Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Outger Jacobszstraat 6: Een Unieke Woning in Bovenkarspel

Outger Jacobszstraat 6: Een Unieke Woning in Bovenkarspel

'Er is hier een STEEKPARTIJ! | De Noodcentrale

outger jacobszstraat 6 bovenkarspel

Outger Jacobszstraat 6 Bovenkarspel: een gezellig adresje!

Als je aan het zoeken bent naar een gezellig en rustig adresje waar je kan wonen, dan is Outger Jacobszstraat 6 Bovenkarspel misschien wel iets voor jou. In dit artikel vertel ik je wat meer over deze buurt en wat je hier allemaal kan vinden.

Ligging en bereikbaarheid

Outger Jacobszstraat 6 ligt in Bovenkarspel, een klein maar gezellig stadje dat gelegen is in de provincie Noord-Holland. Bovenkarspel ligt op slechts enkele kilometers afstand van Enkhuizen, waar je onder andere het Zuiderzeemuseum kan bezoeken.

De buurt waar Outger Jacobszstraat 6 gelegen is, heeft een gunstige ligging in het stadje. Zo bevindt het centrum zich op wandelafstand, waar je tal van winkels, cafés en restaurants kan vinden. Ook ben je snel op de fiets aan de rand van het stadje en kan je genieten van mooie wandel- en fietstochten in de omgeving.

Bereikbaarheid met de auto is geen probleem. Bovenkarspel ligt vlakbij de N307, die je rechtstreeks naar de A7 brengt. Met het openbaar vervoer kan je de buurt makkelijk bereiken met de trein of bus.

Woningen in de buurt

Outger Jacobszstraat 6 is ongetwijfeld één van de pareltjes van de buurt. Het betreft hier een gezellig en mooi onderhouden appartementencomplex met een twaalftal appartementen. Elk appartement is voorzien van een eigen balkon en er is een gemeenschappelijke parkeerplaats voor de bewoners.

De appartementen zijn ruim opgezet en beschikken over een mooie lichtinval. Ook heeft elk appartement een eigen berging, zodat je extra opbergruimte hebt.

Gemeenschap

Een groot pluspunt van de buurt waarin Outger Jacobszstraat 6 gelegen is, is de gemeenschap. Bovenkarspel staat bekend om zijn gezellige dorpsgevoel, waarbij mensen elkaar kennen en begroeten in de straat.

Er worden ook tal van activiteiten georganiseerd in Bovenkarspel. Zo kan je deelnemen aan verschillende sportactiviteiten, maar ook genieten van culturele evenementen en feesten.

Voorzieningen in de buurt

Een ander voordeel van de buurt waarin Outger Jacobszstraat 6 gelegen is, is de goede infrastructuur en de aanwezigheid van verschillende voorzieningen.

Zo zijn er verschillende scholen, zowel voor lager als middelbaar onderwijs. Er is ook een medisch centrum in de buurt, waar je terecht kan voor doktersbezoeken en andere medische hulp.

Voor je dagelijkse boodschappen kan je terecht bij de lokale supermarkt, die op wandelafstand van Outger Jacobszstraat 6 gelegen is. Ook zijn er verschillende andere winkels en restaurants te vinden in het centrum van Bovenkarspel.

FAQs

1. Wat zijn de afmetingen van de appartementen in Outger Jacobszstraat 6?

De appartementen variëren in afmetingen en hebben een oppervlakte van ongeveer 60 tot 80 vierkante meter.

2. Is er een parkeerplaats voor de bewoners van Outger Jacobszstraat 6?

Ja, er is een gemeenschappelijke parkeerplaats voor de bewoners van het appartementencomplex.

3. Wat is de huurprijs van een appartement in Outger Jacobszstraat 6?

De huurprijs van de appartementen kan variëren en is afhankelijk van bijvoorbeeld de grootte van het appartement, het aantal kamers en de algemene staat van het appartement. Voor meer informatie, kan je contact opnemen met de verhuurder.

4. Zijn er openbaar vervoersmogelijkheden in de buurt van Outger Jacobszstraat 6?

Ja, er zijn verschillende opties voor openbaar vervoer in de buurt van Outger Jacobszstraat 6. Zo is er een treinstation en verschillende bushaltes op wandelafstand.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “outger jacobszstraat 6 bovenkarspel”

‘Er is hier een STEEKPARTIJ! | De Noodcentrale

Zie meer informatie: hienthao.com

Afbeeldingen gerelateerd aan outger jacobszstraat 6 bovenkarspel

'Er is hier een STEEKPARTIJ! | De Noodcentrale
‘Er is hier een STEEKPARTIJ! | De Noodcentrale

Meer informatie over outger jacobszstraat 6 bovenkarspel vind je hier.

Zie hier meer: https://hienthao.com/category/reviews

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel outger jacobszstraat 6 bovenkarspel. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 12 outger jacobszstraat 6 bovenkarspel

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *