Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ringwade 1 in Nieuwegein: Locatie van bedrijvigheid in Nederland

Ringwade 1 in Nieuwegein: Locatie van bedrijvigheid in Nederland

Certified Prince2 Practitioner - ICT Projectmanager / Consultant: John Wirken (Ordina)

ringwade 1 3439 lm nieuwegein

Ringwade 1 3439 LM Nieuwegein: Een veelzijdig en modern bedrijfsgebouw

Ringwade 1 3439 LM Nieuwegein is een modern bedrijfsgebouw met 1200m2 kantoorruimte, 9000m2 bedrijfsruimte en 1000m2 buitenterrein. Het gebouw is gelegen op een toplocatie met uitstekende verbindingen naar de omliggende steden. Dit maakt het bedrijfsgebouw een ideale vestigingsplek voor bedrijven die op zoek zijn naar ruime en veelzijdige bedrijfsruimte in de buurt van grote steden zoals Amsterdam en Utrecht.

Het gebouw is zowel geschikt voor logistieke bedrijven als voor bedrijven uit de industriële en technologische sector. Het gebouw heeft een moderne uitstraling en is voorzien van alle gemakken die nodig zijn voor een modern bedrijf. Het biedt faciliteiten zoals een laad- en losdock, voldoende parkeergelegenheid en goede beveiliging. Ben jij op zoek naar bedrijfsruimte in Nieuwegein? Lees dan verder!

Veelzijdige bedrijfsruimte

Ringwade 1 3439 LM Nieuwegein biedt veelzijdige bedrijfsruimte die geschikt is voor een breed scala aan bedrijven. Het gebouw is bijvoorbeeld geschikt voor bedrijven die actief zijn in de logistiek en supply chain management. De bedrijfsruimte biedt voldoende ruimte voor opslag, transport en distributie van goederen. Daarnaast is het gebouw geschikt voor bedrijven uit de industriële en technologische sector. Het biedt bijvoorbeeld ruimte voor assemblage, productie of onderzoek en ontwikkeling.

Het gebouw biedt ook moderne kantoorruimte die van alle gemakken is voorzien. Het heeft een representatieve uitstraling en biedt een aangename werkomgeving voor werknemers. De kantoorruimte is voorzien van moderne faciliteiten zoals airconditioning, een toiletgroep en een keukenblok. Het gebouw is geschikt voor bedrijven van verschillende omvang. Het biedt bijvoorbeeld ruimte voor startende ondernemers, maar ook voor grotere bedrijven die behoefte hebben aan meer ruimte.

Ideale ligging

Het bedrijfsgebouw is gelegen in Nieuwegein, een stad in de provincie Utrecht. Het ligt op een uitstekende locatie met goede verbindingen naar de omliggende steden. Het gebouw ligt bijvoorbeeld op korte afstand van grote steden zoals Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Daarnaast is het gebouw goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt het vlakbij een treinstation en bushalte.

Het gebouw ligt ook dichtbij de snelweg A27 en A2. Dit maakt het gebouw goed bereikbaar voor vrachtverkeer en maakt het mogelijk om snel te reizen door het hele land. Het gebouw is ook gelegen op een steenworp afstand van het centrum van Nieuwegein. Hier vind je verschillende voorzieningen zoals winkels, restaurants en hotels.

Moderne faciliteiten en voorzieningen

Het gebouw biedt verschillende moderne faciliteiten en voorzieningen. Het heeft bijvoorbeeld een laad- en losdock dat geschikt is voor vrachtwagens en containers. Daarnaast is het gebouw voorzien van voldoende parkeergelegenheid voor personeel en bezoekers en heeft het een goede beveiliging. Het gebouw beschikt ook over moderne technologieën zoals LED-verlichting en zonnepanelen die zorgen voor een duurzame en energiezuinige werkomgeving.

FAQs

Wie kunnen Ringwade 1 3439 LM Nieuwegein huren?

Ringwade 1 3439 LM Nieuwegein is geschikt voor een breed scala aan bedrijven. Het gebouw is bijvoorbeeld geschikt voor bedrijven die actief zijn in de logistiek en supply chain management, maar ook voor bedrijven uit de industriële en technologische sector.

Hoe groot is de bedrijfsruimte van Ringwade 1 3439 LM Nieuwegein?

Ringwade 1 3439 LM Nieuwegein biedt 9000m2 bedrijfsruimte en 1200m2 kantoorruimte.

Is Ringwade 1 3439 LM Nieuwegein goed bereikbaar?

Ja, het bedrijfsgebouw is goed bereikbaar dankzij de ligging nabij de snelwegen A27 en A2. Daarnaast ligt het gebouw op korte afstand van een treinstation en bushalte.

Is er voldoende parkeergelegenheid bij Ringwade 1 3439 LM Nieuwegein?

Ja, het gebouw biedt voldoende parkeergelegenheid voor personeel en bezoekers.

Is Ringwade 1 3439 LM Nieuwegein geschikt voor startende ondernemers?

Ja, het gebouw is geschikt voor zowel startende ondernemers als voor grotere bedrijven. Het biedt ruimte voor bedrijven van verschillende omvang.

Conclusie

Ringwade 1 3439 LM Nieuwegein is een veelzijdig en modern bedrijfsgebouw dat geschikt is voor een breed scala aan bedrijven. Het biedt veelzijdige bedrijfsruimte en moderne faciliteiten die zorgen voor een aangename werkomgeving voor werknemers. Het gebouw is gelegen op een toplocatie met goede verbindingen naar de omliggende steden en biedt voldoende parkeergelegenheid en goede beveiliging. Ben jij op zoek naar bedrijfsruimte in Nieuwegein? Dan is Ringwade 1 3439 LM Nieuwegein zeker het overwegen waard!

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “ringwade 1 3439 lm nieuwegein”

Certified Prince2 Practitioner – ICT Projectmanager / Consultant: John Wirken (Ordina)

Zie meer informatie: hienthao.com

Afbeeldingen gerelateerd aan ringwade 1 3439 lm nieuwegein

Certified Prince2 Practitioner - ICT Projectmanager / Consultant: John Wirken (Ordina)
Certified Prince2 Practitioner – ICT Projectmanager / Consultant: John Wirken (Ordina)

Meer informatie over ringwade 1 3439 lm nieuwegein vind je hier.

Zie hier meer: hienthao.com/category/reviews

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel ringwade 1 3439 lm nieuwegein. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 47 ringwade 1 3439 lm nieuwegein

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *