-codes zijn overal tegenwoordig – van advertenties en tijdschriften tot verpakkingen en visitekaartjes. Ze bieden een snelle en gemakkelijke manier om informatie te delen en interactie met digitale content mogelijk te maken. Maar wat als je QR-code scanner niet werkt op je iPhone? In dit artikel zullen we enkele veelvoorkomende redenen bespreken waarom de QR-code scanner niet functioneert en bieden we oplossingen om het probleem op te lossen.

Redenen waarom QR-code scannen niet werkt op iPhone

Er zijn verschillende redenen waarom je QR-code scanner mogelijk niet werkt op je iPhone. Hier volgen enkele mogelijke oorzaken:

 1. Camera-toegang is uitgeschakeld: Het is mogelijk dat je per ongeluk de toegang tot de camera hebt uitgeschakeld voor de QR-code scanner-app. Hierdoor kan de app de camera niet gebruiken om de QR-code te scannen.
 2. Niet-leesbare QR-code: Als de QR-code bijvoorbeeld beschadigd is, te klein is afgedrukt of onvoldoende contrast heeft, kan de scanner moeite hebben om de code te lezen.
 3. Verouderde software: Het kan zijn dat de software van je iPhone niet up-to-date is, waardoor de QR-code scanner niet goed functioneert.

Oplossingen voor het probleem van het niet werken van QR-code scannen op iPhone

Controleer de instellingen van de camera-app op je iPhone

De eerste stap bij het oplossen van het probleem is het controleren van de instellingen van de camera-app op je iPhone. Volg deze stappen:

 1. Open de “Instellingen” app op je iPhone.
 2. Scroll naar beneden en tik op “Camera”.
 3. Zorg ervoor dat de schakelaar naast “Toegang tot camera” is ingeschakeld voor de QR-code scanner-app.

Als de schakelaar al is ingeschakeld, probeer deze dan uit te schakelen en weer in te schakelen. Dit kan soms het probleem oplossen.

Controleer of de QR-code correct is afgedrukt en leesbaar is

Een veelvoorkomende reden waarom een QR-code niet kan worden gescand, is dat deze niet goed is afgedrukt of onvoldoende leesbaar is. Zorg ervoor dat de QR-code duidelijk is afgedrukt en dat er voldoende contrast is tussen de code en de achtergrond.

Als je een QR-code op een scherm probeert te scannen, zorg er dan voor dat het scherm helder genoeg is en dat er geen reflecties of vlekken zijn die de scan kunnen belemmeren.

Probeer een alternatieve QR-code scanner-app te gebruiken

Als de standaard QR-code scanner-app op je iPhone niet werkt, probeer dan een alternatieve scanner-app te gebruiken. Er zijn tal van derde partij apps beschikbaar in de App Store. Installeer een van deze apps en probeer opnieuw de QR-code te scannen. Sommige van deze apps hebben mogelijk betere scan-algoritmes en kunnen de QR-code beter detecteren en decoderen.

Update de software van je iPhone naar de nieuwste versie

Software-updates bevatten vaak bugfixes en verbeteringen voor bestaande functies, inclusief de camera en QR-code scanner. Het updaten van je iPhone naar de nieuwste versie van iOS kan mogelijk het probleem oplossen. Volg deze stappen om je iPhone bij te werken:

 1. Open de “Instellingen” app op je iPhone.
 2. Scroll naar beneden en tik op “Algemeen”.
 3. Tik op “Software-update”.
 4. Als er een update beschikbaar is, tik je op “Downloaden en installeren” om de update te installeren.

Zorg ervoor dat je iPhone is verbonden met een Wi-Fi-netwerk en voldoende batterij heeft voordat je de update installeert.

Veelgestelde vragen

1. Waarom werkt mijn QR-code scanner niet op mijn Samsung-toestel?

Deze gids richt zich specifiek op het probleem van het niet werken van QR-code scannen op iPhones. Het kan zijn dat Samsung-toestellen andere specifieke problemen hebben met betrekking tot de QR-code scanner. Raadpleeg de documentatie of ondersteuningsbronnen van Samsung voor specifieke hulp.

2. Hoe kan ik QR-code scannen op iPhone 13?

Het scannen van QR-codes op een iPhone 13 werkt op dezelfde manier als op andere iPhone-modellen. Volg de eerder genoemde stappen in dit artikel om QR-codes te scannen op je iPhone 13.

3. Zijn er gratis QR-code scanner-apps voor iPhone?

Ja, er zijn verschillende gratis QR-code scanner-apps beschikbaar in de App Store. Enkele populaire gratis opties zijn “QR Code Reader by Scan” en “QR Code Reader by MixerBox”. Deze apps stellen gebruikers in staat om QR-codes te scannen zonder extra kosten.

4. Wat als ik mijn eigen iPhone niet kan scannen met een QR-code?

Als je problemen ondervindt bij het scannen van je eigen iPhone met een QR-code, controleer dan opnieuw of de camera-toegang is ingeschakeld voor de QR-code scanner-app en of de QR-code correct is afgedrukt en leesbaar is. Als het probleem aanhoudt, probeer dan een alternatieve QR-code scanner-app te gebruiken.

5. Waar kan ik mijn QR-code op mijn iPhone overzetten?

Om een QR-code over te zetten naar je iPhone, kun je verschillende methoden gebruiken. Een handige optie is het gebruik van de notities-app op je iPhone. Maak eenvoudig een nieuwe notitie aan en voeg de QR-code toe als afbeelding. Hierdoor kun je de QR-code altijd en overal openen op je iPhone.

6. Kan ik een gratis QR-code scanner gebruiken op mijn iPhone?

Ja, er zijn veel gratis QR-code scanner-apps beschikbaar in de App Store. Je kunt eenvoudig naar de App Store gaan, zoeken naar “QR-code scanner” en de verschillende gratis opties bekijken. Installeer een van deze apps op je iPhone en je kunt QR-codes scannen zonder extra kosten.

7. Welke codescanner kan ik gebruiken op mijn iPhone?

Er zijn veel verschillende codescanner-apps beschikbaar voor iPhones. Enkele populaire opties zijn “Scan QR Code” en “QR Code Reader”. Deze apps bieden snelle en betrouwbare scans van verschillende soorten codes, waaronder QR-codes.

Met deze tips en oplossingen in gedachten, kun je hopelijk het probleem van een niet-werkende QR-code scanner op je iPhone oplossen. Zorg ervoor dat je de stappen zorgvuldig volgt en test of de QR-code scanner werkt na elke stap. Als het probleem aanhoudt, kun je contact opnemen met de klantenservice van je iPhone of de ontwikkelaar van de QR-code scanner-app voor verdere assistentie.

Categories: Top 16 Qr-Code Scannen Iphone Werkt Niet

Fixed- QR Code not working on iPhone! [Not Scanning iOS 15]
Fixed- QR Code not working on iPhone! [Not Scanning iOS 15]

Werkt het niet? Controleer dan dit: Ga naar Instellingen > Camera en zorg dat de schakelaar bij Scan QR-codes aan staat. Zorg dat de Camera-app foto’s maakt in het formaat Foto of Vierkant.Als de hoeken van een QR code wegvallen wanneer je ze probeert te scannen, dan is het al snel zo dat het niet werkt. Dit komt omdat de hoeken van de QR code het deel is waardoor een camera de QR code herkent. Als dit wegvalt dan is de QR code waarschijnlijk niet te scannen.QR TIGER is een veilig en betrouwbaar App voor het genereren van QR-codes en scanner mobiele app voor Android en iPhone. Het is gratis te downloaden in de Google Play Store en App Store.

Een QRcode scannen met de iPhone-camera
 1. Open Camera en houd de iPhone zo dat je de code op het scherm ziet.
 2. Tik op de melding die verschijnt om naar de desbetreffende website of app te gaan.
Stap 2: Scan de QRcode
 1. Open de ingebouwde camera-app op uw geschikte Android-telefoon of -tablet.
 2. Richt de camera op de QRcode.
 3. Tik op de banner die op uw Android-telefoon of -tablet wordt weergegeven.
 4. Volg de instructies op het scherm om het inloggen te voltooien.

Waarom Kan Ik Geen Qr-Code Scannen?

Als je merkt dat de hoeken van een QR-code verdwijnen wanneer je probeert te scannen, kan het zijn dat de scan niet werkt. Dit komt doordat de hoeken van de QR-code het gedeelte zijn waardoor een camera de QR-code herkent. Als dit gedeelte ontbreekt, is de QR-code waarschijnlijk niet te scannen.

Hoe Scan Ik Qr-Code Op Mijn Iphone?

Hoe scan ik een QR-code op mijn iPhone? Om een QR-code te scannen met de camera van je iPhone, open je de Camera-app en richt je de iPhone op het scherm waarop de code wordt weergegeven. Tik vervolgens op de melding die verschijnt om direct naar de betreffende website of app te gaan.

Wat Is De Beste Qr-Code Scanner Voor Iphone?

Wat is de beste QR-code scanner voor iPhone? QR TIGER is een veilige en betrouwbare app voor het genereren en scannen van QR-codes op zowel Android als iPhone. De app is gratis te downloaden in zowel de Google Play Store als de App Store. Het biedt een gebruiksvriendelijke en betrouwbare scanervaring. De nieuwste versie van QR TIGER werd uitgebracht op 7 september 2023.

Hoe Kan Ik Met Mijn Telefoon Een Qr-Code Scannen?

Hoe kan ik met mijn telefoon een QR-code scannen? Hier zijn de stappen die je moet volgen:

Stap 1: Zorg ervoor dat je een geschikte Android-telefoon of -tablet hebt.
Stap 2: Open de ingebouwde camera-app op je telefoon of tablet.
Stap 3: Richt de camera op de QR-code die je wilt scannen.
Stap 4: Tik op de banner die op je Android-telefoon of -tablet wordt weergegeven.
Stap 5: Volg de instructies op het scherm om het inloggen te voltooien.
Stap 6: Gefeliciteerd, je hebt succesvol een QR-code gescand met je telefoon!

Top 27 qr-code scannen iphone werkt niet

9 Solutions To Fix Qr Code Scanner Not Working On Iphone Or Ipad
9 Solutions To Fix Qr Code Scanner Not Working On Iphone Or Ipad
Tip: Qr-Code Scannen Doe Je Zo Makkelijk En Snel - Youtube
Tip: Qr-Code Scannen Doe Je Zo Makkelijk En Snel – Youtube
Waarom Kan Mijn Mobiel De Qr-Code Niet Scannen? - Youtube
Waarom Kan Mijn Mobiel De Qr-Code Niet Scannen? – Youtube

See more here: hienthao.com

Learn more about the topic qr-code scannen iphone werkt niet.

See more: blog https://hienthao.com/category/gezondheid

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *