Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Youtube Werkt Niet Meer Op Telefoon: Wat Te Doen?

Youtube Werkt Niet Meer Op Telefoon: Wat Te Doen?

How to Fix Youtube not Open and Not working Problem in Android & Ios

Youtube Werkt Niet Meer Op Telefoon: Wat Te Doen?

How To Fix Youtube Not Open And Not Working Problem In Android \U0026 Ios

Keywords searched by users: youtube werkt niet meer op telefoon youtube werkt niet op iphone, youtube werkt niet meer op android, youtube werkt niet op tv, youtube storing vandaag, youtube-app werkt niet, youtube er is iets misgegaan iphone, youtube werkt niet op tv samsung, waarom kan ik geen youtube filmpjes meer kijken

**YouTube werkt niet meer op telefoon: Hoe los je problemen op en vind je oplossingen**

YouTube is een van de meest populaire apps voor het bekijken en delen van video’s op je telefoon. Het kan echter behoorlijk frustrerend zijn als YouTube niet meer werkt op je telefoon. Gelukkig zijn er verschillende stappen die je kunt nemen om problemen met YouTube op je telefoon op te lossen. In dit artikel zullen we verschillende oplossingen bespreken en je stapsgewijze instructies geven om YouTube weer aan de praat te krijgen. We zullen ook enkele veelgestelde vragen behandelen om je te helpen bij het oplossen van specifieke problemen.

Problemen met YouTube oplossen op telefoon

1. Sluit de YouTube-app af en open deze opnieuw

Als YouTube niet goed werkt op je telefoon, is het eerste wat je kunt proberen de app af te sluiten en deze vervolgens opnieuw te openen. Dit helpt soms om kleine technische problemen op te lossen die de werking van de app beïnvloeden. Volg deze stappen om de YouTube-app opnieuw te openen:

– Tik op de knop ‘Recente apps’ op je telefoon.
– Veeg naar links of rechts om de YouTube-app naar boven of opzij te vegen, afhankelijk van het type telefoon dat je hebt.
– Tik op het pictogram van de YouTube-app om deze opnieuw te openen.

Als het probleem nog steeds aanhoudt, ga dan verder naar de volgende oplossing.

2. Verwijder de YouTube-cache op Android

Een andere veelvoorkomende oorzaak van problemen met YouTube op Android-telefoons is een overvolle cache. Het wissen van de cache kan helpen om de prestaties van de app te verbeteren en problemen op te lossen. Volg deze stappen om de YouTube-cache op je Android-telefoon te wissen:

– Ga naar de ‘Instellingen’ van je telefoon en ga naar het gedeelte ‘Apps’ of ‘Applicatiebeheer’.
– Zoek en tik op ‘YouTube’ in de lijst met geïnstalleerde apps.
– Tik op ‘Opslag’ en vervolgens op ‘Cache wissen’.
– Bevestig je keuze en wacht tot de cache is gewist.

Probeer nu YouTube opnieuw te openen en kijk of het probleem is opgelost. Als dat niet het geval is, probeer dan de volgende oplossing.

3. Controleer of je internetverbinding stabiel is

Een trage of instabiele internetverbinding kan ervoor zorgen dat YouTube niet goed werkt op je telefoon. Controleer of je verbinding stabiel is en of andere internetgerelateerde apps probleemloos werken. Als je een trage verbinding hebt, kun je proberen je wifi-router opnieuw op te starten of overschakelen naar mobiele gegevens om te zien of dat het probleem oplost.

Als je internetverbinding stabiel is en YouTube nog steeds niet werkt, ga dan naar de volgende oplossing.

4. Update de YouTube-app naar de nieuwste versie

Het kan zijn dat je de nieuwste versie van de YouTube-app moet installeren om ervoor te zorgen dat deze correct werkt op je telefoon. Updates bevatten vaak bugfixes en verbeteringen in de prestaties. Volg deze stappen om de YouTube-app bij te werken naar de nieuwste versie:

– Ga naar de Google Play Store op je Android-telefoon.
– Zoek naar ‘YouTube’ in de zoekbalk bovenaan het scherm.
– Tik op de ‘Update’ knop naast de YouTube-app om deze bij te werken naar de nieuwste versie.

Als er een update beschikbaar is, wordt deze gedownload en automatisch geïnstalleerd. Probeer YouTube nu opnieuw te openen en kijk of het probleem is verholpen.

5. Controleer de opslagruimte op je telefoon

Een gebrek aan vrije opslagruimte op je telefoon kan ervoor zorgen dat apps, waaronder YouTube, niet goed werken. Controleer of je voldoende opslagruimte hebt en verwijder indien nodig ongewenste bestanden of apps. Volg deze stappen om de opslagruimte op je Android-telefoon te controleren:

– Ga naar de ‘Instellingen’ van je telefoon en zoek naar ‘Opslag’ of ‘Opslagbeheer’.
– Hier kun je zien hoeveel opslagruimte er nog beschikbaar is op je telefoon.
– Tik op ‘Opslagruimte vrijmaken’ of ‘Cache wissen’ om ongewenste bestanden en apps te verwijderen.

Na het vrijmaken van opslagruimte, start je je telefoon opnieuw op en probeer je YouTube opnieuw te openen om te zien of het probleem is verholpen.

6. Herstart je telefoon

Een eenvoudige herstart kan soms helpen om problemen met YouTube op je telefoon op te lossen. Hierdoor worden tijdelijke bestanden gewist en kan de app opnieuw worden geladen. Volg deze stappen om je telefoon opnieuw op te starten:

– Houd de aan/uit-knop ingedrukt totdat het menu voor het uitschakelen van je telefoon verschijnt.
– Tik op ‘Opnieuw opstarten’ en wacht tot je telefoon opnieuw is opgestart.

Probeer YouTube nu opnieuw te openen en controleer of het probleem is opgelost.

7. Controleer of er systeemupdates beschikbaar zijn

Soms kunnen problemen met YouTube worden veroorzaakt door verouderde systeemsoftware op je telefoon. Controleer of er systeemupdates beschikbaar zijn en installeer deze indien nodig. Volg deze stappen om te controleren op systeemupdates op een Android-telefoon:

– Ga naar de ‘Instellingen’ van je telefoon en zoek naar het gedeelte ‘Software-update’ of ‘Over de telefoon’.
– Tik op ‘Systeemupdates’ en controleer of er updates beschikbaar zijn.
– Als er updates beschikbaar zijn, volg dan de instructies op het scherm om deze te installeren.

Na het installeren van de systeemupdates, start je je telefoon opnieuw op en probeer je YouTube opnieuw te openen. Controleer of het probleem is opgelost.

8. Controleer of de YouTube-server down is

Soms kan het probleem met YouTube op je telefoon veroorzaakt worden door een probleem met de YouTube-server. Controleer of de YouTube-server down is door naar de website van YouTube te gaan of door andere gebruikers te raadplegen. Als de server down is, kun je helaas alleen maar wachten tot de problemen zijn opgelost.

Als de YouTube-server niet down is en je nog steeds problemen ondervindt, ga dan verder naar de volgende oplossing.

9. Controleer of er problemen zijn met je Google-account

Soms kunnen problemen met YouTube worden veroorzaakt door problemen met je Google-account. Controleer of je bent aangemeld bij je Google-account en of er geen problemen zijn met de synchronisatie van je accountgegevens. Volg deze stappen om je Google-account te controleren op een Android-telefoon:

– Ga naar de ‘Instellingen’ van je telefoon en zoek naar het gedeelte ‘Accounts’ of ‘Accounts en synchronisatie’.
– Tik op ‘Google’ en controleer of je Google-account correct is gesynchroniseerd.
– Als er problemen zijn, tik dan op je Google-account en volg de instructies om deze opnieuw in te stellen.

Na het controleren en eventueel opnieuw instellen van je Google-account, start je je telefoon opnieuw op en probeer je YouTube opnieuw te openen. Controleer of het probleem is verholpen.

10. Installeer de YouTube-app opnieuw op je telefoon

Als alle andere oplossingen niet hebben gewerkt, kan het opnieuw installeren van de YouTube-app op je telefoon het probleem oplossen. Volg deze stappen om de YouTube-app opnieuw te installeren op een Android-telefoon:

– Ga naar de ‘Instellingen’ van je telefoon en ga naar het gedeelte ‘Apps’ of ‘Applicatiebeheer’.
– Zoek en tik op ‘YouTube’ in de lijst met geïnstalleerde apps.
– Tik op ‘Verwijderen’ of ‘Deïnstalleren’ om de app te verwijderen.
– Ga naar de Google Play Store en zoek naar ‘YouTube’.
– Tik op ‘Installeren’ om de app opnieuw te installeren.

Na het opnieuw installeren van de YouTube-app, open je deze en controleer je of het probleem is verholpen.

Frequently Asked Questions (Veelgestelde vragen):

**

YouTube werkt niet op iPhone

**

Als YouTube niet werkt op je iPhone, kun je dezelfde oplossingen proberen die we hierboven hebben besproken voor Android-telefoons. Dit omvat het afsluiten en opnieuw openen van de app, het wissen van de cache, het controleren van je internetverbinding, het controleren op updates en het opnieuw installeren van de app. Volg de stappen die specifiek zijn voor iPhones om deze oplossingen uit te voeren.

**

YouTube werkt niet meer op Android

**

Als YouTube niet meer werkt op je Android-telefoon, kun je dezelfde oplossingen proberen die we hierboven hebben besproken. Dit omvat het afsluiten en opnieuw openen van de app, het wissen van de cache, het controleren van je internetverbinding, het controleren op updates en het opnieuw installeren van de app. Volg de stappen die specifiek zijn voor Android-telefoons om deze oplossingen uit te voeren.

**

YouTube werkt niet op tv

**

Als YouTube niet werkt op je tv, zijn er verschillende mogelijke oplossingen. Een veelvoorkomend probleem is dat de app niet is bijgewerkt naar de nieuwste versie. Probeer de YouTube-app bij te werken op de smart TV door naar de app store van je TV te gaan en te zoeken naar updates. Een andere mogelijke oorzaak is een probleem met de internetverbinding van je TV. Controleer of je TV verbonden is met internet en of de verbinding stabiel is. Als al het andere faalt, kun je proberen de YouTube-app opnieuw te installeren op je TV.

**

YouTube storing vandaag

**

Als je merkt dat YouTube niet werkt en je andere apparaten en internetverbinding wel normaal functioneren, kan er mogelijk een storing zijn op de YouTube-server. Om te controleren of er een storing is, kun je de officiële YouTube-statuspagina bezoeken of zoeken naar klachten op sociale media. Als er inderdaad een storing is, zul je moeten wachten tot deze is opgelost.

**

YouTube-app werkt niet

**

Als de YouTube-app niet werkt op je telefoon, zijn er verschillende mogelijke oplossingen die je kunt proberen. Je kunt de app afsluiten en opnieuw openen, de cache wissen, de internetverbinding controleren, de app bijwerken, de opslagruimte controleren, je telefoon herstarten, systeemupdates controleren, controleren op serverstoringen en problemen met je Google-account controleren. Probeer deze oplossingen stap voor stap uit totdat je het probleem hebt opgelost.

**

YouTube er is iets misgegaan iPhone

**

Als je de foutmelding ‘Er is iets misgegaan’ krijgt op je iPhone bij het gebruik van de YouTube-app, zijn er verschillende mog

Categories: Delen 56 Youtube Werkt Niet Meer Op Telefoon

How to Fix Youtube not Open and Not working Problem in Android & Ios
How to Fix Youtube not Open and Not working Problem in Android & Ios

De YouTube-app opnieuw openen of je apparaat opnieuw opstarten. Sluit de YouTube-app of start je apparaat opnieuw op. Je kunt ook de YouTube-app verwijderen en opnieuw installeren.Wis je YT-cache op Android

Klik op de YouTube-app in het gedeelte Alle apps bekijken. Tik op Opslag en cache. Cache wissen. Er is ook een duidelijke opslag beschikbaar voor een schone start.Problemen met een film die vastloopt oplossen

Sluit je webbrowser en open deze opnieuw als dit niet helpt. Als je nog steeds problemen ondervindt, kun je controleren of er browserupdates zijn of een andere ondersteunde browser proberen, zoals Chrome. Wis je cachegeheugen en cookies als dit allemaal niet helpt.

Waarom Doet Youtube Het Niet Op Mijn Telefoon?

Waarom werkt YouTube niet op mijn telefoon? Als je merkt dat YouTube niet goed werkt op je telefoon, kan het verhelpen van het probleem zo simpel zijn als het wissen van de cache van de YouTube-app. Om dit te doen, ga je naar het gedeelte “Alle apps bekijken” op je telefoon en zoek je de YouTube-app. Tik op “Opslag en cache” en selecteer “Cache wissen”. Hierdoor krijgt de app een frisse start en hopelijk zal YouTube nu goed werken op je telefoon.

Waarom Doet Youtube Het Niet?

Waarom doet YouTube het niet?

Als je problemen ondervindt met een film die vastloopt op YouTube, zijn er verschillende stappen die je kunt nemen om het op te lossen. Ten eerste kun je proberen je webbrowser af te sluiten en opnieuw te openen. Als dit niet helpt, is het raadzaam om te controleren of er updates beschikbaar zijn voor je browser of om een andere ondersteunde browser, zoals Chrome, te proberen. Als al deze stappen nog steeds niet helpen, kun je proberen je cachegeheugen en cookies te wissen. Door deze stappen uit te voeren, kun je hopelijk de problemen met het afspelen van video’s op YouTube oplossen.

Waarom Weigert Youtube Verbinding?

Waarom weigert YouTube verbinding?

De ERR_CONNECTION_REFUSED is een verbindingsfout die kan optreden in Google Chrome. Dit gebeurt wanneer de gebruiker probeert een pagina op YouTube te openen, maar de browser weigert verbinding te maken. Dit probleem doet zich voor aan de kant van de gebruiker en wordt waarschijnlijk veroorzaakt door een slechte internetverbinding. Het kan ook het gevolg zijn van technische problemen aan de kant van YouTube zelf. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de internetverbinding stabiel en van goede kwaliteit is om dit probleem te voorkomen. Als de verbinding blijft weigeren, kunnen gebruikers proberen hun router opnieuw op te starten of contact op te nemen met hun internetprovider voor assistentie. Het oplossen van deze verbindingsfout zorgt ervoor dat gebruikers weer toegang hebben tot YouTube en de inhoud kunnen bekijken die ze willen.

Hoe Krijg Ik Youtube Terug?

Als je YouTube wilt terugkrijgen, kun je de YouTube-app downloaden via Google Play. Ga naar het Helpcentrum van Google Play voor meer informatie over het beheer van Android-apps die zijn gedownload uit Google Play. Let op: De YouTube-app werkt alleen op telefoons of tablets met Android-versie 5.0 of hoger.

Aggregeren 46 youtube werkt niet meer op telefoon

Google Assistent Werkt Niet: 4 Mogelijke Oplossingen Voor Je Probleem -  Youtube
Google Assistent Werkt Niet: 4 Mogelijke Oplossingen Voor Je Probleem – Youtube
Youtube In De App Store
Youtube In De App Store
Airdrop Werkt Niet? Probeer Deze Oplossingen! ???? - Youtube
Airdrop Werkt Niet? Probeer Deze Oplossingen! ???? – Youtube

See more here: hienthao.com

Learn more about the topic youtube werkt niet meer op telefoon.

See more: blog https://hienthao.com/category/gezondheid

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *